A múlt visszaköszön 3. rész

Szavazás átlaga: 8.24 pont (42 szavazat)
Megjelenés: 2024. szeptember 12.
Hossz: 9 953 karakter
Elolvasva: 456 alkalommal
Nászutunk az esküvőt követő nyolcadik napon kezdődött, ami egy négynapos Római utazás volt.
Fiatal párként izgatottan érkeztünk meg Rómába, az „örök városba. ” Az első napunkat a városközpont felfedezésével töltöttük. Sétáltunk a Spanyol lépcsőknél, majd gelato-t nyalogatva sétáltunk át a festői Navonára. A napot egy romantikus vacsorával zártuk, a Trastevere egy kis éttermében, ahol autentikus olasz tésztát és fogyasztottunk.
A fáradságos nap után nem maradhatott ki a lelki boldogságunkat tovább fokozó testiség sem. Erika bársonyos bőrét puszilgattam, de a frissen zuhanyzás ellenére is éreztem a semmivel nem összehasonlítható Róma szagát. Hosszasan kényeztettem egyre csak duzzadó melleit a számmal és a kezeimmel, mindkettőnk örömére. A behatolás is felemelő volt a város múltját idéző szállodában. A fáradság ellenére is ütemesen mozogtam benne, majd átfordítottam, hogy ő járja örömtáncát a faszomon. Mindig újabb és újabb csodával kápráztatott el Erika mozgása, és ilyenkor még csodálatosabb szépsége. Visszafogottan élvezett, majd átfordultunk, hogy én is befejezzem az örömutamat. Tudtuk, hogy a spirál végzi dolgát, még nem lehet terhes. Boldogan és nagyon fáradtan aludtunk el.
A második napon a város ikonikus látnivalóinak szenteltük időnket. Reggel a Colosseumnál kezdtünk, ahol ámulva néztük a hatalmas amfiteátrumot, majd a Forum Romanum ősi romjai között barangoltunk. Délután a Pantheonhoz látogattunk, ahol lenyűgözött bennünket a monumentális kupola és a fenséges belső tér. Este egy hangulatos borbárban lazítottunk, ahol megkóstoltuk a helyi specialitásokat. A nap zárása egy laza szeretkezés volt, ami megkoronázta a napunkat.
A harmadik napunkon a Vatikánba látogattunk, ahol megcsodáltuk a Szent Péter bazilika lenyűgöző belsejét, és felmentünk a kupolába, hogy gyönyörködjünk a város panorámájában. Ezt követően a Vatikáni Múzeumokban töltöttük az időt, ahol különösen a Sixtus-kápolna Michelangelo freskói tettek mély benyomást ránk. Az estét egy csendes vacsorával zártuk egy kerthelységben, ahonnan a Szent Péter tér kivilágított kupoláját figyeltük. Ez a nap a hité volt, és ezt nem akartuk elcsúfítani testi bujálkodással.
Az utolsó napot lazábban töltöttük. Reggel a mentünk a Campo de’ Fiorin, ahol friss helyi finomságokat kóstoltunk.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.24 pont (42 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
K
Kampó
2024. szeptember 12. 18:12
#2
A történet jó, a megvalósítás nekem egy kicsit elnagyolt
1
T
Törté-Net
2024. szeptember 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1