David és Daniel 7. rész -
M
alf
ám
alf
or
alf
os
ébredés

Szavazás átlaga: 7.73 pont (22 szavazat)
Megjelenés: 2024. szeptember 10.
Hossz: 34 645 karakter
Elolvasva: 179 alkalommal
Meztelen testünk egymással szemben, mindketten az oldalunkon fekszünk, az ő egyik lába az enyém között, farkunk összenyomódva, csípőnk még mindig mozog és egymás felé pumpál, de már az előző percek heves vágya nélkül. Vagy órák heves vágya nélkül... Ki tudja megmondani, meddig tartott ez?
Egy idő után Daniel elhúzta a fejét arcomtól és a szemembe nézett. A mosolyt, amit akkor kaptam tőle, miközben a tenyerei közt tartotta az arcom, olyan volt, amit sose feledek el, amit a síromba is magammal viszek. Így maradtunk, néztük egymást, hogy a velünk szemben lévő férfi vonásai örökre az emlékezetünkbe vésődjenek. Kezeit továbbra is arcomon tartotta, míg az enyémek a gerince mentén szánkáztak és a feneke szilárd dombjait kutatták.

– Ugye...
Bólintott. És elmosolyodott.
A szexuális életem kezdete óta először egyáltalán nem vágytam arra, hogy elérjem a saját orgazmusomat. Nem hiányzott. Nem volt rá szükségem. Daniel arca, ahogy végig vittem az előző úton, és elvezettem a legutóbbi látványos kitöréshez, több mint elég volt számomra. Többet kaptam a mosolyától, mint amit akármilyen orgazmus adhatott volna.
Amikor Daniel a farkamhoz nyúlt, és gyorsabb mozdulatokkal maszturbálni kezdett, megállítottam a kezét és megráztam a fejem. Egy pillanatra fájdalmat láttam a szemében, de megnyugtattam.

– Nem kell.   – mondtam halkan.
– De én akarom.   – mondta határozottan.
– Tudom. És én is akarom, hogy csináld, csak ne most. Csak...
A szavak, amelyeket ki akartam mondani, nem jöttek elő a torkomból, retorikai képességem kudarcot vallott. Nem tudtam, hogyan magyarázzam el neki azt az örömet és boldogságot, amelyben miatta lebegtem, hogy nem akarok semmi olyat tenni, ami veszélyeztethetné ezt az érzést, ezt az állapotot. Annak ellenére sem, hogy ez most azt jelenti, hogy lemondok saját testi vágyaimról.
Daniel, aki egyre titokzatosabb lett, csak mosolygott, és ajkait az enyémre tette.
Végül a testünk ellazult, az erekciónk pedig leeresztett. Valahogy úgy helyezkedtünk el, hogy a feje a mellkasomon pihent, a karom a válla alatt feküdt. A lába az enyémen pihent, a farka pedig az oldalamba nyomódott. Ujjait végighúzta a hasamon, a csípőmön, és finoman játszadozott a farkammal. Ez nem szexuális volt, az kíváncsiság volt, ahogy szervemmel kígyózott.
Remegtem. Ezúttal egészen más okból.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 16 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.73 pont (22 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
2024. szeptember 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1