Őszi napsütés 3. rész

Szavazás átlaga: 7 pont (6 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 11 814 karakter
Elolvasva: 38 alkalommal
Ajándék Álmos papának Miriamtól
4. fejezet
Myrtill iránti vágyódásom szinte üvöltött a gondolataimban.   Igen, ki akarom nyalni a szőrös punciját, sőt még azt sem bánom, ha a számba . Igen, az is ő, és én imádom minden cseppjét, testének minden termékét. Piszkos, csúnya dolgokat akarok tenni formás testével és gyönyörű szájával.  Igen, akarom őt! Ő az álmaim hercegnője, öreg korom bearanyozója. Tudom, hogy ő – márcsak a rettenetesen nagy körkülönbség okán – nem lehet élem párja, de azt is tudom, hogy ő az, aki nyitogatja számomra a Gyönyörök Illatos Kertjének kapuját.    Mindezek a gondolatok cikáztak a fejemben a vele való találkozás első másodperce óta.  Soha nem voltam még ennyire elragadtatva egy nőtől, nem láttam még ilyen szép tündérkét, és nem akartam még ennyire egyetlen nőt sem.
Amikor ránéztem, olyan érzékien boldognak éreztem magam, mint az első falat finom csokoládétól, vagy az első csóktól egy romantikus este után, vagy amikor látok valakit, aki olyan elbűvölő, mint ő.  Az a gondolat, hogy szeretkezzek ezzel a drága angyalkával, egy gondolat volt, amit élveztem, ameddig csak tudtam, mert attól féltem, hogy ez soha nem fog megtörténni.  Féltem, hogy soha nem fogja érdekelni egy olyan férfit, mint én, aki háromszor idősebb nála.
Öregnek és ostobának érzem magam.  Mégis abban a pillanatban, amikor megláttam, elfeledtette velem a múltam, és vágyom a jövőre, amelyben benne van.  Ha gazdag lennék, magamévá tenném, ha megkísértettem vagyonommal és pénzemmel.  Ha fiatalabb lennék, elcsábítanám jó megjelenésemmel és kemény testemmel.  Ha csak én lennék erős és befolyásos, talán akkor akarna engem.  Ha csak egy éjszakára az enyém lenne, akkor egész életemben megőrizném az emlékét, amikor idősebb leszek, és már nem akarok ilyen szexuális gondolatokat táplálni egy vad és őrült fantáziáról, hogy intim, szexuális kapcsolatot létesítsek vele.
Szép és egészséges arcbőrével elvarázsolt.  Igazi szépség, nagyszerű vonalakkal.
Nincsenek nagy mellei, de nekem pont ilyenek tetszenek. Gyönyörűek a mellbimbói. A köldökig érő fenyő fomátumat mutató, köldökéig érő szőrzete briliáns ékkőve szép lapos hasa erdejének!

Karja szép tartása a combközépig ér, s látszik, hogy jó úszó alkata van.
Keze puhasága, a szép hosszú ápolt körmei színe is lenyűgöző.
A Jóisten minden olyannal megáldotta őt, amivel nekem boldogságot tud szerezni.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7 pont (6 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
ma 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1