Egy különleges randevú

Szavazás átlaga: 7.4 pont (25 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 7 442 karakter
Elolvasva: 304 alkalommal
Egy este, amikor felöltözöl szexi ruhába, csinos magassarkúba, mert randizni mész velem. De mit sem sejtesz az este orgazmusoktól telített részéről.
Elindulunk, finoman csókollak mielőtt beszállunk a taxiba. A hátsó ülésen simogatom a combfixbe öltözött lábad egészen a bugyidig ahol már elöntött a forróság és a nedvesség. A sofőr is oda-oda pillant, nem szeretné kihagyni a történéseket. Egy finom fékezés jelzi, megérkeztünk. Kiszállunk és elindulunk egy hotel étterme felé. Érzed, egy felejthetetlen este veszi kezdetét, de álmaidban sem képzelted mi is fog még következni. Eltöltünk egy isteni vacsorát, halk zene és lágy fények közepette. Megcsókollak és a füledbe súgom, folytassuk fent a szobánkban. Már teljesen elvesztetted az önuralmad így megfogod a kezem és elindulsz a kezemet fogva, kecses léptekkel a lifthez. Beszállunk, és amint bezáródott az ajtó én megcsókollak és azonnal simogatom a melleid és a puncid az addigra teljesen átázott bugyidon keresztül. Megáll a lift és kiszállunk. Alig várod hogy a szobába érjünk, mielőtt kinyitják az ajtót egy selyem kendővel bekötöm a szemed. Nyílik az ajtó, megfogom a kezed és bevezetlek. Forrón csókolom a nyakad és a szád. Lassan leveszem a tűzpiros ruhád, ott állsz egy szál elázott bugyiban egy melltartóban és a combfixben a gyönyörű lábaid egy piros magassarkúban ér véget. Egyszer csak egy furcsa érzés ragad el, hisz nem két kéz simogatja a vágytól megfeszült tested hanem több, nem tudod megszámolni sem mert annyira átadtad magad az egésznek, de abban biztos vagy legalább egy valaki van rajtad és a ferjeden kívül a szobában! Ez akkor válik teljesen valósággá benned amikor egy pár kéz lehúzza az addigra átázott bugyid, és elkezdi nyalni a lucskos puncid. Ahogy megérzed, vadul csókolni kezdesz. Én eközben megszabadítom a gyönyörű formás melleid a melltartó fogságától és elkezdem nyalni és szopni az egyik mellbimbód. Ekkor jön az igazi meglepetés, hisz valaki nyalja a puncid és a férjed szopja a jobb mellbimbód, de hirtelen egy harmadik száj és nyelv elkezdi kényeztetni a bal melled is. Megijeszt a helyzet, de annyira élvezed hogy átengeded magad a három férfinak. A kezed folyamatosan keresi a férjed farkát, és csakhamar meg is találja, kőkemény.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.4 pont (25 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
ma 10:43
#3
Nem egy megszokott elmesélés de nem rossz.
3
Titti
ma 01:55
#2
Nem rossz ez, bár a narráció furcsa. Nem kicsit! Először úgy éreztem, mintha a férj mesélné el a történteket, de az események alatt miért utalna ő önmagára E/3-ban?
Ráadásul én a párbeszédet ritkán teszem idézőjelbe, bár talán ez sem helytelen. Akkor szoktam néha, amikor éreztetem, hogy az illető másnak meséli el. Olyannak, aki nem volt jelen. A feleség aktív résztvevő volt és ha így gondolom. Nem tuti, hogy ez a megállapítás helyes. Egy igazi író talán megcáfolhatna.
2
T
Törté-Net
ma 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1