80-as évek 38. rész - Beszökés

Szavazás átlaga: 7.86 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2024. szeptember 11.
Hossz: 31 121 karakter
Elolvasva: 475 alkalommal
Jutit már kvázi úgy kezelték a hivatalban, mintha ő lenne az osztvez, nem is csoda hogy amikor továbbképzés volt a Balaton-parti oktatási központban (nem röhög! Tényleg az volt a hivatalos neve. ), akkor megvolt az a kiváltsága hogy ő választhatta ki mikor menjen. Jó, hát egy péntek-vasárnap ennyi idő alatt mit is lehet tanulni? Na neeee, házinyúlra nem lövünk (igen, és akkor Saci? ), de kibulizta hogy Saci is akkor legyen beosztva. A csaj meg a férje előtt mentegetőzött, hogy ő ment volna akár hét közben is, de így osztották be. Na és természetesen mivel szigorúan céges rendezvény, külsősöknek semmi remény bejutni, csak a főkapu van nyitva (a parton meg kerítés a vízig), és belépéskor kontroll. Akkor facér leszek a hétvégén? Egy fenéket szombat este el kell menjek és mivel 8-kor kezdődik hivatalosan a party, 9-kor a kerítés jobb oldala az árnyékban van a lámpáktól, ott fog várni a feleségem.
Még gimis koromban követte el valamelyik szervező azt a bakit, hogy az Omega-koncertet a szabadtéri színpadra szervezte. Eredetileg elképzelhető hogy jó ötlet volt, mert mint ahogy a mozielőadásoknál, itt is fel voltak téve oldalról a függönyök, hogy belátni ne lehessen a színpadra, hallani meg amúgy is a fél város. Arra viszont nem számított sem a szervező, sem a helyszínen elég nagy számban megjelent rendfenntartók, hogy az első akkordok megzengetésekor a város ifjúságnak szép számmal megjelent tagjai gyakorlatilag megrohamozták a kovácsoltvas kerítést, annyian akartunk egyszerre átmászni, hogy szegény vas nem bírta az igénybevételt, egyszerűen bedőlt. Szóval kerítésmászásban már volt rutinom.
Megérkezem, terepszemle oké, megvan az a 10-15 méteres szakasz ahol tényleg sötét van, a szabott időben átdobom magam, kuksolok még egy kicsit a setétben, amikor megjelenik egy aranyhajú kis fekete ruhás tündér, drágám, akkor itt most éppen úgyis sötét van, egyből ki is használjuk? Nem, még nem, mert még csak most kezdődött el a buli, meg kell várni amíg elfajul, addig besurranunk a szobájába. Hú de izgi, mint amikor a lánykoliba szöktünk be, most akkor ez ilyen lesz? Nem, neki vissza kel még mennie jó alaposan megmutogatni magát hogy mindenkiben tudatosuljon hogy ő igenis ott volt. Addig én zuhanyozzak le, és csupaszon várjam az ágyban. És ha bejön valaki aki nem ő, akkor mit csináljak? Ne essek pánikba, mert Sacival alszanak itt ketten ebben a szobában, ha ő jön be akkor az csak mi kettőnkön múlik hogy várjuk meg őt. Aha, szóval értsem úgy ahogy akarom.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 15 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.86 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
2024. szeptember 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1