Munka, szex, szerelem 4. rész

Szavazás átlaga: 7.5 pont (10 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 17 744 karakter
Elolvasva: 136 alkalommal
Ettől a naptól megváltozott az életem. Sziszivel kezdtünk járni, Aliz és Annával a kapcsolatom kizárólag munkakapcsolat lett.   Ahogy haladt az idő, egyre több időt töltöttem Sziszivel, ha Ukrajnába mentem, és a suliban szabaddá tudta magát tenni, oda is, és vidékre is velem jött, sőt egyre többet töltötte nálam az éjszakákat is. Szinte családtagnak számítottam náluk, szüleimnek is bemutattak.   Karácsony első napját szüleimnél második napját náluk ünnepeltük. Ebéd után hatan, István, Anna, Aliz, Márk Sziszi és én beszélgettünk, amikor István szólt, hogy mondanivalóija van.
– Tudom, hogy a karácsony csak a családról szól, de Balázs enged meg, hogy egy kicsit a munkáról is szóljak hozzád. Tulajdonostársaimmal egy gyors év végi zárást csináltunk, ez még nem a végleges, de látszik, hogy a tavalyi én nyereségét jóval meg fogjuk haladni, és ez nagyrészt az általad hozott és koordinált ukrán gabonának köszönhető, ezért év végi bónuszként az egész évi fizetésed dupláját, több mint 20 millió forintot átutalunk a számládra, ezzel is ösztönözve, hogy további eredményesen végezd a munkád – mondta, amire mindenki tapsolni kezdett.
– Köszönöm, de én ezért már megkaptam a fizetésem-mondtam.
– További bónusz, hogy két hét szabadságot is kapsz, és utazzatok el Sziszivel, – mondta Anna, és a kezembe nyomott két repülőjegyet Thaiföldre.
Gyorsan eltelt a két hét, utána kezdődött újra a munka. Enyhe tél volt, igy rendesen haladt a szállítás, egyik hét első felében Ukrajnában, második felében Pesten és az országban kirándulni voltunk Sziszivel, második héten vidéken a kirakodást felügyeltem. Ahogy telt az idő, észrevettem, hogy egyre több vagont kell megrakodnunk, már négy napot igénybe vett a berakodás, és nőtt a kirakodási idő is, és Sziszi is egyre kevesebbet jött velem. Rákérdeztem Márkra, hogy mi ez a növekvő szállítás, mire azt válaszolta, hogy olcsóbban tudják adni a növény olaját, egyre nagyobb a rendelés, lassan a magyar beszállítóktól is a tavalyi mennyiséget átveszik, és az Ukrajnából is egyre több kell, már folyamatos üzemben dolgoznak a gyárban.   Amikor a vidéki üzemben voltam kirakodáson, láttam, hogy nem gabona szállító kamionok is hoznak cuccokat a gyárba. Rákérdeztem Márkra, de semmit sem mondott, a gyárban a munkások annyit mondtak, hogy valami gépeket hoztak, de Istvánékon láttam, hogy nem akarnak beavatni, ezért nem is foglalkoztam vele.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.5 pont (10 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!