A múlt visszaköszön 2. rész

Szavazás átlaga: 9 pont (51 szavazat)
Megjelenés: 2024. szeptember 9.
Hossz: 14 945 karakter
Elolvasva: 658 alkalommal
Déditata szavai visszaköszöntek, ahogy annak idején, a tóparton mesélt az ő kapcsolatukról dédimamámmal
A petting időszakunk szintlépése két év múlva, a tóparton történt meg.
Vagyis a teljes beteljesülés történt meg ott, és akkor. Az idő múlásával sem csökkent egymás iránti szeretetünk, vágyunk, de/és pont eléggé kielégítő volt mindkettőnk számára a profizmusig fejlesztett pettingelés, orális kényeztetés, és a jéghegy csúcsa a 69.

Erika igazi nővé cseperedett. Haja természetes hullámaival karközépig ért. A már-már szőkébe hajló, világosbarna haj senkiével nem volt összehasonlítható. A sportszerűen űzött kézilabdának köszönhetően, szálkás izom volt mindenütt. Mellei nem dinnye mellek, de már nem is azok a picike halmok, amiket kapcsolatunk kezdetekor megszerettem. Alattuk kockahasat formált izomzata. Világos fanszőrzetét epilálta, így kidomborodó vénuszdombja homlokként magasodott az élet minden tekintetében fontos szerepet játszó vágata felett. Egy dolog ellen ágált csupán, a végbélnyílásának simogatása, puszilgatása ellen. Azt tekintette teste szégyenének, a legpiszkosabb, testének utálni való részének. Közös fürdéskor, zuhanyzáskor legszívesebben körömkefével sikálta volna, ha engedem neki. Ánuszfóbiája volt.

Tizennyolc lettem volna pár hónap múlva, Erika elmúlt tizenhét. Érettségire és felvételire készültem a mezőgazdasági mérnöki kar állattenyésztői szakára. Pár nap volt hátra az iskolából, majd a ballagásom a gimiből, és a Május Elseje, előtte április harmincadikán, a lakhelyünkön meghatározó munkalehetőséget biztosító TSZ alapítási évfordulója, amelyet minden évben nagy csinnadrattával ünnepeltünk. Akkor sem volt másként. A záróesemény a Republik koncert volt. Erika már egy ideje hangoztatta, hogy érettnek érzi magát, hogy a szüzességével ajándékozzon meg. Én inkább féltem a neki okozott fájdalomtól, mint égtem a vágyakozástól, hiszen én boldog voltam így is, az én drága szerelmemmel. Végül megegyeztünk, hogy a falu fő eseménye napjához kötjük a mi, szintén fő, eseményünket. Koncert után nálam kötöttünk ki. Mindkettőnkben ott volt a feszültség, a drukk, a nem spontán megvalósuló szeretkezéstől való félelem. Kapkodva, sietve, külön-külön tisztálkodtunk. Erika csodás meztelen testét – talán életünkben először – takarta a magára húzott paplannal. Hosszú csókok, simogatások közepette takartam ki. Egész teste meg volt feszülve, mint egy felhúzott számszeríj.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 9 pont (51 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. szeptember 16. 14:58
#3
Igen, ezt én is romantikusnak nevezném. Jó volt.
1
kivancsifancsi
2024. szeptember 9. 13:19
#2
Szépen megírt, megható romantikus történet, szép befejezéssel. Gratulálok.
1
T
Törté-Net
2024. szeptember 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1