Élet a földbirtokon - Szepetneki Szepetneki Áron földesúr kastélyában 1. rész - Szex a feudalizmusban

Szavazás átlaga: 7.63 pont (8 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 27 236 karakter
Elolvasva: 64 alkalommal
Szepetneki Szepetneki Áron úr éppen a szőke hajú kis mindeneslány mögött állt, aki a dolgozószobájában a szófára hajolt, és a formás hátsóját markolta, miközben lihegve dögönyözte. Szerette látni, ahogyan a pénisze elmerül a csatakos pinában, de közben egy másik nőre gondolt, mert ez, akit most döngölt, már annyira megszokott volt, az a másik, a nádszálderekú, sudár leányzó meg friss és hamvas, akit talán két napja látott meg, amikor a bricskáján áthajtott a falun. A főtéren a kútnál vett vizet a lány, akinek szemei kéken csillogtak, a haja olyan volt, mint a méz, legalábbis, ami a kendője alól kilátszott. Hosszú hajfonata a hátán a derekáig ért. Kell neki az a lány, érezni akarja a szűzhártya repedését, a szűk szűz punci szorítását, és annak a cseresznyepiros ajaknak a csókját, aztán látni, ahogyan benyeli a farkát. Ettől a gondolattól hatalmasra duzzadt a férfiassága, és a kis cseléd sikongatott, amikor belemarkolt a hajába, ami szintén szőke volt, de nem az a gyönyörű mézszínű, mint annak a tüneménynek, hanem csak egy kis seszínű varkocs. Nem akarta elengedni annak a lánynak a képét és most segített is neki kielégülni, hatalmas lökéssel nyomakodott tövig és lüktetve ontotta a lányba a magját. Nem érdekelte, hogy mi lesz a következménye, hiszen ő ezen a birtokon a szolgálók szemében mindenható volt és azt tett, amihez kedve kerekedett. Ha meg terhes lesz, majd férjhez adja az egyik szolgájához.
A kis szolgáló már tudta a dolgát, amikor az úr kielégül, akkor neki tisztára kell szopnia a farkát és csak akkor mehet a dolgára, ha ezt elvégezte. Mikor mindennel megvolt, megigazította a szoknyáját és már ment is vissza a konyhába, hogy a szigorú szakácsnő parancsait végrehajtsa. A szoknya alatt nem hordott semmit, mert az úr is ezt akarta, de különben is nem volt nekik arra pénzük, hogy ilyen úri dolgot vegyenek, mint az alsónemű, bár a kisasszonyoknál látta, hogy ilyet viselnek.
Szepetneki Szepetneki Áron, a mindenható uraság elégedetten indult az istállók felé és arra gondolt, hogy még vacsora előtt kilovagol a határba és ellenőrzi az aratómunkásokat, akik birtokról birtokra járva aratták le a gabonát. Most éppen az ő birtokán dolgoztak. A kaszás férfiakon kívül voltak nők is, fiatal lányok, akik summások voltak, és ők szedték és kötözték a levágott gabonát kévékbe, azok között is lehetett időnként egy-egy gyöngyszemet találni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.63 pont (8 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sztbali
ma 01:38
#2
A nagy nevektől egy új és fordulatokban gazdag sorozatot kapunk? A megközelítés tényleg új, de a folytatás fog dönteni arról, hogy mennyire lesz ígéretes ez a sorozat.
1
T
Törté-Net
ma 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1