Sportorvos 2. rész

Szavazás átlaga: 8.98 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2024. október 20.
Hossz: 31 655 karakter
Elolvasva: 867 alkalommal
Ez az írás Kékég és Lolamackó közös alkotása
Az első szeretkezésünk után Péter dokival, azaz Petivel, a kételyeim, – hogy csak egy egyéjszakás kaland voltam – a közös délutáni rendelésen elmúltak. Miután Judit hazament, minden alkalmat, kis szünetet megragadtunk egy csókra, egy ölelésre. Szerencsénkre a rendelési idő utolsó negyven percében már senki nem jött, elfogytak a páciensek, így tudtunk beszélgetni. Peti mosolyogva kezdte el a mondókáját.

– Emlékszel arra az első sportorvosi vizsgálatra? Nem tudom, hogy neked megmaradt-e, de nekem az volt az a pillanat, amikor minden porcikám bizseregni kezdett a látványodtól. Mindössze 14 éves voltál, és én akkor még csak egy rezidens, de amikor beléptél ebbe a rendelőbe... Hirtelen nem is tudtam figyelni a papírokra, szétestem. Olyan nyugodtan történt. Te zavart voltál, mégis tele élettel. Valami különleges volt benned, és akkor eldöntöttem, hogy... igen, te vagy az, akit szeretnék mindörökre! – Lágyan elmosolyodott Peti, mintha felidézné azt a napot.
– Tudtam, hogy még fiatal vagy, és nyilván nem ronthattam rád ezzel, hiszen csak egy kamasz voltál. De ahogy teltek az évek, és ahogy láttalak felnőni... Minden egyes alkalommal, amikor szerencsém volt látni téged, erősödött bennem az érzés és most, közel öt év után, már nem szeretnék tovább várni. Képzeld el... Évekig gyűjtöttem a bátorságot a tegnapi naphoz... – Rám nézett, tekintetében gyengédségről árulkodó fény csillant meg.
– Most már nem vagy az a kamaszlány, akit akkor megismertem, de az érzéseim ugyanazok maradtak, sőt felerősödtek. Nem akarok semmit elsietni, csak azt szeretném, ha tudnád, hogy mindig is különleges voltál, és vagy most is a számomra. Minden mosolyod, minden gesztusod. És most... most már itt vagyok, hogy elmondjam ezt neked, úgy hogy félek, ne riasszalak el, ne kelljen kétségek közt élnem.
Az este történtek ellenére is először meglepetten néztem a dokira, de ahogy szavait értelmeztem, felfogtam, lassan elmosolyodtam. Tekintetem gyengéden pásztázta Peti arcát, mintha még mindig próbálnám felfogni, amit hallottam. Pár másodperc csend után halkan mondtam.

– Tudod, pontosan emlékszem arra a napra, arra a sportorvosi vizsgálatra! Olyan ideges voltam, a helyzet, a meztelenségem és miattad. Minden csaj a dokibá unokájáról, azaz rólad álmodozott. Én is. Zavarom ellenére már akkor megéreztem, hogy más vagy. Ahogy rám néztél, ahogy kérdeztél... Igaz, hogy kétségeim voltak, ez vajon milyen vizsgálat volt, de mégis, nem csak egy egyszerű rezidens voltál nekem, hanem valaki, akit egyszerre utáltam a testi adottságaim miatt, az első vizsgálat miatt, egyben mégis csak rólad álmodoztam, a számomra elérhetetlen férfi után. Ez már akkor is különleges volt a számomra. – Egy kicsit közelebb hajoltam Petihez.
– Évek teltek el, és azt hittem, az csak egy pillanatnyi vonzalom volt. Azt mondtam magamnak, hogy biztos csak a fiatal korom miatt gondolok ilyeneket. De minden alkalommal, amikor bombázó lányok társaságában láttalak, vagy amikor ritkán együtt dolgoztunk, ez az érzés nem múlt el. Sőt, egyre erősebb lett. Voltak napok, amikor alig vártam, hogy újra találkozzunk, és csak egy pillanatra elkapjam a tekintetedet. – Szemeimben könnyek csillogtak, de mosolyom most már őszinte boldogságról árulkodott.
– Azt hittem, csak egy buta, elérhetetlen ábránd az egész. Hogy te biztosan nem gondolhatsz rám így, hiszen annyi más lehetőséged van, csinosabbnál csinosabb nők voltak melletted. De minden alkalommal, amikor megpillantottalak, újra és újra feléledt bennem valami. Csak nem mertem elhinni, hogy kölcsönös lehet. – Egy lélegzetvételnyi szünet után folytattam, szívemből áradó őszinteséggel.
– Azt hittem, hogy ez a vágy sosem teljesülhet, de most, hogy elmondtad, amit érzel, és átéltem az este, úgy érzem, mintha egy álom válna valóra. Te mindig is más voltál számomra. Nem csak egy férfi, nem csak egy Péter doki, hanem valaki, akihez mindig is kötődtem lelkemben. Aki mellett évek óta boldogságot éreztem, még akkor is, ha csak távolról figyelhettelek. Most pedig, hogy itt vagy velem, megfoghatom kezed, és kimondtad, amit én is éreztem, érzek... – Mosolyom szélesebbé vált, és mélyen Peti szemébe néztem.
– Szeretlek! Mindig is szerettelek!
– Talán nem tudtam ilyen szavakba önteni korábban, de most már biztos vagyok benne. Évek óta várok erre a pillanatra, és most, hogy eljött, nem tudok mást mondani, mint hogy veled akarom megélni ezt az érzést. Nem csak most, hanem a jövőben is, mindaddig, amíg rám nem unsz.
– Soha!
Magához húzott, és éreztem a csókjában a vonzalmat, a részéről ugyan ki nem mondott szerelmet. Ezt az érzelemmel teli beszélgetést, csókot a telefon szakította meg. Pista bácsi, egyik idős páciensünk telefonált, hogy szívtáji nyomást érez. Csapot-papot otthagyva rohantunk a lakására, közben a mentőt is hívtam. Peti gyors, szakszerű mozdulatokkal vizsgálta Pista bácsit, aki az ágyon feküdt, kezeit szorosan a mellkasára szorítva. Az idős férfi arcán verejték csorgott, lélegzete szapora volt, és szemei aggódóan figyelték az orvost.
A mentősök beléptek, Péter doki felnézett, hogy közölje velük az elsődleges diagnózist.

