Egy emlékezetes este

Szavazás átlaga: 6.57 pont (60 szavazat)
Megjelenés: 2024. október 14.
Hossz: 11 720 karakter
Elolvasva: 1 108 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Amit most megosztok veletek az megtörtént, és valódi eseményt dolgoz fel.
Rólam annyit, hogy 36 éves vagyok, jó testtel és a császároknak hála, szűk lyukacskákkal, bár ami történt utána nem voltam valami szűk. Perverz vagyok a Férjemmel együtt, igazából ő hozta ki belőlem ezeket az elrejtett vágyakat. Ahogy látom az oldalon nem vagyok vele egyedül.
Szóval egy este a szokásos mélytorkozásom közepette, vetette fel az ötletet a Férjem, hogy mi lenne, ha sok fiatal kandúr szanaszét szopatna és dugna vele együtt, és hát mi ne mondjak felizgatott a dolog, Én még sohasem szoptam le úgy faszt mint akkor (később igen).
Teltek múltak a hónapok, próbálkoztunk beszervezni idegent, kollégát, barátot, de mindenki puhapöcsű volt és csak a szája járt. Én már feladtam. Egyszer egy este épp a Férjem szopom vadállat módjára amikor meglátom a fiamat az ajtónkban álló fasszal amint pont minket néz és veri a farkát ránk vagy rám ezt akkor csak ő tudta. Nem a Férjemtől van a Fiam hanem 20 évesen egy egyéjszakás kaland csodálatos és gyönyörű végeredménye, félénk fiúcska, ezért sem gondoltam, hogy pont ő fog meglesni kefélés közben. Rá pillantottam és össze akadt a tekintetünk, a fiam nézem miközben a férjem tolja a torkomra a farkát. Jól szemügyre vettem a kisfiam falloszát, hatalmas volt, nekem legalábbis, kb. 25 cm hosszú lehetett és 8 cm vastag. Pont mint a legnagyobb dildóm amit a férjemtől kaptam. Miközben a férjem tele élvezte a torkom a fiam is tele élvezte a tenyerét és eltűnt az ajtóból. Szintén teltek múltak a hetek, hónapok, hétköznapi mókuskerék... Időnként meglesett a fiam, itt ott, mert Mi szeretünk meztelenül lenni ha úgy van, nem szégyenlősködünk egymás előtt.
Elkezdett izgatni a dolog, hogy be kéne venni a Fiam harmadiknak, de nem csak nekem jutott ez az eszembe mint később kiderült.
A férjem mindig is izgatta a gangbang gondolata, Ő nagyon tapasztalt szex terén, volt mindenféle felállásban, szigorúan heteró alapon. Aztán így én is ki tudtam már próbálni ezt azt, a kényszer mélytorkozástól kezdve, a dupla behatoláson át (dildóval), egészen a torkomra és a seggembe élvezésig, ha úgy tartotta kedve a Férjemnek ribancot csinált belőlem és Én élveztem mindig. Szóval a vad este ott kezdődött, hogy a Férjem elrendezte, hogy a gyerekek az anyámnál legyenek a hétvégére, megbeszéltünk egy randit. Ezer éve nem voltunk sehol kettesben, mint később rájöttem most sem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.57 pont (60 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
I
Indiana Jones
2024. október 15. 23:12
#9
Lehetséges, hogy nézel egy pornófilmet és leírod amit látsz? Mintha ezt a filmet láttam volna. Ez is egy módszer az írásra.
1
Álmoska5
2024. október 15. 15:02
#7
Egyszerűen, gusztustalan!  A sok gecitől undort kaptam. 3. P.

"Álmoska5"
1
veteran
2024. október 14. 10:19
#6
Ez már nagyon durva. Három fasz egy punciban....
2
sztbali
2024. október 14. 10:01
#5
A gangbang, mint olyan az sok embernek durva. A történet jobb mint, az előző.
1
Andreas6
2024. október 14. 08:09
#2
Ez nekem túl durva volt.
3
T
Törté-Net
2024. október 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1