Karrier 4. rész - Alternatív befejezés

Szavazás átlaga: 8.53 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2024. szeptember 16.
Hossz: 41 978 karakter
Elolvasva: 440 alkalommal
Azt mondtátok, hogy menthetetlenül, javíthatatlanul optimista vagyok, és a Karrier sorozat 4. – befejező – részében leírtak csak a tündérmesékben fordulnak elő. Legyen meg a ti akaratotok, íme, hát egy kicsit kacifántosabb befejezés. Magam nicknevű írótársam tanácsai és segítsége szerint
Legyen meg a ti akaratotok, íme, hát egy kicsit kacifántosabb befejezés.
Magam nicknevű írótársam tanácsai és segítsége szerint
Hétfőn, február elsején kezdtem Gábornál, és tényleg nem mentem be az iskolába – azóta se tettem be a lábam – és a diri telefonját sem vettem fel. Hívott az iskolai vonalasról, a hivatalos cégesről, a privát mobiljáról, de még rejtett számmal is. Beletellett egy hét is, mire leszokott rólam.
Közben Andrissal az elejétől a végéig összeraktuk a sztorit, a szövegkönyvvel és a hangfelvételekkel együtt elküldtük az MTI-nek, az összes TV híradónak, és az összes napilapnak. Külön, tértivevényes küldeményként a felügyeleti szerveknek, az Oktatási Hivatalnak és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnak, valamint a megyei kormányhivatalnak is.
Óriási botrány lett belőle, páros lábbal rúgták ki a polgit is és a dirit is, hetekig erről szóltak a hírek, a TV, a rádió, az internet velük volt tele. Aztán persze elcsitultak a felháborodás hullámai, de ők ketten azóta sem találtak hivatalos állást maguknak. Ma már mindketten az alkalmazottjaim, de ne szaladjunk ennyire előre.
Amikor a polgit kirúgták, megátkozott, de nem vettem komolyan. Később tudtam meg, hogy anyai ágról egynyolcad rész roma vér az ereiben, és a roma átkot komolyan kell venni.
Gábornál tényleg nem sok tennivaló volt, általában nyugisan teltek az éjszakák. Normál esetben este hattól reggel hatig voltam szolgálatban, minden másnap. Ha Imre egy ilyen napon délutánra rendelt be az étterembe, akkor csak éjjel fél tizenegy magasságába értem be a magánklinikára, de Gábor tudott róla, a többieknek meg mindegy volt. Beosztásomnál fogva és egyedüli nőként elég sok előjogom volt a pasikhoz képest, amit az udvariasság szabályai szerint ők el is fogadtak. Több csapattal is voltam egy-egy éjszaka, az egyik viszonylag csendes társaság volt, velük vagy kártyáztunk, vagy szunyókáltunk. Ők a fotelekben, karosszékeken, a kanapét átengedték nekem. A másik banda sokkal harsányabb volt, velük ment az ökörködés, a másik ugratása, időnként kétértelmű megjegyzéseket tettek, amit akár udvarlásnak is felfoghattam volna. Ha besokalltam, bezárkóztam a pihenőbe és eldőltem a kanapén. Andristól megkaptam a napi betevőm, János is igénybe vette a szobaszervizt havonta-kéthetente, nem volt okom panaszra, nem volt hiányom. A két állás jól fizetett, kevés volt a stressz, jól éreztem magam a bőrömben.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 20 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.53 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Magam
2024. szeptember 16. 19:41
#11
Részemről csak annyit, hogy jó lett.
1
Kexi69
2024. szeptember 16. 16:11
#8
Van valami ötleted, hogy egy magyar-történelem szakos tanárnő mi egyébből tud meggazdagodni az örömlányokon kívül?
1
Ez egy válasz Éva596 2024. szeptember 16. 12:35-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. szeptember 16. 12:35
#7
Valóban az első változat meseszerűvé sikeredett, - bár itt is a végén ugyanúgy megjelenik - de ez sokkal inkább elképzelhető, kapcsolható a valósághoz. Az egésznek más a kicsengése, valahogy az előbbi túl simán ment, minden csak jól alakult, amit a való élet azért nem igazolna. Tudom, ez történet, az alapja fantázia, de valahol a fantáziának is kell valami alapjának lennie. És még egy: azért a hatóságok nem annyira vakok és süketek, hogy egy majdnem országosan kiterjedt "masszázsszalon" hálózat ne szúrjon szemet, és ha másképpen nem, egy más dologban bebukott masszőz, hogy mentese magát, ne köpné be.
Ezt szívesebben olvastam, és sokkal jobbnak találtam. Az én habitusomhoz közelebb áll. Szerintem te is szívesebben olvasol hosszabb véleményt az írásodról, mint az egy-két szó, vagy egy rövid mondat.
Gratulálok!
1
kivancsigi
2024. szeptember 16. 11:18
#6
Igen fordulatos, jól sikerült.
1
W
Welldone
2024. szeptember 16. 11:15
#5
De a kormány nők 40 programja ütött 😃
1
W
Welldone
2024. szeptember 16. 11:14
#4
Elég kacifántos lett.
1
h
hornet212
2024. szeptember 16. 09:32
#2
Nagyon jól sikerült befejezni 🙂
1
T
Törté-Net
2024. szeptember 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1