– A beteg szívtáji fájdalmakra panaszkodik, ami kisugárzik a bal karjába – mondta határozott hangon. – A hordozható EKG-n STEMI gyanú áll fenn, ST-elevációt látok. Azonnali
o
alf
xi
alf
alf
nt
alf
erápia
szükséges, plusz aszpirin és nitroglicerin.
A mentősök gyorsan reagáltak, előkészítve az eszközöket és a gyógyszereket.

– Adjunk neki 300 mg aszpirint rágva, és kezdjük meg a nitroglicerines kezelést. Morfin is szóba jöhet, ha nem reagál a fájdalomra.
A Peti továbbra is figyelte Pista bácsit, ahogy lassan mélyebbeket lélegzett, a szorongása talán enyhült, de a veszély még nem múlt el.

– Azonnal szállítsátok a legközelebbi PCI-központba! Ezt minél hamarabb kezelni kell!
A mentősök bólintottak, és megkezdték az előkészületeket a szállításhoz. Miután elvitték az öreget, én a szomszédok segítségével felhívtam a fiát, elmondtam az elsődleges kórtörténetet, mondtam, hogy hova viszik, és kértem, hogy intézkedjenek a lakás bezárásáról. Peti addig a kórházzal beszélt, majd engem haza vitt, és berohant a kórházba. Mindig tudtam, hogy a szívén viseli a betegei sorsát.
Másnap szabadnapos voltam, de telefonon beszéltem Judittal, hogy az öregnek infarktusa volt, de már jobban van, bár még az intenzíven. Peti ügyeletes volt, keveset beszéltünk, ahogy harmadnap is, amikor nekem kellett Judit ügyeletét vinni, mert ő már belefáradt.
Csütörtökön délutános voltam, úgy néztem ki, és éreztem magam, mint a mosott szar, négy óra alvással mögöttem. Peti nem terhelt, a dokumentáláson kívül szinte mindent is megcsinált. A rendelés végén a fejemet az ölébe hajtva pihentem. Hosszú hajamat simogatva suttogta.

– Lili drágám. Holnap elmegyünk wellnessezni. – Én ásítva, közönyösen válaszoltam.
– Korai ez még Doki! Ja, és te holnap ügyelsz, nekem meg szombaton mérkőzésem van.
– Nincs olyan, hogy korai! Az ügyeletet elcseréltem, a mérkőzésre majd elviszlek én. Nincs kifogás! – Hallottam félálomban. Peti haza vitt és beszélt anyuval is, aki kikerekedett szemekkel csak pislogott.
– Katika, holnap Lilivel elmegyünk ide a közeli wellness szállóba. Vigyázok rá! – Mondta Peti anyának. Én csak hallgattam, felkészülve az anyai viharra.
– Ti most jártok? – Kérdezte hápogva, mindkettőnknek címezve.
– NEM! Szeretjük egymást! – Válaszolta határozottan Peti, amire anya csak bólintott.

Pénteken csak délig rendeltünk. A Doki gyorsan lezavarta, hogy időben tudjunk indulni. Előbb énhozzám, majd hozzá mentünk az előre bekészített bőröndökért. Tényleg mindössze fél óra volt az út. Kettőkor már a recepció előtt álltunk. Én Peti karjába kapaszkodva, a fejemet a vállán pihentetve, élvezettel néztem a recis lányt, aki titkon bámulta Petit. Biztos csodálkozott, hogy egy ilyen csinos pasi miért egy jóval fiatalabb, rút kiskacsával jött. Mikor megkaptuk a belépőkártyát és mentünk a lifthez, hirtelen visszanéztem. A csaj a tekintetével bennünket követett, hiába várakoztak mások is. Kicsi gúnnyal mosolyogtam rá. „Kisanyám ez a jó pasi – legalábbis a hétvégén – engem fog döngetni, én élvezek vele. ”
A szoba pazar volt. Vártam, hogy Peti kezdeményezzen, de nem tette.

