Az álmok néha valóra válnak

Szavazás átlaga: 8.36 pont (25 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 90 214 karakter
Elolvasva: 358 alkalommal
Egy helyen azt olvastam, hogy egy nőt lehet úgy megerőszakolni, hogy az számára is kellemes élmény maradjon. Tudom, hogy nem ez az általános, de miért ne szépítenénk meg a dolgokat? Egy kicsit tovább vittem ezt a fantáziát és belegondoltam, milyen érzést okozna egy bosszú, amikor barátnőimmel megleckéztetjük az „erőszaktevőt”? Ezt a továbbfejlesztett fantáziát vetettem most monitorra és reménykedek, hogy lesz akinek tetszik majd, bármilyen hihetetlennek is tűnik.
Egy valakinek biztosan. :) Neki írtam.
Él 3 barátnő. Kettő elvált, a harmadik özvegy. Mind csinos MILF. Sokat vannak együtt, de nem járt egyikük sem soha a másik lakásán. Magányosan élnek, senki sem látogatja őket. Kapcsolatot egyik sem akar, mert mindegyiknek elege volt a férfiakból. Azonban mind vágyik a szexre, a kényeztetésre.
Él egy férfi a közelükben, aki eleinte véletlen, majd később titokban szándékosan hallgatja ki a nőket. Első alkalommal látszólag semleges dolgokról beszéltek. Mindegyiknek volt szívfájdalma és mindegyik magányos, szomorú, elhagyatottnak érzi magát. Ez az ami megragadja a férfi figyelmét. Segíteni szeretne, de rossz tapasztalatai a nőkkel és még valami, megakadályozzák abban, hogy bármelyikhez közeledjen egy normális kapcsolat reményében.
A férfinak hat éve betegségben meghalt a felesége, élete nagy szerelme. Vonzó férfi lévén azóta volt néhány kapcsolata, de kiderült, hogy egyik nő sem őt szerette, csupán kihasználni próbálták őt. Egyiknek a pénze kellett, másiknak nem volt hol laknia... De egyik se szerette.
Pedig mindegyikkel csodálatos volt a kapcsolat, az elején. Eleinte mindegyik úgy mutatta, hogy szereti őt. Talán úgy is volt. Fogalma sem volt arról, mi okozta a változást a nőknél, amikor már biztosnak érezték a helyzetüket. Ez általában akkor következett be, amikor egy idő után a szeretkezés hevében a férfi szerelmet vallott. A harmadik szakítás után senkihez sem közeledett és senkit sem próbált meg lenyűgözni. A feleségével folytatott élvezetes szeretkezésekre, nyaralásokra, kirándulásokra és más feledhetetlen eseményekre gondolva, a szép emlékeivel vigasztalta magát.
Mindaddig nem vágyott női társaságra, amíg ezt a három nőt, három évvel ezelőtt meg nem látta.
A három nőnek mostanra már nemcsak a nevét tudta, hanem azt is kiderítette, hol laknak, melyiknek van gyereke és az hol él, mit dolgoznak, mi a kedvenc ételük, zenéjük.. Információ morzsák, amikről egymás között beszéltek a nők. Csupa haszontalan információ, más számára.
Ő pedig először hobbiból megjegyezte és feljegyezte, kiről mit tudott meg. Nem igazán értette miért. Azzal magyarázta, hogy ez egy jó buli, érdekes dolog mások titkait kilesni. Tehette ezt azért, mert a nők egy kávéházban, ahol finom süteményeket is ettek, rendszeresen jöttek össze ki-ki a kedvenc italát fogyasztva, minden héten kedden délelőtt és csütörtökön délutánonként.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 42 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.36 pont (25 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Kékég
ma 13:33
#7
Drágám! A lényeget kapisgálod. Testben vén vagyok, de lélekben aranyifjú. Aranyeső bokor a képem.😊 Annak nem örülök, hogy a múltamba turkálsz, vagyis olvasod régi írásaim. Utólag ráájöttem ezek kiforratlanok. Nem volt barátom Lola és  Kexi  akik segítenek fejlődnöm,  elfogadhatóan íni. De se baj ez voltam akkor én. És más nevekkel felkerült 2004-ben nickjeim meg már csak pár ember ismeri már.
Szerelem. Ne hidd aki  naponta, hetente mondogatja, hogy szeretlek az szeret annyira, mint aki alig mondja. Székely vicc, hogy az  öreg székelyt számon kéri felesége,  hogy  ő soha nem mondja, hogy szeretlek. Az öreg válaszol. Mikor megismerkedtünk mondtam, ha változás lesz benne szólok.😉
2
Ez egy válasz Titti ma 10:55-kor írt üzenetére.
kivancsigi
ma 12:41
#6
Nem tudom eldönteni, hogy azért imádom-e Selymit, mert ilyeneket ír, vagy azért tetszenek az írásai, mert imádom Selymit.
Azt viszont egyértelműen el tudom dönteni, hogy ez nagyon tetszett.
2
Titti
ma 10:55
#5
Sejtem 🙂 és köszönöm, hogy így gondolod.  De biztosan tudod, hogy a szerelmet sem árt olykor megerősíteni. Hiába bizonyítja tettekkel kedvesem sokszor, mégis jól esik mindkettőnknek, ha néha kimondjuk: Szeretlek!
A vén jelzővel nem értek egyet. Aki a szívében fiatal, az sose vénül meg, akárhány éves is legyen.
A virágod tetszik nagyon. Komolyan! Csak most figyeltem fel rá, bár a történeteid elég régóta olvasom. A kor így is relatív, hisz csak később olvashattam, amit régebben írtál. Ezért külön öröm, hogy így reagáltál. 💖
1
Ez egy válasz Kékég ma 09:20-kor írt üzenetére.
Kékég
ma 09:20
#4
Selymi ....!
Ne hidd, hogy azért mert más nem ír annak nem tetszik. 20 éve megszakításokkal vagyok fent ezen az oldalon. Régen elbeszélgettünk az írásról, ma ez ciki és félő, mert irigyeid lesznek miatta és lepontoznak, beléd állnak. Egy a lényeg, jól írsz és írj sokat, hiddj a vénaszonyoknak (gondolom tudod kire gondolok magamon kívül...).
1
Ez egy válasz Selymi ma 07:05-kor írt üzenetére.
Selymi
ma 07:05
#3
Köszönöm. Örülök, hogy akad, akinek tetszik. 🙂
2
Ez egy válasz Álmoska5 ma 04:19-kor írt üzenetére.
Álmoska5
ma 04:19
#2
Egy hihetetlen sztori, összedolgozva, majd csodálatos szorgos munkával apránként kibontva, úgy hogy az a játék fő vonalán halad az ötlet befejezéséig.

Pazar munka. Dicséret az ötletért! 10.P.

"Álmoska5"
1
T
Törté-Net
ma 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1