Megöregedve

Szavazás átlaga: 8.3 pont (33 szavazat)
Megjelenés: tegnap
Hossz: 29 612 karakter
Elolvasva: 414 alkalommal
72 évesen, az ősz közepén járva, a nappaliban, 20 fokban néztem az öreg Dyran VHS videómagnón a 35 évvel ezelőtt felvett házi videót kettőnkről, az akkor még csak szerető státuszban lévő feleségemről és magamról. Közben a jobb időket látott farkamat keresgéltem a bőrben, amiben fiatal koromban büszkén hordtam őkelmét. Az idő múlásával – lankadtan – csak egy pár centis lett, pont annyi, amit két ujjal irányíthattam. Ha elvétve merevedésem lett, bizony a valaha 16 centis büszkeségem jó ha 12 centis, gyerek álló faszocskára hasonlított, amivel évi pár alkalommal próbáltam boldoggá tenni a feleségemet. A farkammal ellentétesen, a golyót rejtő zacskóm viszont egyre jobban megnyúlt, már-már a combom felső harmadáig ért a kánikulában. Most, a hideg szobában, az is összeaszalódott szilvaként zsugorodott a testemhez.
Tudtam, hogy a hideg, és a télre felkészülés gyanánt az egész napi fáradságos ténykedésem az udvaron kivette az erőmet, és ebből nem lesz majomcsapda, azaz „Makiverem” ténykedés. Így csak néztem, és még 32 év távlatából is csodáltam a nőt a videón. Még most is hajlékony, de akkor fantasztikus volt! Pont az volt a filmen, ahogy lovagol, majd gondol egyet, és a faszomon megpördül 180 fokot. Rám hajol, az izgalomtól még jobban duzzadó mellei a térdemen lapulnak, a bokámba kapaszkodik, és bassza magát. Néha a mozgása mellett látom, ahogy lábfejét arcomhoz nyomja, és élvezi, ahogy a lábujjait szopom. Majd ismét fordul. Az oldalamra mozdít, hogy úgy feküdjek. Felső lábam felemelteti 90 fokban, a farkamat magához húzva dugja be magának. Imádtam ezt a pózt. Különleges volt, akrobatikus, és mégis, a bizarrságától izgató. Sajnos lejárt a kazetta. Nem volt erőm másikat betenni, a múltat inkább agyban elevenítettem fel.

40 éves karbantartó agglegényként éltem egyedül, a nemrégen kívül-belül felújított, már saját, volt szülői házban. Szüleim késői voltam, így már fiatal koromban meghaltak. Jól megvoltam az alkalmi nőkkel, a fizetős kurvákkal és Marok Marcsával. Akkoriban vettem a török Dyran videómagnót, és gyűjtöttem a videótékákból, pult alól beszerzett pornókazettákat. Az idő tájt költözött a kertszomszédos, felújítandó házba egy velem egykorú család, egy 16 éves , aki fiatal kora ellenére már érett nő volt, és úgy is viselkedett.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 14 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.3 pont (33 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
tegnap 14:38
#4
Szép történet. Jó dolog megöregedni, bár kicsit szomorú.
2
veteran
tegnap 04:48
#3
Romantika, de nagyon élethű.
1
Álmoska5
tegnap 00:44
#2
Nagyon szép és kicsit romantikus is. 10.P
"Álmoska5"
1
T
Törté-Net
tegnap 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1