Tánc közben

Szavazás átlaga: 7.85 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2024. szeptember 15.
Hossz: 18 443 karakter
Elolvasva: 640 alkalommal
Egy továbbképzés után a szálló éttermében beszélgetünk a csajokkal az aznapi tapasztalatokról. Egy szomszédos asztalnál egyedül ülő férfi engem bámul. A csajok is észreveszik és ugratnak vele. Viccből küld neki egyikük a nevemben egy pohár vizet jégkockákkal telítve. A srác nem tudja mire vélni ezt a gesztust, feláll, hozzánk lép, udvariasan bemutatkozik és megkérdezi miért is küldtük neki ezt? Minden csaj rám néz és vihog. Feltalálva magam közlöm, hogy úgy láttam elég melege van és talán ezzel lehűtheti magát. A férfi nem jön zavarba és közli, hogy az ő hevét egészen más hűthetné le.
– Talán egy tánc? – kérdem, ő bólint és felkér táncolni. A szomszédos bárba megyünk, halk zene mellett ismerkedünk. A férfi nagyon tetszetős, de béna. A bókjai sem igazán találnak célba. A végére kiderül, hogy épp most hagyta el a barátnője egy másik pasi miatt és most szeretné őt megleckéztetni, de valójában semmihez semmi kedve, mert most úgy gondolja, hogy minden nő kurva. Viszont engem nem lát annak, valami különlegeset talált rajtam, de nem tudja megmagyarázni önmagának sem, hogy mit és igazából azért közeledett, mert csak ezt szeretné kideríteni.
A zene gyorsabbra vált, többen felállnak mi maradunk összefonódva, bár nem túl közel egymáshoz csak annyira, hogy el ne sodorjanak minket egymástól. Egy idő után körbevesznek minket, mert úgy gondolják, hogy egy béna párnak szüksége van segítségre, pedig nem is vagyunk mi egy pár. A tánc ritmusa annyira gyors lesz, hogy egy felhevült nő mégis elragadja tőlem. Bocsánatkérő pillantást vet rám, és szemével a sarokban álló bárpult felé int, ahova az őt elrabló nőt kormányozza. Igyekszem magam is arrafelé menni, de a tömegben ez nehezen sikerül. Mire a bárpulttól párlépésnyire érek körbevesz két srác és maguk közé szorítják a testem, a többiek most minket vesznek körbe és biztatják a srácokat, akik kezükkel csak a karomat és a vállamat simítják néha-néha meg, de a mellkasukkal és ölükkel felváltva és egyszerre is dörgölőznek hozzám.
Végül mégis átalálok az előző táncpartneremre, aki addigra a bárpultnál üldögél egy itallal a kezében. Segélykérő pillantást vetek rá, de ő csak mosolyog és nem mozdul. Látszólag nem, de az amikor kortyol az ádámcsutkája indokolatlanul nagyobb remegést produkál és még ülve is látszik, amint a farka feláll. Nem takargatja magát, vagy talán észre sem veszi.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.85 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. szeptember 17. 12:31
#9
Ha megtörtén, hát megtörtént. És ha még jól is esett akkor egészségedre.😉
Van aki csak fantáziál róla és van aki meg is meri tenni.
Maradjon a Te titkod!🤐
Mondjuk szívesen kifaggatnálak róla, ha csak fantázia, ha megtörtént!?
3
Ez egy válasz Selymi 2024. szeptember 16. 17:02-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. szeptember 16. 17:02
#8
Köszi. Ebből igazából a többes volt a lényeg és talán az izgalom, hogy a  kezdő táncpartnerem mit lép majd és hogyan. Direkt nem árultam el, hogy ő a férjem lenne, mert egy kis plusz izgalom nem árt ilyenbe sem. Nem állítom, hogy megtörtént, de ha mégis, akkor valószínűleg így eshetett volna.
Tudom, hogy ez se mindenkinek tetszik, bár nem erőszakos történet  és főleg nem tökéletes. Hogy mennyire hihető? Azt majd mindenki maga eldönti. 😀
Annak örülök, hogy legalább 2 embernek mégis tetszett. Ez volt az igazi cél. Köszönöm, hogy olvastátok.
1
Ez egy válasz tibee72 2024. szeptember 16. 12:19-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2024. szeptember 16. 12:19
#7
Jó lett, jó többes. Szívesen olvasnám a folytatást.
2
Álmoska5
2024. szeptember 15. 17:48
#6
Te azt bizonyítod a 9.538  kommenteddel, hogy ki és milyen ember vagy. Benned él valamilyen gyűlölködő érzelem vagy  micsoda. Tudod én egy átlag alatti IQ -t lan, műveletlen senki vagyok a szemedben és ezért bántasz. Mi közöd van ahhoz, hogy én kit és miért - segítek- jó pontjaimmal valakit.

Nem elég volt, hogy elmartad Miriam nevű fiatal írónőt, igaz melléd állt rugdosni őt barátod, JakeAmaziing is.

Várd ki a halálomat, utána, már úgy sem tudok jó indulattal senki hóna alá nyúlni, csupán szívből jövő szeretettel!

De!   A Te csillagod is lefelé tart....  Örülök, hogy erről más "Élő Személy" dönt majd felettünk. Andres6 élet útja is egyszer véget ér....vajon mit fognak sokan fondolni

Tisztelettel, kedves igaz, rossz érzelmeket,( indulatot ) nem gerjesztő barátom.

"Álmoska5"
2
Ez egy válasz Andreas6 2024. szeptember 15. 16:24-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2024. szeptember 15. 00:49
#2
Egy nagyon tartalmas baszás sorozat olvashatóm ami igen csak felborzolja testem keringési szokásait  ..
10.P.

"Álmoska5"
1
T
Törté-Net
2024. szeptember 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1