Segít rajtam a fiam

Szavazás átlaga: 7.38 pont (8 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 10 427 karakter
Elolvasva: 118 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
A fiam elment az egyetemre és ekkor a férjem úgy döntött, hogy elhagy engem a titkárnőjéért. Ez teljes arcul csappás volt részemre. Itt voltam 42 éves vonzó szőke, szép alkattal és nagy természetes mellekkel. A férjem titkárnője igaz, hogy sokkal fiatalabb volt mind én, nem volt egyáltalán vonzó, alig volt melle mondjuk inkább, hogy deszkanő volt. Sokat nem akartam ezen rugózni, de ott maradtam a házunkkal, a jelzáloghitelünkkel és egyéb számlákkal, amit ki kellet fizetnem.
Munkát kaptam az egyik helyi butikba, igaz alig fedezte a kifizetni valómat és olyan is volt, hogy nem volt elég pénzem. De mindig is sikerült valahogyan rendeznem a számlákat és a kifizetni valókat. A fiam befejezte az egyetemet, egy nagyon jó állást kapott így rendszeresen ki segített a fizetni valókba. 1 év elteltével megnősült és utána kicsivel közelebb költöztek hozzám. Ez azt jelentette, hogy rendszeresen meglátogatott és sokat segített nekem a ház körül.
Éppen a számlákat rendeztem a konyha asztalnál ülve, amikor megérkezett. Nagyon dühös és stresszes voltam éppen, lassan megkerülte az asztalt és a hátam mögött megállva azt kérdezte:

– Mi van anya? Nagyon stresszesnek tűnsz? Csak nincs valami baj? – eközben a kezével elkezdte masszírozni a vállam.
– Még mindig a régi nóta. Kevesebb pénzem van mind, amit be kell fizetnem.   – mondtam miközben a számlákra mutattam.   – Tudnál ebben a hónapban is segíteni nekem egy kicsit?
Brad a székem oldalához lépett, és kezét a jobb vállamra téve magához húzott egyfajta ölelésben, amiben a fejem a törzsén támaszkodott, közvetlenül a csípője alatt.

– Ne törődj vele, anya. Majd kitalálunk valamit... de úgy gondolom, hogy változtatnunk kell egy kicsit a helyzeten.
– Ezt, hogy érted Brad? Min kell változtatnunk? – kérdeztem. Miközben a fejemet oldalról megfogta és hajamat simogatva egyre közelebb húzót az ágyékához.
– Azt hiszem, hogy megállapodást kellen kötnünk, hogy az anyagi támogatásért cserében mit kapok?
Egyből nem kapcsoltam, hogy miről is beszél. De amikor a hajam simogatását abba hagyva a félig kigombolt igembe bele nyúlva megfogta a melltartó nélküli melleimet egyből rájöttem. De ő szép finoman masszírozta a nagy melleimet tovább, nagyon jól eset ez a törődés és nem is húzodttam el tőle.

– Mit csinálsz Brad kisfiam? Én az anyád vagyok! – kérdeztem tőle, de ekkor már mellbimbóimat masszírozta.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.38 pont (8 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!