Egy féltékeny férj

Szavazás átlaga: 8.43 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2024. szeptember 18.
Hossz: 52 590 karakter
Elolvasva: 551 alkalommal
A férj nagyon féltékeny ifjú feleségére, mert az rendkívüli szépség. A nő foglalkozása miatt is okot lát erre, mert a nő modellkedik. Igaz, hogy semmi extra, mert csupán divatlapokban ruhákat és egyéb termékeket reklámoz, de sohasem vállal még szoft erotikus modellkedést sem. Ez utóbbinál a fehérnemű reklámozása nem tétel, mert a szoft erotikus modellkedés ott kezdődik, amikor egy nő teljesen levetkőzik a meztelenség kedvéért és legtöbbször nem is áll meg ennyinél, hanem minimum a kamerák előtt végez önkielégítést. Ha ezen is túlmenne, az már inkább a pornográfia műfaja lenne, de Csilla nem tesz ilyet Tomival.
Sajnos Tomi ebben kételkedik, mert látja milyen szemeket meresztenek rá a fotósok. Azt tudja, hogy Csilla sokszor kénytelen előttük átöltözni egy-egy ruhabemutatón, és nem csupán a férfi fotósok nézik elragadtatva olyankor a nejét, hanem a nők nagy része is irigykedik.
Amiről Csilla nem beszél neki, hogy számtalan ajánlatot kapott ő fotósoktól és másoktól is légyottra, méghozzá néha nem is kis összegért, de ő rendre elutasította. Azért nem beszélt ezekről Tominak, mert tudta, hogy az még arra is képes lenne, hogy elmenjen és összeverje az említett fotóst, vagy ami rosszabb, féltékenységében eltiltaná őt a munkájától. Pedig a nő keresete eleve több volt, mint amit a férje abban a lerobbant autószervizben keresett és ha abba kéne hagynia, nagy nélkülözésnek néznének elébe. Csillának ugyan volt egy diplomája, de az speciális végzettség volt, amiben akkor kaphatott volna munkát, ha üresedés lett volna egyik kutató állomáson. A másik ok, hogy akkor neki mindenképpen költöznie kellett volna, ami miatt egy időre biztosan elszakad a férjétől, ennek pedig beláthatatlan következményei lehettek volna a kapcsolatukat illetően.
Egy alkalommal az ügynöke benevezte őt egy szoft erotikus forgatásra, elég nagy előleget felvéve miatta. Csilla elment a forgatásra, de amikor a rendező elmondta, mi lenne a dolga, azonnal otthagyta. Az ügynöke tajtékozott: – Micsoda dolog így cserben hagynod engem? Azt még megértem, hogy velem nem akarsz lefeküdni, de ott nem kellett volna azt tenned. Ennyi pénzért bármelyik nő maszturbálna vagy akár egy férfit is bevállalna. Egy modellnek egyébként is az a dolga, hogy az ügynöke által felhajtott jól fizető munkát elvállalja.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 24 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.43 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
tegnap 17:56
#10
Érdekesen bonyolítod a történetet. Szerintem ez így jó ahogy van. A folytatás erőltetett lenne.
2
t
tibee72
tegnap 16:58
#9
Azt én nem tudom megmondani, mivel nem ismerlek.🙂
1
Ez egy válasz Selymi tegnap 16:46-kor írt üzenetére.
Selymi
tegnap 16:46
#8
Igazad lehet. Én is észrevettem, hogy mostanában hajlamos vagyok elveszni a részletekben. Ez valószínűleg azzal van összefüggésben, hogy életem e szakaszában erre van most szükségem.  Ez hathat ki a történetek „élőképeire" is.  Később ez biztosan változni fog, mert volt már ilyen. Ez akkor most egy hullámvölgy lenne?
1
Ez egy válasz tibee72 tegnap 09:50-kor írt üzenetére.
t
tibee72
tegnap 09:50
#7
Igazából rosszul fogalmaztam. Nem maga a történetvezetés volt bonyolult hanem egy, egy részlet túl részletes leírása. Elnézést! 😉
1
Ez egy válasz Selymi 2024. szeptember 18. 19:01-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. szeptember 18. 19:01
#6
Hol akasztotta meg az olvasási folyamatod a történet vezetése? Csak érdekelne mit csináltál volna másképp? Esemény sorrend változtatás, esetleg más? Szívesen fogadok építő jellegű kritikát. 😉
Egyébként meg örülök, hogy tetszett. Úgy tűnik, ennek megírása sem volt hiábavaló időtöltés.
1
Ez egy válasz tibee72 2024. szeptember 18. 14:45-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. szeptember 18. 18:56
#5
Lehet, hogy egy picit elcsúszott a jellemábrázolás. A nőt kissé határozottabbra, öntudatosabbra, a férfit érzékenyebbre szerettem volna, de nem tudom mekkora sikerrel jártam. Maradhatnának akár monogámok is, de egy olyan párt nem szeretnék betenni másik történetbe, mert sérülne az őszinte kapcsolatuk. Mostanában annyi hazugságot hallottam, hogy egyre többször képzelek el hazugság és erőszakmentes világot. Ahhoz viszont először éppen ezekről kell írnom, hogy legyen mit mentesíteni azoktól. Nem sikerülnek túl jól, de még nem adtam fel utópisztikus elgondolásaimat. 😀
Ennek nem terveztem folytatást, mert szerintem egy kicsit erőltetett lett. Írás közben ugyanis annyifelé akartak a szereplők szaladni! 😊 Nehéz volt nem elengednem őket más irányba, de végül csak sikerült.
1
Ez egy válasz kivancsigi 2024. szeptember 18. 12:22-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2024. szeptember 18. 14:45
#4
Néha elég volt követni a történetvezetést.😀 De tetszett.
1
Álmoska5
2024. szeptember 18. 13:01
#3
Én is egy igazi szívből jövő kapcsolat kialakulására tippelek a folytatásában.
10.P.

"Álmoska5"
1
kivancsigi
2024. szeptember 18. 12:22
#2
Igazi Selymi történet. Érzelmes és finoman erotikus.
Azért kíváncsi lennék a folytatásra. Egyikük jelleme, érzésvilága sem olyan, hogy el tudnék képzelni hosszútávon is teljesen monogám házasságot. Amit el tudok hinni, az a teljesen őszinte, hazugságmentes kapcsolat.
Tervezel folytatást?
1
T
Törté-Net
2024. szeptember 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1