Feleségem rommá baszva

Szavazás átlaga: 4.98 pont (54 szavazat)
Megjelenés: tegnap
Hossz: 8 119 karakter
Elolvasva: 669 alkalommal
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy osztály kirándulás amire a középiskolai negyedik osztályos fiúnk nem akart elmenni de az engedélyünkkel csinalhatott egy igazán nagy házi bulit. Egy kikötéssel, hogy mi is részt vennénk benne úgy is ezer éve buliztunk a Feleségemmel. Benne is volt elkezdte szervezni az egészet és mi is izgatottan vártuk mi lesz belőle. Azt tudni kell hogy Kriszti a feleségem imádja a fiatal ropogós fiucskákat nézegetni, fantáziálgatni. Mi is megbeszéltük már hogy ha adódna alkalom egy hármas erejéig egy ifjú csődört bevennénk.
Szóval eljött a buli napja. Szombat délután elkezdtek szállingózni az első vendégek, ami feltűnt, hogy jóval több fiú érkezett mint lány de lényegtelen is lenne ha nem pillantottam volna meg a konyhában a feleségem aki a fiatal kanokat stírölve dörzsölgette a bugyiját. Azt hitte senki sem látja de hát ilyen ez.
Figyeltem még egy darabig de egyszercsak felment a halóba. Kis idő elteltével követtem, óvatosan kinyitom az ajtót és látom hogy szét tett lábakkal olyan erősen dugja magát a legnagyobb vibrátorunkkal hogy olyat rég láttam. Hagytam is had élvezze a pillanatot. Negyed óra múlva megjelent a Drágám, egy strasszos magassarkú papucsban, és olyan mini ruhában amit legutoljára egy őrült kefélésünkhöz vett fel. Odajött hozzám és a fülembe súgta „nem is szólsz semmit a kinézetemhez? ” Én csak annyit tudtam mondani majdnem álló farokkal, hogy de, nincs rajtad melltartó és megcsókoltam. Lassan lement a nap és már szép számmal voltunk a házban és a kertben is, kb 30 fő lehetett már.
Iszogattunk a fiatalokkal és Kriszti folyamatosan flörtölt a fia osztály társaival. A fiunkat ez nem különösebben érdekelte mert a szerelmével volt elfoglalva akivel később el is tűntek mint később kiderült a lányhoz mentek egy kicsit romantikázni, másnap került csak elő, hatalmas szerencsénkre!
Este lett, mindenki a házban táncol, beszélget, iszik. A feleségem a falatnyi ruhájában olyan táncot lejt hogy körbe is veszik gyorsan 3an 4en és finoman fogdossák is de ezt ahogy láttam nagyon élvezte a Drágám.
Miután kissé elfáradt a táncban kijött a konyhába inni valamit természetesen én is követtem, a felhevült teste enyhén megizzadt és fényesen csillogott a dekoltázsa.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.98 pont (54 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
K
Kampó
ma 08:17
#10
Ja és attól, hogy sértegeted az olvasóidat (?!), az írásod nem lesz jobb.
1
K
Kampó
ma 08:14
#9
Eddig te sem. És sosem mondtam, hogy tudok jobbat. Egyébként meg te szónokoltál valami szólásszabadságról… viszont te páratlan írói tehetségeden kívül megmutattad az emberi nagyságodat is. Gratula!
1
Ez egy válasz Farkas_Puncica tegnap 12:43-kor írt üzenetére.
sztbali
tegnap 10:51
#5
Szerintem ne írj több történetet. Ha írsz, akkor inkább máshol publikáld. Az előttem szólók leírták, hogy mi a baj az írással.
2
K
Kampó
tegnap 10:23
#4
Amikor utoljára megszólaltam az író (sicc!) egy írásával kapcsolatban, azt reméltem, nincs lejjebb. Gratulálok neki, megmutatta, hogy van...😖🙁
2
veteran
tegnap 08:06
#3
Ez csak egy durva  baszás, semmi érzelem. 30/8  cm- es farok popsiba+ még egy. ökörség.
2
Andreas6
tegnap 07:50
#2
Képtelen voltam végigolvasni.Tömény undor az egész. Kár, hogy nem lehet 0 pontot adni.
4
T
Törté-Net
tegnap 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1