– Lilikém drága! Nagyon kívánom a csodás testedet, de azt a fajta élvezetet hagyjuk meg vacsora utánra. Most menjünk wellnessezni!
Kicsit csalódott voltam, összezavarodtam. Hogy-hogy halogatja a szexet? No, de mindegy is. Vetkőzés, fürdőruha ki, fel. Végig egymást néztük. Bizony, szinte mereven tuszkolta be férfiasságát a fürdőnadrágba, miközben nézte, hogy a tangás bikinialsó hátsó pántja eltűnik az izmos farpofáim között, a push-up bikini felsőm felnyomja a kicsi cicimet, már-már szinte a bimbóm is kilátszik belőle. Sóvárogva nézett, majd a vízben, már a víz alatt megmarkolta a seggemet. Először egy kicsit áztattuk magunk, majd a sóbarlangban száradtunk a szauna előtt. A 15 fokos csobbanóban én is majdnem infarktust kaptam, utána meg a 36 fokos termál a lehűlt bőrömet égette. A fejemet a vállára hajtottam, már-már szundikáltam, a tenyerem a combján pihent, néha végig simítottam. Peti a barna víz jótékony takarásában oldalt a mellemet simogatta. Húsz perc pont elég volt, hogy rákká főjünk.

– Gyere, hűtsük le magunkat egy kis úszással! – Invitált a medencébe.
Ő a rövid hajával fejest ugrott, én a fejtetőmre, kontyba fogott hajamra hajvédő zuhanysapkát húztam, úgy másztam a vízbe Peti nagy tempóban, gyorsúszásban rótta a hosszakat, én lazábban, de erőteljes húzásokkal, mellben követtem.
A wellness után a szobánkba érve én mondtam elsőnek.

– Stipi-stopi a fürdő! – És mire odaértem, már meztelen voltam.
– Siess, drága kicsi Lilim!
F
alf
ar
alf
ka
alf
alf
hes
vagyok! Főleg rád!
– Oksa, igyekszem! – Mosolyogtam vissza kacéran.
A fürdőből kilépve csalódásomra Peti elegánsan öltözve az ágyon feküdt. Fekete szövetnadrágot viselt, világoskék inget, amely tökéletesen illett hozzá, sötétkék nyakkendővel megkoronázva az összhatást. Lábán kifinomult, alkalmi cipő volt, amely csak még jobban kiemelte megjelenésének formális, mégis férfias eleganciáját. Én is gyorsan készen lettem, alig több, mint fél óráig szépítkeztem a fürdőszobában, gondosan odafigyelve minden apró részletre. Egy enyhén szexi sminket választottam, hogy érzékiséget csempésszek a megjelenésembe, de közben kifinomult és visszafogott maradjak. A bézs színű, mélyen dekoltált garbóm pont elég sejtelmes volt ahhoz, hogy belátást engedjen a dekoltázsomba, anélkül hogy túlzó lenne. Testszínű harisnyát húztam, és a megjelenésemhez tökéletesen illeszkedő, 6 cm-es sarkú, zárt orrú, fekete szandálcipőt viseltem. Fekete, combközépig érő, szűk szoknyám tapintatosan simult a testemhez, kihangsúlyozva hosszú, vékony, de formás és izmos combjaimat, lábszáraimat, melyek magabiztos eleganciával sugározták nőiességemet. Peti szemei lassan végig pásztáztak az alakomat, miközben mélyen belenézett a szemembe, mintha szavak nélkül is beszélni akarna hozzám. Ajka enyhén megremegett, ahogy végül megszólalt.

– Te egyszerűen lélegzetelállító vagy! – Mondta, a hangjában keveredett a vágy és a csodálat.
– Nem tudom, hogy lehet valaki ennyire gyönyörű, ennyire... elbűvölő. Ahogy kinézel most... egyszerűen minden gondolatomat elvesztettem, csak rád tudok figyelni!
A tekintete megakadt a dekoltázsomon, majd lassan visszatért az arcomra, mintha nem bírná elszakítani rólam a pillantását.

– Minden egyes pillanatban, amikor rád nézek, egyre jobban égek a vágytól...
Közelebb lépett, és a keze finoman megérintette a derekamat.

