A jégmadár röpte 6. rész

Szavazás átlaga: 8 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2024. szeptember 17.
Hossz: 10 744 karakter
Elolvasva: 375 alkalommal
Egy 30-as férj néhány évnyi gördülékeny és kompromisszumkész házzasság után ráveszi magát, hogy belenézzen pornósztár felesége munkásságába. A döntés lavinát indít el az életében.
Az irodában történt kényszer-légyottot követően mindenképp beszélni akartam Laurával. Ritka helyzet állt fent, amikor én, a pasi, aki a munkahelyén hátulról elkapott és pár intenzív percen át dugott egy fiatal lányt, áldozatnak éreztem magát. Jó, talán nem is olyan ritka. Azt hiszem, számos házasságtörő, hűtlen fasz tekint magára úgy, mint akit csak levadásztak, mint aki lélekben ott sem volt, nem akarta, a körülmények erekcióra és behatolásra. Minden helyzet kimagyarázható, függetlenül attól, mennyire áll egy farok, milyen mélyen van valakiben. Ma már tudom, hogy mindennél jobban, eszemet vesztve akartam dugni Laurával. Ami rosszabb: ennél többet akartam.

Hiába kerestem, sem telefonon, sem on-line nem értem el, nem válaszolt, került, én pedig úgy éltem kettesben a nejemmel, hogy bár szinte mindent tudtam a viselt dolgairól, mégis én rettegtem a lebukástól. Csendben ettünk, néztük a sorozatainkat, mindketten nevettünk, de ő sem nézett a szemembe, én sem az övébe. A kezeink összeértek és néha elnyúlt, verítékes szexbe bonyolódtunk, én Laurára gondoltam és nem, nem akarom tudni, hogy ő kire, vagy kikre.

Aztán Laura egy nap keresett. Rövid üzenetet küldött, miután elmulasztottam a hívását. Azt írta, sajnálja, elragadtatta magát, túltolta, nem volt szép dolog, becsapott, kihasználta a pillanatnyi gyengeségem, beszéljük meg a dolgot, mert értékes számára a barátságom.
Ennek önmagában gyanúsnak kellett volna lennie. De én akkor határozottan és elégedetten bólogattam: „Lám, belátja, hogy nekem van igazam. ”

Felvetette az időpontot és áthívott magához. Én átmentem, mert Ajna megint nem volt otthon a hétvégén. Odafele menet vettem egy üveg , amolyan baráti gesztusként, meg, mert így nevelt a mamám és egy csomag kotont is, amit magamnak azzal magyaráztam, hogy hát épp akciós és a mamám takarékosságra is nevelt az illem mellett.
Amikor nyílt az ajtó Laura lakásán, számoltam a lehetőséggel, hogy köntösben, alatta vadító fehérneműben fogad, de csak a jól ismert lányt láttam, tekintetét naggyá és kíváncsivá növelő szemüvegében, frissen mosott hajjal, pólóban, farmerban, mezítláb, enyhén álmos pillantással. Még a kék melír csíkokat is eltüntette tincseiből. Teljesen hétköznapi volt. És legszívesebben máris rávetettem volna magam.
– Hoztam egy kis... – hirtelen elfelejtettem a „bor” szót, éreztem, hogy elpirulok, ahogy megpuszilta az arcom és megérintette a vállam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Titti
2024. szeptember 17. 21:52
#7
Ha elfogadsz egy tanácsot... Légy pozitív! Ne azt nézd, hogy volt, akinek nem tetszik, hanem, hogy akadt, akinek meg de. 😉 A boltban sem az vesz banánt, aki az almát szereti, mégis elfogy a banán (is).
Eddig 2:2 az arány – minimum – ha az átlagot is nézem, meg a hozzászólásokat is. Csak mert szerintem Kampó sem azt mondta, hogy nem tetszik, csupán egy véleményt közölt, ami egyezik az enyémmel, valahol írtam is. Én ugyan hatásvadásznak neveztem akkor, mert úgy éreztem, hogy több is elfért volna egyben. Ettől még nem tartottam rossznak az alapsztori ötletét magam sem.
Én mindenesetre kíváncsian várom a folytatást.
1
Ez egy válasz Rémpásztor 2024. szeptember 17. 09:36-kor írt üzenetére.
K
Kampó
2024. szeptember 17. 14:32
#6
Az alapsztori ötletes, jó. De a mostani rész - főleg úgy, hogy elég régen jött le az előző - nagyon a semmiből érkezik, és értelmetlenül rövid.
3
Rémpásztor
2024. szeptember 17. 09:36
#5
Sajnálom, ha ez most többeknek nem tetszett, remélem, nem vesztettem el a bizalmatok és a további részek már elnyerik a tetszéseteket (most kicsit sűrűbben tudok majd fejezeteket feltölteni). Köszönöm a pozitív és a negatív, építő véleményeket is. 🙂
2
Lolamacko
2024. szeptember 17. 07:04
#4
Még mindig tetszik. Nagyon tetszik ez a sorozat.
1
veteran
2024. szeptember 17. 05:25
#2
Jobbat vártam.
1
T
Törté-Net
2024. szeptember 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1