A jégmadár röpte 7. rész

Szavazás átlaga: 7.83 pont (6 szavazat)
Megjelenés: ma
Hossz: 13 566 karakter
Elolvasva: 39 alkalommal
Egy 30-as férj néhány évnyi gördülékeny és kompromisszumkész házzasság után ráveszi magát, hogy belenézzen pornósztár felesége munkásságába. A döntés lavinát indít el az életében.
Laura élvezett. Évek óta ismertem, egy ideje viszonyt folytattam vele, de még soha nem láttam elélvezni. Meglehet, nem volt akkora szám, mint ahogy elképzeltem, amikor nekigyürkőztem a csúcsra juttatni.
De az a pár pillanat, amíg ívbe tolta a csípőjét és megremegtek a combjai, puha hasában lágyan megrezdült a kis köldök-ék...
... amíg elvesztette az uralmat az izmai felett, ujjai a levegőbe kaptak, tenyere lecsapott a nyakamra és amíg édes kis hangján annyit mondott halkan, tényszerűen:
„ – Ó, basszameg”...

... addig a pár pillanatig elnémult minden, még a fülembe bömbölő tévéből sem hallottam a feleségem megjátszott sikolyait. Bár, hogy mennyire játszotta meg...
Nedves állal, lihegve emelkedtem fel a gömbölyű, izzadt combok közül. Találkozott a tekintetünk. A feleségemet néhány kilométerrel odébb, élő, egyenes adásban dugta valaki, aki talán régi kollégája, talán csak fél órája ismeri. Én meg csak néztem Laura csillogó szemeit és láttam rajta: tudja, hogy belezúgtam.
– Fú – mondta fátyolos hangon, homlokára tolta a szemüvegét, megtörölte arcát, nyújtózott – Nem volt rossz, egyáltalán nem volt rossz... de legközelebb jobb szeretném, ha az ujjaiddal is... ó, nézd!
A képernyőre mutatott. Ösztönösen fordultam arra, amerre mondta. Azt hiszem, ösztönösen megtettem volna bármit abban a pillanatban, amire csak kér.

– Bevonják a közönséget is. Szuper ötlet, nem? Így azért mégis csak élményt adnak, többet annál, minthogy megnézhetnek közelről kefélő párokat. Arra bármelyik pornó képes
Párokat. Nem kerülte el a figyelmem, hogy így mondta, miközben gonoszan mosolygott.
A közönség bevonása nem fajult odáig, hogy a világ összes nemibaja a fesztivál résztvevőire zúdulhasson. Ajna és pár másik meztelen lány, a műfaj aktuális csillagai csak végigillegették magukat a tömegben, felemelt karral hagyták, hogy bárki megfogdossa őket. Aláírásokat is osztogattak. Ajna egy idős, de elég feszes hölgy melleire kanyarította kézjegyét filccel, míg az felhúzott a kamerába vigyorgott, mint akinek most teljesült minden álma.

Egy decens, kék inget, nyakkendőt viselő, dúsbajszú fószer a nyakába csókolhatott. Arca nagy részét kikockázták, csodás a technika, gondoltam, hogy már élő adással is képesek erre. Naná, hiszen a feleségem mellbimbóit csipkedő, szemölcsös kézen jól látszott egy karikagyűrű okozta mélyedés.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.83 pont (6 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
ma 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1