A német kapcsolat

Szavazás átlaga: 8.45 pont (51 szavazat)
Megjelenés: 2024. szeptember 13.
Hossz: 14 170 karakter
Elolvasva: 720 alkalommal
Ákos vagyok, prémium kategóriás autókat értékesítek a saját cégemben.
Pár hete egy elég különös megrendelés érkezett egy Helga nevű német üzletasszonytól. Szeretett volna egy fekete BMW x6-ost, de hófehér bőrbelsővel, fehér tetőkárpittal.
Eltartott egy ideig, mire be tudtam szerezni, de végül sikerrel jártam.
Örömmel hívtam fel, hogy megvan az autó, jöhet érte. Ekkor ért a második meglepetés, mert azt kérte, hogy szállítsuk le neki az autót Hamburgba.
Egy ekkora értékű járművet, pláne ilyen hosszú útra nem szívesen bíznám egyik emberemre sem, így kénytelen voltam én magam elindulni vele. Ekkor még nem sejtettem, hogy micsoda "borravalót" fogok mindezért kapni.
Nem sokkal délután kettő után gurultam be a fekete BMW X6-tal a Helga által megadott cím elé. A borongós időjárás, az éppen elálló eső, és a levegőben lebegő friss nedvesség illata mindig is tetszett nekem. Ilyenkor a fekete autók fényezése különösen jól mutatott a nedves aszfalton, és tudtam, hogy az ügyfelem is értékelni fogja ezt a finom, de fontos részletet. Prémium kategóriás autók kereskedőjeként tisztában voltam vele, hogy az ilyen apróságok teszik igazán vonzóvá a luxust.
Helga villája lenyűgöző volt már a távolból is. A magasra nyúló kovácsoltvas kapu mögött egy kővel kirakott, szökőkutakkal szegélyezett kocsifelhajtó húzódott, amely az elegáns épülethez vezetett. A villa modern és klasszikus stílusok találkozásából született; a nagy üvegfelületek és a finoman ívelt tetővonalak harmonikusan illeszkedtek az ódon oszlopokhoz és az épület homlokzatát díszítő faragott kőelemekhez.
Helga, a negyvenes évei közepén járó, magas, szőke hajú nő, már a felhajtón várt türelmesen.  Szűk, fekete ruhája tökéletesen simult formás alakjára, kiemelve finom vonalait, meglehetősen nagy, de feszesen álló melleit, formás popsiját. Látszott, hogy sokat foglalkozik a külsejével is. Hosszú, szőke haja egyenes vonalakban omlott a vállára, és a borongós háttér még inkább kiemelte bőrének ragyogását.
Kiszálltam az autóból, és odaléptem hozzá.
– Kellemes napot Asszonyom! – köszöntöttem udvariasan, miközben ő kezet nyújtott nekem. Finom kecses ujjai elvesztek a tenyeremben. Ahogy kihúzta kezét a markomból, a középső ujjával végigsimította a tenyeremet. Beleborzongtam, de elkönyveltem véletlennek.
– Remélem, az autó megfelel az elvárásainak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.45 pont (51 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. szeptember 13. 10:08
#3
Nem rossz történet de inkább csak fantázia.
1
Andreas6
2024. szeptember 13. 07:54
#2
A mélytorok sajnos kimaradt.
2
T
Törté-Net
2024. szeptember 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1