Póker est

Szavazás átlaga: 7 pont (2 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 76 193 karakter
Elolvasva: 30 alkalommal
"NE késs haza". Ezek a szavak visszhangoztak a fejemben, miközben az esernyőm alá húzódva vártam a 07: 44-es vonatra a Kings Crossra. "NE késs haza". Mi volt ez? Általában sosem szokta ezt mondani, és a hangsúly a "NE" kifejezésen egyértelművé tette, hogy komolyan gondolta. Megnéztem a telefonomat. Igen, csütörtök volt, és a csütörtök este póker este volt. A feleségemmel, Chloe-val Pandora és Ed lakására mentünk, akik régi barátok voltak, egy pletykás és baráti pókeres estére. Zsetonokért játszottunk, nem készpénzért, ami jó is volt, mivel jelenleg több mint 200 ezerrel voltam lemaradva. Balszerencse széria? Nem, csak a gyenge blöffkészségem. Egyszerűen nem tudtam visszatartani a mosolyt, amikor jó lapot kaptam, bármennyire is próbáltam. De ez csak szórakozás volt. Ráadásul a többiek is jót nevettek rajta, amikor egymással versenyeztek, hogy ki tudja a legtöbbet elvenni tőlem egyetlen leosztásban. "Ne késs haza. " A szavak csak nem akartak elmúlni. "Ne legyél későn... ". Gondolataimat megszakította az acélsíneken futó acélkerekek zörgése és a fékek csikorgása, amikor a vonat megállt a peronon. Ezek a vonatok sokkal jobbak voltak, mint a régi csapódó ajtók, de a csikorgó fékek problémáját nem oldották meg. Felkapaszkodtam a vonatra, és türelmetlenül kerestem az üres helyet, ami sosem volt. Beletörődtem, hogy a városba vezető 20 perces út alatt állva kell végigcsinálnom a 20 perces utat, és az elmém már a munka üzemmódjában volt, hogy felkészüljek a munkanap fáradalmaira.
Mozgalmas, őrült nap volt, mint mindig. Túl sok a tennivaló túl kevés idő alatt. Megbeszélések, jelentések, még több esztelen megbeszélés, alig volt esélyem egy szendvicset megenni ebédre, de hé, ez jól fizetett. Néha sokáig kellett dolgoznom, de ma nem. Most a vonaton hazafelé a kényelmes ülésbe süllyedve már kezdtem megnyugodni, amikor jött a "NE késs haza! ". Ezek a szavak nem akartak elmaradni. Megnéztem az órámat. A vonat időben érkezett. Fél hét előtt haza kell érnem, mint mindig.
"Szia, itthon vagyok" kiáltottam, miközben becsuktam magam mögött a bejárati ajtót. Nem jött válasz. Általában vidám választ kapok a konyhából, de ma nem. Hirtelen ott állt, és jött lefelé a lépcsőn. "A taxi 20 perc múlva érkezik.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 35 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7 pont (2 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
ma 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1