– Még soha nem láttalak ilyen gyönyörűnek, ennyire ellenállhatatlannak! Te vagy minden, amire valaha vágytam. – Ajkunk összeérése nélkül csókolt, puszilgatta a nyakamat.
A karját nyújtotta, öltözetünkhöz illően, elegánsan vonultunk. Az étteremben a frakkba öltözött főpincér vezetett az asztalunkhoz. Éreztem magunkon, hogy az étteremben lévő összes szempár minket követett. A szálloda elegáns, szintén 4 csillagos éttermében láttunk neki a vacsorának, ahol svédasztalos rendszerben szolgálták fel az ételeket. A választék bámulatos volt, és szinte alig tudtuk eldönteni, mit vegyünk először a tányérunkra. Peti először a húsok felé vette az irányt – egy szépen sült marhaszeletet választott, mellé egy kis adag fűszeres csirkemellet, amit grillzöldségekkel körített. A tányérján ott volt még egy kanálnyi burgonyapüré és egy kis adag friss saláta is, amelyet gondosan meglocsolt egy könnyű vinaigrette öntettel. Látszott Petin, hogy élvezi az ízeket, főleg a fűszerezést dicsérte. Én valami könnyedebbre vágytam. Először egy adag krémes brokkolikrémlevest szedtem magamnak, majd a halakhoz mentem, ahol egy szelet párolt lazacot választottam. Mellé kuszkuszt és párolt zöldségeket vettem, hogy kicsit egészségesebb maradjon a vacsorám. Nem tudtam ellenállni a desszerteknek sem, így egy kis adag tiramisut is szedtem, aminek a kávés íze egyszerűen mennyei volt. Peti sem hagyta ki az édességet – ő egy szelet csokoládétortát választott, és közösen egy-egy pohár édes
p
alf
ez
alf
sg
alf
őv
alf
el
zártuk az estét, amitől szinte egyszerre, elégedetten sóhajtottunk fel.

– Menjünk, Bébicicám! – Lépett a székem mögé, húzta ki alólam, és ahogy felálltam, a fülembe súgta – Vár az ágyikó!
Ahogy bejöttünk, olyan előkelően mentünk ki is. Éreztem, hogy a férfi szemek égetően, vetkőztetően követtek. Kicsi mellem egy méretet duzzadt, Peti gall kakasként kezemet a karján tartva, jelezte „Ő az én nőm”. A szobában kattant a zár, közelebb lépett, majd megtorpant.

