Különleges szexélményeim 55. rész

Szavazás átlaga: 8.5 pont (4 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 14 017 karakter
Elolvasva: 33 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Különleges Szexélményeim 55        Sziasztok. Egyébként Ilse az oszták fatal asszony továbbra is megvan, sokszor dugunk. Túl vagyok a nyáron, ami nagy változásokat hozott. Még a nyár elején a fiunk Sanyi elment bevásárolni az anyjával, addig én meg jól megdugtam a szexi kis ribanc menyem mindkét lyukát. Előbb punciba dugtam, aztán seggbe. Miután seggbe élveztem, természetesen kinyaltam a gecimet a faszomtól kitágult segglyukából. Lefürödtünk, felöltöztünk, aztán vártuk a bevásárlókat haza. Beszélgettünk egyszer csak  Reni azt mondta:
– Tudod mi lenne igazán izgató? –   Erre én:
– Na mi? – Ha te meg Sanyi megbasznátok engem szendvicsben, egyszerre lenne tele a két lyukam apa és  fia faszával.
– Tudod, hogy lehetetlen.
Akkor legalábbis logikusan így volt. Aztán alig két hét múlva olyan hihetetlen változások  kezdődtek, hogy már meg is történt ez, de ezt most nem mesélem el, mert sok lenne egyszerre a történés. Szóval az volt, hogy az ominózus beszélgetés után  nagyjából két héttel a fiunk Sanyi átment, hogy Reninél alszik persze egy jó kiadós szex után. Mi meg Erikával akkor áthítvuk magunkhoz Lizát, mert múltkor az asszony ment hozzájuk. Szóval meg is jött, rögtön csináltunk egy izgató hármast.  Ment a leszbizés, dugtam hol az egyiket, hol a másikat, végül az asszony pinájába élveztem, amit Liza kinyalt belőle, aztán hármasban gecis csókokat váltottunk. Aztán a kocsijukkal Liza hazaindult, persze kikisértük. Ekkor váratlanul feltűnt a fiunk Sanyi. Előadta, hogy frissített valami általa használt telefonos alkalmazás ezért kiléptette, de nem tudja fejből a kódot, itthon van a gépén stb. Ekkor Lizára nézett és szabályosan olyan volt, mint a rajzfilmekben mikor egy férfi szereplő lát egy jó csajt, és kiugranak a szemei, leesik az álla, és elkezd folyni a nyála. Mivel már akkor is melegek voltak, Lizán egy fehér póló volt, meg feszes kis farmer rövidnaci. Még nem látszott ki belőle a segge, de épphogy csak. Észrevette persze ő is a fiunk teljes eksztázisát, és tetszett neki. Szándékosan lassan lépkedett a kocsijukhoz, majd mintha igazgatna ott valamit, nyitott kocsiajtónál behajolt a kocsiülésre. Persze felénk a segge. Gondolhatjátok, az amúgyis formás hátsója most még jobban nézett ki, és ráadásul a kis rövidnaci felcsúszott annyira, hogy már ki volt a segge egy negyede.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.5 pont (4 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!