Élet a földbirtokon - Szepetneki Szepetneki Áron földesúr kastélyában - Szex a feudalizmusban 3. rész

Szavazás átlaga: 8.08 pont (12 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 27 213 karakter
Elolvasva: 118 alkalommal
Mária az asztal mellett állt az új világoskék ruhájában, amit Kanizsáról hozattak és meglepődött azon, hogy a vendégük, akit az apja neki szánt, milyen jóképű és magas férfi. Márton is megérkezett, és mint kiderült ők már ismerték egymást Mihállyal, kezet fogtak. Abban a pillanatban, mikor Áron úr mérgesen összevonta a szemöldökét, hogy hol van a kisebbik lánya, Terézia, mint egy kerti tündér, kilibbent a dupla teraszajtón. A lány nem tudta, hogy ki lesz a vendégük, csak azt, hogy aki jön, az Mária kérője lesz.
A férfi háttal állt és éppen Mária keze fölé hajolt.
– Végre megérkezett az én fiatalabb lányom, a napsugaram, Terézia – szólalt meg Áron úr és ekkor Mihály megfordult és ott állt előtte mosolygósan, egy halványrózsaszín ruhában az ő nimfája, az a lány a tópartról, akivel olyan boldog perceket élt át. Terézia lélegzete is elállt és látszott, hogy Mihály is igencsak meglepődött. A lány nyújtotta a kezét, és amikor Mihály megfogta az apró fehér kacsókat érezte, hogy remeg. Visszagondolt arra, amikor ezek az apró kezek a farkára simultak és ettől most is izgalomba jött. A többiek ebből semmit nem vettek észre, mert Áron úr nem hagyta, hogy ott ácsorogjanak, leültette őket az asztalhoz.
Mihály fejében cikáztak a gondolatok, ránézett a gyönyörű és komoly Máriára, aztán a szeme Teréziára tévedt és ott is ragadt, nem tudott máshová nézni. Tudta, hogy neki kell ez a lány. Akkor is kellett volna, ha csak egy kis cselédlány, de így, hogy megtudta, egyenjogúak, már nem volt kétséges, hogy ezt a lánykérést újra kell tárgyalnia. Neki a fiatalabb Szepetneki lány kell.
Mária intésére a szolgálólányok megkezdték a vacsora tálalását. Először két levesestálban hozták a gőzölgő fácánlevest, mellé két-két tálban a benne puhára főtt zöldségeket, és a precízen feldarabolt fácánokat. Az első szedés joga Áron urat illette, aki mert a levesből, majd fácáncombot, és néhány sárgarépát tett a tányérjába. A vendég következett, aki a leveshez nem vett zöldséget, de két fácánmell darabot tett a tányérjába. Amikor visszatette a merőkanalat, ránézett Teréziára, aki egy ideig állta a tekintetét, majd lesütötte a szemét. Márton úrfi, Mária és Terézia volt a további sorrend.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.08 pont (12 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Magam
ma 05:37
#2
Kedves Írónők!
Végre ismét egy színfolt az oldalon. Epekedve vártam és kezdem megszokni a stílusát. Egy kis próza, vacsora, leírás, beszélgetéd, gondolom Lola részéről, majd izgalmas szex jelenet Éva tollából, de érzek egy kis kavarodást is néha, hogy nem az írja akire gondolok. (Ha tévedek se javítsatok ki) Az egész olvasatja magát és az ember dühös, hogy vége van és várni kell a folytatásra. Ajánlom mindenkinek, nem fog csalódni, de a lepontozók igen. Túl korán és egy olyan írásra durrogtatják a lehúzó pontjaikat ami reggel magára talál és  magas ponton zárja a napot. Egy 10-es erre az írásra kevés. Köszönöm, hogy olvashattam.
1
T
Törté-Net
ma 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1