Tanár úr megbüntetése

Szavazás átlaga: 8.08 pont (13 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 108 301 karakter
Elolvasva: 208 alkalommal
A történetben olvasható események, szereplők és helyszínek kizárólag az író fantáziájának szüleményei. Bármilyen egyezés a valósággal csupán a véletlen műve lehet. 
Ez a sztori kitalált. Semmire nem ad megoldást, így követendő példának sem tartom. 
A történetben nem beleegyezésen alapuló erőszakos események is előfordulnak, ezért – aki az ilyenre érzékeny –, annak nem ajánlom elolvasni.
Van egy nagyon geci matektanárunk a gimnáziumban. Aki régebbről ismerte azt mondta, hogy nem mindig volt ilyen, csak az utóbbi időben hatalmasodott el rajta ez, amit mi a saját bőrünkön éreztünk. Nem vigasztalt tehát a tudat egyikünket sem, hogy Zsiga valaha jó ember lehetett.
Az első 3 évet végig szemétkedte az osztály minden fiújával. Igen, csak minket fiúkat vett palira és bántott, a lányoknak mást ajánlott. Amelyik kedves lesz hozzá, azzal ő is úgy viselkedik majd. Volt az osztályban egy nagyhangú lány, aki megfenyegette azzal a tanárt, hogy feljelenti. 2 nap múlva eltanácsolták az iskolából azzal az ürüggyel, hogy ajánlatot tett az igazgató úrnak, ami megengedhetetlen és tűrhetetlen ebben az iskolában.
Ettől kezdve minden lányt megkapott az osztályból. Nem mert ellentmondani neki senki.
Mi fiúk összedugtuk a fejünket, hogy hogyan baszhatnánk ki Zsigával úgy, hogy nekünk se legyen rossz, azaz elégtételt vehessünk rajta, meg bajunk se lehessen belőle. Nem jutottunk sehova sem a tervezésben, bár több ötlet is volt, de mind kivitelezhetetlen, mert ha lebukik valamelyikünk, akkor számíthat a kirúgásra.
Volt 3 haverom az osztályból. Erős, kisportolt srácok mind. Velem együtt jártak a konditerembe és karatéztunk is, de egyikünknek sem volt semmi jó ötletünk a megbüntetésére. Felmerült, hogy suli után meglessük, fekete szemetes zsákot húzunk a fejére és jól elverjük. Illett volna a szemetes zsák, mégse tartottuk jó ötletnek. Részben azért, mert megfulladhat a hülyéje és akkor bajunk lehet, na meg, ha nem lát, nem is tudhatja, hogy ki és mi okból verte el. Ha meg felfedjük magunkat akkor talán már másnap kereshetünk másik sulit, feltéve, hogy nem lesz rendőrségi ügy belőle.

Volt egy szende lány az osztályban, akiről mindenki tudta, hogy a szüzességét ez az állat vette el. Linda nem merte elmondani ugyan senkinek, mégis tisztában voltunk vele, amikor egy nap tanítás után sírva támolygott ki az iskolából. A többi lánynak szerencséje volt a szerencsétlenségben, mert egyikük sem volt már szűz, csak Linda. Ő a vőlegényének tartogatta azt teljes meggyőződéssel, akit még nem talált addig a napig meg, viszont Zsiga úgy gondolta, hogy ez idejétmúlt felfogás.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 50 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.08 pont (13 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
ma 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1