– Ne haragudj, de károkozás nélkül nem tudlak levetkőztetni! – Nyúlt felém, de lefogtam a kezét.
– Neeee. Ez egy vagyon volt számomra. Inkább levetem.
– Jó ötlet! De csak lassan, had élvezem ki kecses mozdulataidat, egyre inkább, egyre többet mutató testecskédet!
– Szóval sztriptízt kíván az úr. Jó, de az nincs ingyen! – Peti a farzsebéből húszezreseket húzott elő.
– Nem-nem! Azt pénzzel nem lehet megfizetni!
– Állok rendelkezésedre!
Ezzel egyszere letolta a nadrágját, amiből azonnal kipattant a farka. Nem tudtam ezek után a játékra figyelni, én is hamar-hamar vetkőztem. Peti sem sokat teketóriázott. A franciaágynak vetette a hátát, és már húzott is az ölébe, ültetett a farkára. Izgalomfokozóan hatolt belém, majd lefogott, hogy csak üljek. Hátrébb tolta a felsőtestemet, bokájára font kezemmel támaszkodtam, hogy ő szopni bírja a melleimet. Többre vágytam, gyorsabban akartam hajkurászni a vágyhoz vezető úton, de tudtam, hogy Peti ezek szerint ebben is a „lassú víz partot mos” elvét követi. Fenntartva izgalmi szintemet, játszott a testemmel, mint macska az egérrel. Türelemmel vártam, hogy ráunjon, ami meg is történt, de...
A testemben lévő érzéki feszültség kis híján dühöngésbe csapott át, amikor kezdett a hátamra fektetni, és ahelyett, hogy jól megbaszott volna, kihúzta belőlem a farkát. Mi a picsa baja van? Vagy velem van gondja? Nem kíván? Ami nem lehet igaz, mert úgy állt a férfiassága mint a cövek. Ha nem tesz valamit, lelombozódik, összeomlik minden, amit eddig felépített bennem, és jön az alhasi görcs! No-Spa meg nincs nálam. A szemem szerintem villámokat szórt.
Peti mosolygós arca hirtelen eltűnt a combjaim között. Na, végre, történik valami, bár a múltkori után én kefélni szerettem volna, újra átélni, újabbat felfedezni, megismerni más módját, más érzését! Na, elég jól nyalt, ezt is be kell valljam. Fura lelki képet rajzolt agyamba az, amit a cunámon éreztem. Lánykori cicám tejivása villant be. Azt éreztette velem a hüvelyem és környéke, hogy Peti nyelve pont olyan gyorsan csapódik hozzám, mint annak idején Cirmi nyelve a tejbe. Hülye vagyok, tudatosult bennem, amikor már sóhajtoznom kellett a tüdőmbe szorult, már széndioxiddá változott levegő kipréselésével. Ha kicsit tud gyorsulni, és a fő csapás a csiklóm lesz, akkor ettől is el tudok élvezni!
Jóóóó... ezaz... még! Biztattam magamban a pasit, de sajnos csak magamban tettem. Peti direkt, szinte engem dühítésképpen, ezt is abba hagyta. Mosolygós képét legszívesebben pofán vágtam volna, de az edző erélyes rosszallása és kétmérkőzéses eltiltásom után, megtanultam az indulataimat kezelni. Gyomrom görcsben várta, hogy folytatja-e, vagy magamnak kell kezembe venni az irányítást? Átmehettek Petinek az agyhullámaim, mert a bokámnál fogva gyertyatartásba emelte a lábaimat, majd a vállainak támasztotta, hogy a farkát megfogva, végre ismét a pinámba tolja. Óóóóó ez nagyon jóóóóó ezt akarom mindig érezni! Roli lehúzós,
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
baszása után ez a Kánaán! Lassú csípőmozgással húzta-tolta bennem, és már végre, az ujjai is megtalálták hébe-hóba a csiklómat. Arca a kéjtől egy gladiátor arcára emlékeztetett, és beleszédültem férfias tekintetébe. Szeme nem az arcomra, hanem a testemmel együtt mozgó mellemre tapadt. Mocorgásából, szeme fényéből kiéreztem, hogy rám fog hajolni, hogy melleimet ne csak fogdossa, hanem a szájával is kényeztetni tudja.
Na, Kiscsákó, amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten is! Térdeimet hirtelen magam mellé húztam, a talpaim a vállainak feszültek, mint a kondiban a fekve nyomó lábgépen. Na, akkor dolgozz meg azért, hogy a melleimet a szádba vehesd! Tenyerem a melleimet fogó kézfejére tettem, irányítottam és tartottam, hogy ne tudja a bokámat eltolni a vállától. A térdeim már az ágyon voltak, nekem már nem kellett erőt kifejtenem, fölém hajolt testét a talpam tartotta a vállainál fogva. Na, most a Doki arcán futott át a düh. Elkezdett keményen baszni, csattogott az összeérő testünk. Egyre jobb volt, egyre távolodott, halványodott Peti arca, teste körvonala. Már kezdtem egy másik galaxis felé rohanni. Centikre repültek el mellettem a csillagok, egyre közeledtem a fekete lyukhoz. Itt vagyunk még? Itt a szobában? Női sóhajokat, sikolyokat, artikulálatlan hangokat hallottam, ahogy felrobban bennem az élvezés adrenalinbombája. A testem elernyedt, a lábaim az ágyra zuhantak, nem láttam, nem éreztem, de mégis tudtam, hogy Peti rajtam fekszik, a melleimet szopja felváltva, és az altestemhez csapódik a teste. Nem tudtam szabadulni az orgazmusomból. Már fájt, annyira jó volt. Valamibe kapaszkodott a kezem, erősen szorítottam, mert testem vízszintesen mozdult, amikor hozzám csattant a teste. Éreztem, hogy a halántékom lüktet, az izmaim a szakadás szélén, az ereim át fogják szakítani a bőrömet, annyira kidudorodnak. Apa kezein ilyenek, ha megerőltető fizikai munkát végez. És nem tudtam kiszakadni a gyönyör hullámából. A hullám csúcsán repültem, lebegtem a világ felett. Péter teljes súlya is kevés volt a testem kordában tartásához. Remegtem, patakban folyt valami az arcomon, fázott a testem. A hüvelyem kezdett elernyedni, de közben szorított valami puhulót.
Nem tudom, merre vagyok arccal, ki is vagyok valójában, ki nehezedik rám, mi történt, történik velem? Cserepesre száradt a szájüregem, nyelvemet valami smirgli simogatja, nem jó. A testem tiltakozik ellene, olyan érzésem volt a bőrömön, mint amikor anno Cirmi cicám hízelegve nyalogatta a lábszáramat. Fájdalmas volt a még mindig robbanásig duzzadt mellbimbóm smirgliszerű érintése. Mindezek ellenére boldog voltam, lassan felszállt a körül ölelő rózsaszínű köd. Peti izzadt testtel feküdt rajtam. Combom belső felén folyt valami, lefelé, a lepedő felé. A felismerés pofán vágott.

– Bazd meg, belém élveztél! – Szinte ordítottam, és próbáltam lelökni a testét magamról, de még megemelni sem tudtam a lepedőn pihenő karjaimat.
– Majd reggel veszel be esemény utáni pirulát. Hoztam. – Mondta közvetlenül a fejem mellett, lihegve Peti. Ez a felismerés megnyugtatott, de nem adta vissza az erőmet. Kiterült békaként feküdt már Peti is mellettem, a farka lankadtam pihent a golyóin. Megsimogattam.
– Úgy érzem, jó barátok leszünk! – Mondtam. Peti egy „aham”-mal reagálta le, és a melleimet simogatta.
– Nekem meg ti. – Remegett a karja, ahogy rákönyökölt.
– Szerelmes vagyok beléd! – Ezt már a szemembe nézve suttogta.
Lucskos testünk ölelésbe forrt össze. Hajnal kettőig beszélgettünk a fiatalságunkról, a gyerekkorunkról, a szüleinkről, a rokonainkról. Ez már nem egy doki és asszisztense beszélgetése volt, ez már egy szerelmespár ismerkedése.
Szombaton reggel kilenckor riadtam fel. Peti sehol! Ja de, az ágy mellé húzott fotelben ült, széttett lábakkal, a kezében egy kis pohárral. Erőltetni kellett a szememet, hogy ne csak a farkincáját nézzem. Az illatból következtettem rá, hogy a csészében kávé van.

