Swinger est

Szavazás átlaga: 5.21 pont (29 szavazat)
Megjelenés: tegnap
Hossz: 28 124 karakter
Elolvasva: 292 alkalommal
Mióta elkezdtünk együtt hintázni, Lyndal és én egy új szintű szexuális életet élveztünk. Egyre bővülő szexuális játékgyűjteményt vásároltunk, beleértve anális gyöngyöket, popsi dugót és számos vibrátort. Lyndal felfedezte a szexi fehérneműket is, és mindent felvásárolt, amit csak tudott. Rengeteg pornót néztünk együtt, sokat újrajátszottunk belőle, és saját magunk is készítettünk.

Egy novemberi héten a havonta megrendezett swinger klub házigazdái, Lenny és felesége, Michelle, szokatlan meghívót küldtek. Egy ötfős intim partit javasoltak, a férj és feleség, Lyndal és én, valamint a biszexuális barátnője, Holly. A három nőstény körbeszélgetést folytatott, és én nem voltam beavatva a részletekbe, de Lyndal elejtett néhány szexi részletet, amelytől a levegőbe repültem.

A következő szvinges kalandunk előtti pénteken egy csomag érkezett Lyndalnak. Átvéve a postástól, észrevettem, hogy a csomag puha és nagy, és bár nem voltak rajta azonosító jelek, sejtettem, hogy egy új csábító ruháról van szó. Lyndal kikapta a kezemből a csomagot, és azt mondta, hogy várjak szombat estig.

Amikor végre elérkezett a játéknapunk, egy thaiföldi étteremben találkoztunk a többiekkel. Lyndal a végletekig kicsinosította magát, és egy fekete ruhát választott, amely megmutatta a gömbölyded idomait és felerősítette a mellkasát. Én magam is feketét választottam, hosszú ujjú inget és nadrágot viseltem, de a szükséges színt egy mellénnyel adtam hozzá.

A megbeszélt időpontban érkeztünk, Michelle és Holly lenyűgözően nézett ki, Lenny pedig egy ropogós farmerben, sportkabátban és Lacoste pólóban. Több ételt rendeltünk az étlapról, és megosztottuk őket. A beszélgetés barátságos volt, és figyelemre méltóan trágárságmentes, tekintve, hogy mi fog történni később aznap este.

Este 10-kor érkeztünk meg vendéglátónk vidéki birtokára, a nők a fő hálószobába távoztak, míg Lenny a rumpusz szobába vezetett. A szőnyegre egy áttetsző műanyag lepedő volt terítve. A szoba közepén két alacsony, hosszúkás asztal állt, egy fehér és egy narancssárga.

"Mit szeretnél inni? " Kérdezte Lenny a sarokban álló hűtőszekrényhez sétálva.

"Egy jól esne. "

" két személyre. "

Átnyújtotta nekem az üvegemet, Lenny lecsüccsent mellém a kanapéra, és csettintettünk a poharakkal.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.21 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
tegnap 08:02
#3
A mai napon ez a második iromány, ami képes arra, hogy mindentől elvegye a kedvem. Erre is csak 1 pontot adok.
2
veteran
tegnap 07:38
#2
Nem ragadott magával.
3
T
Törté-Net
tegnap 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1