A fejsze visszatérése

Szavazás átlaga: 4.38 pont (8 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 59 422 karakter
Elolvasva: 136 alkalommal
A hatvanéves Joel Smith és 55 éves felesége, Betty épp a szerda esti bingóklubból tértek haza, amikor megálltak a lányuk kocsifelhajtójánál, és meglátták, hogy a fia autója a hátsó udvaron parkol. Az autó előre-hátra billegett a kerekein. Az első ablakot és a két oldalsó ablakot takarókkal takarták be. A hátsó ablak történetesen teljesen bepárásodott attól, amit az unokájuk hátul csinált.
Bettyt nem érdekelte, hogy mit csinál. Azt mondta Joelnek, hogy már elmúlt az idejük, és a fiatal gyerekek szeretnek dugni, amikor és ahol csak akarnak. Amikor Betty a házba ment, Joel a hátsó udvarra lopakodott, és lehajolt a hátsó ülés mellé. Bepillantott a kocsiba, és egy pár mezítlábas láb azonnal az ablakhoz csapódott. Tudta, hogy azok nem lehettek az unokája, Steve lábai. Az övéi sokkal nagyobbak voltak, mint az a pár az ablakon.
A lábak fel-alá mozogtak az ablakban, és mozgás közben letörölték a gőzt. Így Joel tisztán láthatta, mi történik. Belenézett a kocsiba, és az unokája, Steve, aki nem egy vonzó fickó, valami dögös, nagy cicis szőkét dugott.
Joel farka azonnal megkeményedett. Ilyenkor azt kívánta, bárcsak ne szedne pénisznövelő tablettákat. A péniszét amúgy sem használta soha, de remélte, hogy a felesége hamarosan eljön, és szétbassza az agyát, ahogyan szokta.
Joel újra az unokájára koncentrált, aki ezt a nagy cicis szőkét kefélte. Golyóit mélyen a puncijában tartotta, és a szájába kapott cicik még jobban tetszettek neki. Joel nem értette, hogy lehet, hogy az ő nem túl vonzó unokája az elmúlt két hétben minden este új lányt kapott.
Steve nem az a Mr. Romeo típusú fickó volt. Ő egy könyvmoly volt. Nagyon szégyenlős volt, amikor elhívta a lányokat randizni. Soha nem volt még egy az egyben lánnyal, és a hozzá hasonló vonzó lányok sem szólították még meg, hacsak nem sértegették. Mire 24 éves lett, még mindig szűz volt, és most, 25 évesen már két hete folyamatosan új lányokkal kefélt.
Joel tudta, hogy az unokája valamilyen varázslatot alkalmaz vagy ezeket a lányokat, hogy megdugják. Steve nem csak sokak számára volt stréber, de nagyon magas és köpcös is volt. Vastag szemüveget viselt, és alig látott ki belőle. A haja vörös volt és pufóknak tűnt, és szeplők jelentek meg minden testrészén, kivéve a 5 centis farkát.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 28 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.38 pont (8 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Kexi69
ma 04:32
#2
Borzalmas, magyartalan, tele helyesírási, fordítási és egyéb hibákkal. Egyértelműen gépi fordítás, bár ezt elfelejtette jelölni a publikáló. Nulla pontot érdemelne. Mivel azt nem lehet, kénytelen vagyok adni egyet.
1
T
Törté-Net
ma 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1