A nevem Alice

Szavazás átlaga: 5.8 pont (5 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 10 537 karakter
Elolvasva: 72 alkalommal
Egy anya és fia egy „sikamlós” helyzetben.
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Képzelj el egy nagydarab fickót, aki egy gumikalapáccsal a mellkasodban egy acéldobot püföl. Ilyen érzés volt, amikor AJ először ért hozzám. Az első pasimnál sem éreztem, és biztos, hogy a férjemnél sem. A konyhaasztalnál ültem és újságot olvastam. A fiam, AJ mögém állt. Megcsókolta a nyakamat, majd benyúlt a blúzom felső részébe, és gyengéden az ujjai közé fogta a mellbimbómat. Azt mondta: „Ez a legszebb dolog, amit valaha láttam”, kivette a kezét, és szó nélkül távozott.
Meg voltam döbbenve. Olyan gyorsan történt, és olyan szürreális volt, hogy azon tűnődtem, vajon tényleg megtörtént-e. Megtörtént; a mellbimbóm még mindig bizsergett.
Emlékszel arra a versikére, amit az óvodában énekeltél, miközben a labdát pattogtattad?
„A” az én nevem Alice és a férjem neve Al. Actonban élünk és Almát árulunk.
A játékban te továbbmentél B-ig; én megálltam A-nál. A nevem Alice, a férjem neve Andy, az egyik fiam neve Andy jr. (AJ) a másiké Alex, és lakásokat adunk ki. Az „A” dolog csak azért történt, mert az apámat, aki velünk él, Alexnek hívják, és boldoggá tette, hogy a második fiamat róla neveztük el.
AJ és Alex annyira különbözőek; az ember azt hinné, hogy nemcsak különböző családokból, hanem különböző bolygókról származnak. Alex sosem szól egy szót sem, és mindig egyedül akar lenni, míg AJ melegszívű, szeretetteljes, jóképű... ez okozta bonyodalmat. Szeretem Alexet, de beleszerettem AJ-be.
Ami a férjemet illeti: őt jobban érdekli Mrs. Green, akinek a vízcsapja mindig figyelmet igényel; (szerintem valami más csöpög, de engem már tényleg nem érdekel) már régen megszakadt a kapcsolatunk.
AJ a férjemmel dolgozik, és amikor aznap este hazajött, megkértem, hogy jöjjön le a mosókonyhába, hogy segítsen cuccolni. Ahogy mentünk le a lifttel, megkérdeztem: „Mi volt ez az egész ma reggel? ”
„Anya, nem vagyok már gyerek, és sok lánnyal voltam már együtt. Tudom, hogyan viselkedik egy nő, ha tetszem neki. Hallom, amit mondasz, és látom, ahogy rám nézel; ez több, mintha egy anya nézné a fiát. Tudom, hogy apa dugja a bérlőket (Szóval nem csak a Green kurva volt meg neki), és ezért elküldtem a pokolba.
„Köszönöm fiam, de ez már nem számít. Ez már csak egy üzleti megállapodás közte és köztem”.
„Hát ő amúgy is egy szarházi, de én mondom neked anya, tudom, hogy érzel, és én is így érzek. ”
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.8 pont (5 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
ma 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1