– Jó reggelt, Kis Szerelmem! – Suttogta
– Szia, egyetlen dokikám! – Ültem fel.
Már nem zavart előtte a meztelenségem. Több történt, mint ami kimerítette az intimitás fogalmát. Belekortyoltam a kávéba, brrr instant. Peti előbb csak ajkon puszilt, majd megcsókolt.

– Szerelmes vagyok beléd! – Mondta spontán.
– Én is! – De folytatni már nem tudtam, mert csókolt ismét.
Reggeli után Peti gyorsan befizetett bennünket egy páros masszázsra. Végre nem a szódásüveg lencséjű, kéjsóvár Géza bá, aki már arra sem volt jó, hogy fogdosson minket. Itt Tamara, egy középkorú, ukrán hölgy jutott nekem, Petinek pedig a férje, Oleg. A masszázs helyszíne egy kicsi, félhomályos, hangulatos szoba volt, amelyet gyertyalángok fénye világított meg. A levegőben finom levendula – és eukaliptuszillat keveredett, a háttérben lágy zene szólt. A falakon természetes faburkolat volt, a sötétített ablakok pedig kizárták a külvilág zaját. A masszázságyak vastagon kipárnázottak voltak, puha törölközőkkel leterítve, amelyek illatosan és frissen terültek el. Tamara lassan kezdte el masszírozni a vállaimat, határozott, mégis gyengéd mozdulatokkal simítva végig az izmaimat. Ujjai mélyen belesimultak a bőr alatti szövetekbe, mintha minden feszültséget és fáradtságot ki akartak volna oldani belőle.

– Érezd, ahogy a feszültség elillan! – Suttogta nyugodt hangon, miközben a bőröm lassan felmelegedett a masszázsolajtól és a mozdulataitól.
A szoba másik oldalán Oleg Peti hátán dolgozott. Ő keményebb, erőteljesebb fogásokkal masszírozott, mintha a fáradt izmokat újra életre keltené. Oleg mozdulatai olyan céltudatosak voltak, mintha minden egyes érintésének külön, határozott célja lenne. Peti időnként mélyet sóhajtott, ahogy Oleg kemény ujjai egy-egy különösen feszes ponton dolgoztak. Ahogy Tamara finoman lapockáim alá nyúlt, szememet lehunyva élveztem az ellazulást. Az idő mintha megállt volna, ahogy a két masszőr kezei dolgoztak a feszültséget és fájdalmat feloldva. A negyvenöt perc pillanatok alatt elillant. Gyorsan felöltöztünk, a masszázstól és az olaj illatától felfrissült testünkre én az egyesület szabadidőruháját vettem fel, Peti meg a bőröndje mélyéről elővarázsolta a fehér nadrágját, és a „Csapatorvos” feliratú pólóját.
Szombat délután a meccsre – a véletlen, vagy az égiek akaratából, – szinte egyszerre értünk a csapatot szállító busszal a sportcsarnok VIP parkolójába. Némelyik csaj irigykedve nézte, ahogy kiszálltam a terepjáróból, de a többiek arcán utálat volt, még ha csak azt hitték is, hogy mivel Péter doktor asszisztense vagyok, azért jöttem vele. A hátamra dobtam a nehéz sporttáskámat és boldogan, a masszázstól és az éjszakai szeretkezéstől ellazulva csatlakoztam a csapathoz.
Az esélytelenek nyugalmával laposra vertük a tabellát vezető hazai csapatot, így felzárkóztunk a dobogós helyhez. A szponzor meghívta a csapatot a meccs után egy késői ebédre, de Péter doktor – kellő tisztelettel és hálálkodással, – kimentette magát és engem is, hogy fontosabb dolgunk van. Láttam a huncut mosolyukat, összekacsintásukat, de tudtam, hogy ez kettőjük között marad, hiszen talpig úriember mindkettő.
A szállodába érve azonnal fürdőruhába öltöztünk, és rohantunk le a welnessbe. Ott mostam le magamról a mérkőzés izzadságát. Az élménymedence ismét életre keltette kifáradt izmaimat. Szótlanul faltuk fel egymást Petivel. Már a szobánk folyosóján széthúzta a köntösömet, a falnak nyomott, kikötötte a bikini felsőmet, ami lazán zuhant lefelé, és vizessége miatt hangosan csattant a padlón. Ott helyben szinte felfalta a mellecskéimet, majd a karjaiba kapott, és bevitt a szobába. Nem teketóriázott. Letett az ágyra, nem foglalkozott a vetkőzéssel. Kihúzta a seggemből a tangát, félre tolta, merev faszáról lehúzta a vizes fürdőnadrágot, és már feküdt is rám. Kidülledt a szemem, ahogy keményen baszott, de mégis figyelt rám. Hirtelen fordult a hátára, a fasszal bennem húzott magára. Térdelve kerestem a jó pózt, de ő már a feneke emelgetésével dugott is tovább. Mindketten ziháltunk a kielégülésünk után, ami majdnem egyszerre történt, még éppen időben, hogy vizes fürdőalsóink nem áztatták át az ágyneműt. A textilt ledobva, a vacsoráig szundítottunk egyet. Ismét finom ételekkel tömtük meg a bendőinket. Vacsora közben anya „Helyzet? ” sms-e zökkentett ki az álomvilágból. Ici-picit lelkiismeretfurdalásom is lett, hogy nem jelentkeztem, mióta eljöttünk. Petivel vacsora után kisétáltunk a park egy csendes részébe, és ott jó félórán át beszélgettem anyával a késői időpont ellenére, mivel azt vallotta, hogy egy anyának soha nincs késő a gyerekére. Peti addig a telefonját nyomkodta. Már majdnem tíz volt, mikor visszaértünk a szobába.

