K
alf
ut
alf
alf
s
story

Szavazás átlaga: 7.93 pont (46 szavazat)
Megjelenés: 2024. október 15.
Hossz: 11 266 karakter
Elolvasva: 576 alkalommal
Haza felé ballagtam a hét éves labradorral. Velem ellentétben ő még a legjobb formáját hozta, nekem már kellett némi ”inspiráció” egy „szuka” becserkészéséhez. Minden reggel és minden este ezzel az álmodozással indultam el egészségügyi sétánkra, ha sikerül igen, ha nem, majd este.
Gyönyörű reggel volt. A parkban szinte fülsiketítő madárdal zaj volt, a harmat vastag, a ferdén becsapódó napfény valami elképesztő erőt sugárzott. Huh!! Engem is megszállt ez az erő, és már nem is tudom, mikor volt utoljára, hogy hirtelen felállt a farkam.
leválasztottam a pórázról, a szemem viszont beleakadt egy képbe!! Húsz körüli teltkarcsú lány küzdött közepes termetű , hogy el tudja engedni a pórázról, míg némi küzdelem után sikerült is, de közben feldöntötte őt, s bizony a vastag harmattól szinte egész ruházata átázott, mire felkászálódott a harmatos fűből.
egy ír szetter volt – szinte láng vörös – és egyenesen labradoromat vette célba. Egyetlen pillanatot sem veszítve fel magát , aki egyetlen pillanatot sem veszítve keményen megdöngette a vöröskét. Basszus, nekem is jólesne – gondoltam... no nem a , hanem a vöröske gazdájával – aki mellesleg szintén vöröske volt.
Lélekszakadva érkezett a vöröske gazdája, s megpróbálta leparancsolni az övéről, de azok bizony tudomást sem vettek róla – „összeragadva” élvezték egymást. A nyálam is összefolyt.

– Apám agyon vág, hogy ez megtörténhetett!! Most először bízta rám, és itt vagyok, teljes csődben! – hangosan sírdogált.
A érzékelhette a „bajt”, és labradoromról leválva szorosan gazdájához simulva évődött vele, mint ha csak az mondta volna neki, ne izgulj ez jó volt nekem is. – No ekkor értem oda én is – levegőért esedezve – és mielőtt még megszólalhattam volna, a kis vörös gazdája keményen nekem esett: A jól megbaszta az enyémet!!
Se köpni, se nyelni nem tudtam, csak annyit mondtam: ma reggel én is hasonló vággyal ébredtem.
No, ekkor ő sem tudott megszólalni. pórázra akasztotta, nedves ruháját igazgatva, könnyeivel küszködve próbált valamit nyöszörögni, de inkább csak valami artikulátlan semmiség hagyta el ajkait. Azokat a csodálatos ajkakat. Hűűűűű-Haaa!!
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.93 pont (46 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. október 15. 08:57
#4
Tetszett. Kár hogy az én kutyám ivartalanított.
1
Andreas6
2024. október 15. 06:58
#3
Nekem is, és szívesen lettem volna a srác helyében.
1
Z
Zoltan05
2024. október 15. 06:27
#2
Nekem tetszett🥂
1
T
Törté-Net
2024. október 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1