Két istennő buja párbaja

Szavazás átlaga: 10 pont (2 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 52 787 karakter
Elolvasva: 29 alkalommal
Egy este kipróbálnám ezt az új VR játékot. Nemrég kaptam nagybátyámtól. Pontosabban tegnap, amikor látogatóba érkeztek apuékhoz családjával. A 17-ik születésnapomra hozta, amivel pár hetet késett csak. Nagynénim is szemrevaló, de az unokahúgom, Vivien verhetetlen szépségű a szőke vállára omló hajával, csinos pofijával és a mellei is éppen elférnének egy-egy tenyeremben. Velük jött egy barátnője, egy vörös hajú lány. Barbi is korunkbeli és nem kevésbé szép. Majdnem olyan magas, mint én, karcsú, hátközépig érő tűzvörös hajjal és sűrű, fekete pillákkal árnyékolt, sötétszürke szemmel, szív alakú arccal. Csak úgy sugárzott belőle az érzékiség. Mellei picivel lehettek nagyobbak, mint hugimé, de biztos, hogy tapintásra azok is kellemesek volnának.
A játék leírása szerint bárkit elképzelhetek és az realizálódik a játékban, ha előtte videót töltök róla a számítógépre, ahonnan a programot indítanom kell. Persze ehhez előbb csatlakoztatnom kell azt a vezeték nélküli VR-szemüveget. Friss ajándék és alig várom, hogy kipróbáljam.
Este van erre lehetőségem. Úgy gondolom már mindenki alszik. Bekapcsolom hát a számítógépet, ahol már régebb óta nézegettem jó pár pornó videót. Néhányat lementettem közülük, mert annyira szépek azokon a nők.
De előbb fel kell töltenem a családi gyűjteménybe egy újat – emléknek – amit akkor készítettem, amikor látogatóink megérkeztek. Amint ezzel megvagyok, kezdődhet a játék.
Nem tudok dönteni a sok szép erotikus modell, vagy pornó-kurva közül. Találok egy „random” gombot a program indítóján. Oké, válassz nekem egyet! Bármelyik tetszeni fog nekem a próba során.
Magamra egy superman jelmezt képzelek és az abban a pillanatban megjelenik. Természetesen alakom is változik. Nem az a csenevész, szemüveges srác vagyok, hanem egy futtballcsapat kapitányához hasonló testet választok. Ellenőrzöm a farok méretem. Jónak tűnik. Nem olyan kicsi mint az enyém, de nem is elefántormány nagyságú. Éppen be fog férni annak a random lánynak, akit a program választ. Eddig minden rendben is van.
De hogy kell elkezdeni a játékot? Ha rajtam múlna már ott feküdne a csaj az ágyon. Odapillantok és lám! Nem is egy lány, hanem mindjárt kettő. Szeretni fogom ezt a VR-t már látom!
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 24 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 10 pont (2 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
ma 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1