– Gyere, menjünk még le, fürdeni! – Javasolta Peti.
Bár mással is el tudtam volna baszni az időt, mégis bólintottam, vetkőztem.

– Nem kell fürdőruha! – Szólt rám.
– Hülye vagy? – Reagáltam foghegyről a hülyeségére.
– Te tudod. – Vigyorgott kajánul.
A wellness ajtaján nagy betűkkel volt kiírva, hogy 22 óra után kizárólag 18 év felettiek részére, szigorúan textilmentes a wellness részleg.

– Én mondtam! – Gúnyolódott, én meg megtorpantam.
Az én testem miatt ne szégyenkezzen, – gondoltam, – de az üvegajtón benézve üresnek tűnt a helyiség, vagy valahova elhúzódtak az emberek. Vörös fejjel vettem le az amúgy is falatnyi bikinit, erősítve a tudatomban, hogy igazából alig takart valamit nyeszlett testemen. Tudatom miatt mégis feszélyezve, Peti karját ölelve, hozzá bújva, vele takarva a testemet mentünk a jakuzzis medence felé. Örültem, mert tudtam, hogy a buzgárok miatt nem átlátszó a víz. A lépcső szélén tűnt fel egy fiatal pár. A csaj szemben, a szakállas férfi ölében ült, és össze nem téveszthető mozgást végeztek.

