Édes hármas

Szavazás átlaga: 8.42 pont (73 szavazat)
Megjelenés: 2024. szeptember 10.
Hossz: 23 657 karakter
Elolvasva: 1 045 alkalommal
Életem kezdetekor egy szerény, visszafogott, bátortalan kis ovis, iskolás srác voltam. Részbeni változás a gimnáziumban kezdődött. Egy vagány, még férfi szemmel is jóképű srác mellé ültettek. A világ legcsibészebb fiúja volt. 14 évesen már 16-17 éves lányokat csavart az ujjai köré. A rendőrség kereste, mert napokra eltűnt házas asszonyokkal. Tanítgatni próbált a csibészségre, de én maximum csókolózásig vittem a csajokkal és az egymás fogdosása volt a csúcs, de mikor már élesedett a dolog leblokkoltam. 17 évesen a szüleimmel egy Konzervipari tröszt üdülőjébe mentünk a Balatonra. Az ország minden pontjáról voltak vendégek, de inkább csak az egy helyről érkezők bandáztunk. Így mi is. Az egyik család két lánnyal érkezett. 16 és 15 évesek voltak. Tűz és víz testvérek létükre is. A nagyobb tiszta apja volt, hosszú koromfekete haj, a kisebbik meg az anyja, rövid, szinte fiús világos barna haj. Már az ismerkedési estén összehaverkodtunk, hiába voltak velünk egyívásúak. Nekem Rita a nagyobbik tetszett, de láttam, hogy Judit a tesója is rajtunk akar csüngeni. A lassú táncoknál tudtunk csak kettesben maradni. Amúgy a hugi ott riszálta idétlenül magát velünk.   Szerencsére nem tudott úszni ezt Rita mondta el, így mi elűztünk egy nádast megkerülve egy másik üdülő strandjára. Még jó is volt a magány, vagyis az ismeretlenség az ottlévőkkel. Nyugodtan beszélgethettünk, sétálhattunk kézen fogva és az ottani kikészített limonádét narancsszörpöt iszogathattuk. Első csók az utolsó előtti napon csattant el. Gyors és kezdetlegesen és félénk volt.
Haza érve suli után – ők a közgazdasági szakközépiskolába jártak – találkozhattunk a hétvégét szinte mindig hármasban voltunk kénytelenek tölteni, mert a hugicát is mint púpot a háton vinnünk kellett moziba, diszkóba, koncertekre. Egyik koncerten összefutottunk Jánossal a haverommal. Egyből lecsapott az új húsra. Ritának jeleztem is, lehet rossz ötlet.
– Szokja az életet, inkább most kapja meg a pofonokat mint később. – Ezzel Rita letudta és végre kettesben lóghattunk, élhettük a burjánzó szerelmünket. Imádtam már vele meztelenkedni. Szép teste volt és nagyon különleges. Kicsi kis csípő, kis derék, vékony comb és pipa lábszár. Mellei az internetről kikeresve hasonlítgatva körte forma volt, még nem kifejlett, de számomra finom.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.42 pont (73 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. szeptember 11. 09:53
#5
Nagyon jó lett. Szívesen olvasnék folytatást.
1
f
fiesta14
2024. szeptember 10. 12:53
#4
Azért ezt még lehetne tovább fűzni.
1
kivancsigi
2024. szeptember 10. 11:05
#3
Nagyon izgató történet.
1
veteran
2024. szeptember 10. 04:09
#2
Hármas szinte mindig egy álom megvalósulása, de családi kapcsolatban a csúcs.
-1
T
Törté-Net
2024. szeptember 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1