Sátorozás

Szavazás átlaga: 8.29 pont (21 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 41 008 karakter
Elolvasva: 318 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Anyu fiatalon szült. Szülei akkor már öregek voltak. Kései gyerek volt, és nem figyeltek rá eléggé. Egy buliban volt, ahol ivott, és szexelt. Ekkor lett terhes. Későn vette észre, hogy várandós, de nem akart intézetbe adni. Nagyszüleim nem voltak gazdagok, de eltartottak minket, míg anyunak nem lett munkája. Ő 17 évesen már dogozott leányanyaként egy gyárban.
Amikor 10 éves lettem, anyura bízták az akkor 15 éves unokatesóm, Lacit egy szilveszteri napon azért, mert az ő anyja, Viola és párja buliba voltak hivatalosak, ahova nem vihették magukkal kicsi fiukat.
Anyu és Laci elég sokat ittak. Anyu táncolni tanította őt, testük összesimult és már tánc közben simogatták egymást. Én elég korán elaludtam köztük, amikor ők leültek tv-zni. Éjjel az ágyamban arra ébredtem fel, hogy valaki kiabál, nyöszörög, mintha fájna neki valamije. Megijedtem, fejemre húztam a takarót, aztán kikukucskáltam alóla. Annyit láttam, hogy anyu a hátán fekszik az ágyán széttett lábakkal, rajta meg unokatestvérem és mozognak. Úgy nézett ki, hogy anyu nem tud kiszabadulni alóla. Féltem, meg se mertem mozdulni.

5 évvel később
Lacival mentünk sátorozni.
Nagymama hirtelen megbetegedett, anyunak haza kellett menni ápolni. Abban az időben a saját munkája és Izabell is eléggé lekötötte, ezért bízott engem Lacira. Laci viszont arra a hétvégére már elígérkezett egy sátoros bulira az évfolyamtársaival a fősuliról. Egyedül neki nem volt barátnője, a többieknek igen. Húzták is a többiek, hogy egy csitri 15 évessel megy velük, aki ráadásul az unokahúga.
Este a tánc volt, Laci unalmában engem tanított táncolni. A többiek ezután elvonultak a sátrukba, ki-ki a párjával, így csak mi maradtunk a tűznél kettesben. Melegedtünk, beszélgettünk. Szóba került az is, amit 5 évvel azelőtt szilveszterkor láttam. Őszintén elmondta, hogy akkor sokat ivott és addig a napig nem is volt nővel, ezért sem mert volna kezdeményezni, meg a rokonság miatt sem, bár tetszett neki anyu. A tánc közben már nagyon állt neki, zavarban is volt és miután leültek tv-zni, anyu az ő ölébe hajtotta a fejét, azt mondta fáradt. Aztán azt vette észre, hogy anyu kibontja a nadrágjából és puszilgatja.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 19 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.29 pont (21 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
ma 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1