– Nem! Nem megyek, nem megyünk! – Hőköltem vissza és suttogtam.
– Miért? – Kérdezett vissza.
– Csak! – Tudtam, hogy ez nem elfogadható válasz, így hát folytattam.
– Mi van, ha a csávó beleélvez? – Húztam el Petit, aki magában jót nevetett, láttam rajta.
– Figyelj, bébi! – Ölelt magához, hogy ne rohanjak el, és a fülembe duruzsolt.
– Az egyik orvosi szaklap oldalán nemrég olvastam egy közmű cikkét pont erről. Egyrészt az ondó a medence vizébe kerülve kicsapódik. Másrészt a férfiak átlagos ondó mennyisége egy kávéskanálnyi, azaz körülbelül 5 ml, azaz ötezred liter (0, 005 liter). A tanulmányban a medence víztérfogata 224 000 liter (kb. 10×16×1, 4 méter) volt. Az ondó vízben történő keveredési arányát úgy kapjuk meg, hogy elosztjuk a kávéskanálnyi ondó térfogatát a medencében lévő víz térfogatával. Egy kávéskanálnyi ondó koncentrációja egy 224 000 literes medencében nagyon csekély. Szinte elenyésző mennyiségű ondó jut egy liter vízre. Ha jól emlékszem 0, 005/224 000 az egyenlő 2, 23-szor tíz a mínusz nyolcadikon (2, 23×10^-8), de ha ez még mindig nem volna elég, az ondósejtek számára a túl savas vagy túl lúgos környezet káros. Az ondó optimális pH-értéke 7, 2 és 8 között van, ami nagyon hasonló a medencék ajánlott pH-értékéhez, ami 7, 2-7, 6. Ez azt jelenti, hogy a medence pH-ja technikailag nem lenne azonnal halálos az ondósejtek számára, de nem biztosít optimális környezetet a túlélésükhöz, különösen hosszabb ideig. Az ondósejtek érzékenyek a vegyi anyagokra amelyek jelen lehetnek a medence vízében, mint például a klór, és ezek gyorsan elpusztíthatják őket.
– Akkor sem megyek bele! Miért akarod megzavarni őket?
– Jójó, igazad van.
Duzzogva indult a wellness részleg kis pihenő szobája felé, ami nyugodt és meghitt hangulatot árasztott már kívülről is. A helyiségben két személy részére is kényelmes, természetes fából készült pihenőágyakat helyeztek el, melyek lágy, fehér textíliákkal voltak borítva, hívogató kényelmet biztosítva számunkra. A szobát egy finoman duruzsoló, 40 fokos szaunakályha melegítette, amely mellett friss menta és lágy rózsa illata terjengett a levegőben, megnyugtatva az érzékeket és Petit is. A falakat sótéglák borították, amelyek halvány, borostyánsárga fénnyel ragyogtak, fokozva a tér relaxáló atmoszféráját. A hangulatos világítást gondosan elhelyezett, rejtett fényforrások biztosították, meleg árnyalatokkal öltöztetve fel a szobát, anélkül, hogy túl erős vagy zavaró lett volna. A csendes, visszafogott környezet, a halk, az óceán morajlására emlékeztető relaxációs zene lehetővé tette a teljes ellazulást, mintha egy különleges, intim szentélyben lettünk volna, ahol az idő lelassul, és a pihenés minden apró részletében megtestesül.
Az ajtótól kicsit távolabbi, magasabb ágyra feküdtünk. A fejemet Peti vállán pihentettem egy tiszta, száraz, szaunalepedőbe tekerődzve. Elvarázsolt a hely és Peti közelsége. Halk kattanással kinyílt az ajtó, a vízben lévő pár jött be meztelenül, és feküdt a szoba másik oldali padkás ágyára. Nagyon zavart, hogy ők nem voltak ránk tekintettel, nem adták meg azt a tiszteletet, amit mi megadtunk nekik a vízben. Igaz, mi csak feküdtünk, és igen, ez egy közösségi tér. Véletlenül sem néztem arra, ahol ők feküdtek. Rövid idő után sajnos zavaró hangok kezdtek jönni felőlük. Becsuktam a szememet, és mélyet szívtam a mentás, nyugtató illatból. Peti a válla megemelésével jelzett. Ránéztem. Szeme és
c
alf
alf
cs
alf
ör
alf
ített
szája a másik pár felé intett. Megállt egy pillanatra a szívem. A csaj ülve lovagolta meg a pasit, a vállán támaszkodva. Nagy mellei voltak, talán már túl nagyok is, amik minden fel-le mozgására ringtak. A pasi a seggét, a derekát, a melleit simogatta, fogdosta, markolászta. Sok pornó jelenetben láttam már ilyet, de ez így élőben, testközelben, pár méterre tőlem, teljesen más volt. Illetlenségnek tartottam, hogy a szemünk láttára csinálják, de az is, hogy nem tudtam levenni róluk a szemem. Annyira lekötötték a figyelmemet, hogy csak akkor eszméltem fel, amikor Peti száját megéreztem a bimbómon, a tenyerét a cunámon. Rájöttem, hogy tetszik a testemnek és az agyamnak a dolog. Már Petin sem volt a lepedő, álló farka hívogatóan meredt felém. Erkölcsöm oda lett, olyat tettem, amit álmomban sem képzeltem volna. Másztam a faszára, beleültem, és én is elkezdtem mozogni. Peti a melleimet szopogatta, közben zsigerből éreztem, hogy néznek minket. Arra néztem én is, és igen a csaj bámult bennünket. Az ő üvegesedő tekintete találkozott az enyémmel. Néztük egymást, és én leutánoztam a csajt. Náluk már közel volt az orgazmus, hiszen előbb kezdték. A légzésük szapora volt, a csaj beharapott ajkak mellett nyögött, sóhajtozott, apró, visszafogott sikolyokkal adta a külvilág tudtára, hogy ő már a
m
alf
ám
alf
or
fogságában van. A pasi a fenekét emelve dugta tovább a már ráborulva szuszogó lányt, aki már kezdett lenyugodni. Aztán a pasi mély nyögésekkel elélvezett, és csendben maradtak, ami teret adott az én eddig elnyomott hangjaimnak. Már olyan szinten volt az adrenalin általi tudatmódosulásom, hogy nem zavart, hogy néznek, sőt erősítette a vágyamat. Simogattam magam, majd Petire zuhant a testem. A nyakát használtam hangtompítónak, a már halványodó előző kiszívást, harapást felélénkítve. Peti átfordított, és keményen dugott tovább. Néztük egymást a lánnyal, aki simogatta a giga melleit és a cunáját. A pasi lekókadt, testén heverő farokkal pihent. A csaj rám mosolygott, majd egy kacsintás, és puszi dobás után csendben távoztak. A szex szagát szerencsére az illóolajok elnyomták. Kint a takarítók hangoskodva kapcsolgatták a villanyokat, jelezték a záróra közeledtét. Mi is szedelőzködtünk, a nedves textileket a használtkosárba dobtuk. A szobában egy gyors zuhany után mentünk aludni.
Másnap, reggeli után kijelentkeztünk, és Peti erőltetett tempóban vitt haza, mert neki minden vasárnap kötelező volt részt venni a közös családi ebéden még akkor is, ha ügyeletes volt.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.98 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Tiltakozó77
tegnap 06:11
#6
Az élethű szexen én még kis romantikát is felfedeztem. Hat a Lola közreműködése.10.p-
1
veteran
tegnap 05:03
#5
Nagyon tetszett, változatos részek és csodás szex leírásával.
1
sportyman (alttpg)
2024. október 20. 09:44
#4
Ragyogó, változatos történet kellő mennyiségű szexxel. Nagyon tetszik. Elismerésem az írónak. Várom a folytatást!
1
didide
2024. október 20. 08:04
#3
Rég nem olvastam ilyen jót. Köszönöm az írónak.
1
Andreas6
2024. október 20. 08:01
#2
Amásodik rész is tetszett, majdnem annyira, mint az első.
1
T
Törté-Net
2024. október 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1