A jégmadár röpte 9. rész

Szavazás átlaga: 6.33 pont (6 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 14 630 karakter
Elolvasva: 41 alkalommal
Egy 30-as férj néhány évnyi gördülékeny és kompromisszumkész házzasság után ráveszi magát, hogy belenézzen pornósztár felesége munkásságába. A döntés lavinát indít el az életében.(FIGYELEM: a történet eddigi stílusához képest merőben szokatlan tónus és elemek is találhatóak ebben a részben: lelkileg nagyon padlón voltam akkoriban, amikor ezt írtam. Remélem, így is tetszeni fog.)
Történetem folytatását felfűzhetném olyan magvas gondolatokra, mint „soha ne mondd, hogy soha”, „mindig van lejjebb”, esetleg arra, hogy „kivert ebnél is van kivertebb. ” De inkább csak elmondom, ahogy volt. Ott voltam Laura lakásán, Laura nélkül, és a vele való intim viszony helyett két közönséges prostival csaltam a feleségem. Az egyik kevésbé volt közönséges, a másik viszont... de erről később.

Miután a hamis-Ajna rózsavörösen csillogó ajkai közé spricceltem a mai hangulatom, a farkam kétréd görnyedt, felvette az alvó hernyó pózt, de „küldetésem” szerint a másik lányt kellett csúcsra juttatnom. Idegesen masszíroztam munkába belecsüggedt gyíkomat, a csálé parókás, körteforma, nagyfenekű és kismellű pillangó meg sem próbálta palástolni türelmetlenségét, míg a másik, klepoátra-friszkós ál-Ajna kifejezett kárörvendéssel vigyorgott rám, szája sarkát törölgetve papírtörlővel. Én ott ültem kettejük közt, verítékezve és markommal mintha különösen laza kötélből sodort lasszót lóbáltam volna. Pillanatról-pillanatra rosszabb volt a helyzet. Bepróbálkoztam simogatással, de az újonnan érkező lány azonnal felsorolt pár fontos szabályt: ujjazás, nyalás, „tapizás”, „smárolás” kizárva. Ő leszop, én megdugom, ez a maximum, ami kettőnk közt történhet. Innentől csak abban bízhattam, teljesen spontán orgazmusa lesz valami deus ex machina folytán, ha a rám bízott feladatot teljesíteni akarom. Az, hogy Laurának, az igazi Laurának csalódást okozzak, fel sem merülhetett.

A parókás mű-Laura meztelenül, ámde bolyhos papucsban (talán Lauráé volt, így kívánta teljessé tenni e jelmezt? ) odaslattyogott az ággyal szemközti lapostévéhez és kis lemezt csippentett fel.
– A barinőd azt mondta, ez segít, ha... ilyened van – figyelmem ide-oda vágtázott az ingereket fel-felfogdosva és valamiért jobban megmaradt bennem, hogy miért van valakinek a háztartásában dvd-lejátszója a 2020-as években, mint az, hogy a pillácska a „barinőmnek” nevezte Laurát. Nem beszélve arról, hogy Laura felkészült rá, hogy „ilyenem” lesz.

A lemez a helyére került, sötét képernyő, majd némi jogvédelmi felirat következett, a lányok lekapcsolták a maradék fényeket és közrefogtak. A hamis nejem a vállamat masszírozta jóleső gyengédséggel, a mű-Laura a farkam vette kézbe és kettő unottat vert rajta.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.33 pont (6 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
ma 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1