A főnöki bónusz

Szavazás átlaga: 6.02 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2024. október 16.
Hossz: 5 836 karakter
Elolvasva: 618 alkalommal
Nem tudtam nem észrevenni, amikor a főnököm elment mellette. Szemem azonnal rátapadtam hosszú, sima lábaira karcsúsított ceruzaszoknyája alatt, majd kerek, lédús fenekére, majd tovább a szűk, mélyen dekoltált blúza mögött megbúvó nagy, hetyke kebleire és végül a gyönyörű szépségére arcára. A főnök asszony idősebb volt nálam; ő a harmincas évei végén járt, míg én csak huszonöt. Mindig is szerettem volna egy szexuális élményt egy idősebb nővel, ez a gondolat mindig is felkavart. Gyakran kellett eltakarnom az erekciómat, miközben róla fantáziáltam a munkahelyen.
Csábítóan rám mosolygott, miközben egy ujjmozdulattal intett az irodájába. Boldogan felkeltem, és követtem őt az irodájába. Jelzett, hogy foglaljak helyet, és leült az íróasztala szélére.

– Nos, Áron, van egy jó és egy rossz hírem. Biztos vagyok benne, hogy tudja, hogy a cégek pénzügyi nehézségeken mentek keresztül, nos, ez azt jelenti, hogy csökkentenem kellett a bónuszokat. – mondta Dzsesszika, miközben a haját az ujjai között túrta. Tudtam, hogy valami furcsa történik.
– Szóval mi a jó hír? – nyögtem fel.
Pimaszul vigyorgott: – Nos, úgy döntöttem, megpróbálom kiegyenlíteni. Egy hosszú pillanatra megállt, csak bámult rám. – Hogy kárpótoljalak, neked adom a testem.

– A tiéd vagyok, bármit megtehetsz velem.
Zavar és izgalom öntött el engem ennyit tudtam mondani.

– Sajnálom, nem értem. – Hazudtam.
– Tudom, hogy tudod, mire gondolok. A tiéd vagyok; a melleim, a cicám, a seggem, azt csinálsz velük, amit akarsz. – mondta a lány és közeben elvigyorodott.
Felálltam, és közelebb mentem hozzá. – Biztos vagy benne? – mondtam, miközben a blúzán keresztül végigsimítottam a melleit.

– Nagyon is biztos. – mondta, és hátrahajtotta a fejét, és átadta magát nekem.
Ez lehetőséget adott, hogy megharapjam a nyakát. Ezt tettem, miközben kigomboltam a blúzát, és átöleltem a karjaimat, hogy kiszabadítsam azokat a melleket, amelyekre vágytam. Hagytam, hogy a csipkés melltartó leessen a padlóra, és alaposan megnéztem a melleit. Istenem, de szépek voltak.
Én meg hagytam, hogy az ingem levegye róla és a földre dobja.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.02 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!