Jase Conford magánszimat 1. rész - A hűtlen férj esete

Szavazás átlaga: 8.24 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2024. szeptember 8.
Hossz: 36 950 karakter
Elolvasva: 928 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet: THE CASE OF CARLA'S CHEATING HUSBANDSzerző: Ronde, Literotica; 2001
Ez volt az a fajta bár, amit akkor szeretsz, ha csak egy meghitt estére vágysz egy üveg igazán jó scotch-al. Kevés ember, kevés fény, nincsenek felszolgálók rövid rövidnadrágban és szűk pólóban, és nincs az a kibaszott zenegép. A Barney's-ban voltam, hogy kiigyam a fájdalmat a fejemből, amit egy harisnyanadrágos manöken miatt éreztem.
Jase Conford vagyok, magánnyomozó (P. I. ) Nashville-ben. Amolyan laza srác, semmi sallang, az irodámban/lakásomban élek egy
d
alf
ro
alf
alf
ri
alf
a
felett, és tisztességesen megélek abból, hogy előásom azokat az információkat, amelyekért mások hajlandók fizetni. A délutáni kereső tevékenységem az volt, hogy megfigyeljek egy eladónőt, akit azzal gyanúsítottak, hogy egy helyi áruház tulajdonosának rovására egészítette ki a jövedelmét. Felnyergeltem a kedvenc térfigyelő kamerámmal (egy nagyon kicsi, digitális kamerával), és délre már ártatlanul böngésztem a női részleg pénztárával szemben lévő férfiruha-állványokat.
El kellett ismernem, a módszere nagyon jó volt... nem zseniális, de nehéz bizonyítani, hacsak az üzlet nem akar teljes leltárt készíteni a női részlegnél. Minden egyes vásárlást bejegyzett, begyűjtötte a készpénzt, és miután a vevő elment, egyszerűen érvénytelenítette az eladást. A kis videós barátom mindezt felvette. Hamarosan új állást kereshet, és talán börtönt is fog kapni, ha ügyfelem tovább akarja tolni az ügyet. Észrevett amint az arcáról a regiszter kijelzőjére közelítettem amelyen az állt: – érvénytelen eladás, 87, 44 dollár”, és odajött, hogy megkérdezze:
– Miért csinálod a felvételt?
Elővezettem a szokásos "kémkedés az áruházban” kifogásomat, ami valahogy így hangzott:
– Az iroda ügyfélszolgálati auditora vagyok, és minden ügyintézőt rögzítek, hogy ki tudjuk választani a hónap eladóját. Nem hitte el:
– Maga egy átkozott zsaru, igaz?
Kilépett a folyosóra, megcsapkodott a táskájával és belém rúgott mielőtt kirohant a boltból. Szerencsére az üzlet biztonsági őrei elkapták, mielőtt a kocsijához ért volna. Átadtam nekik a felvételemet miközben a szemei lyukat égettek a hátamon. Kifizették a százdolláros díjamat és azonnal elindultam a Barney's-ba, hogy újraértékeljem a pályaválasztásomat.

A készülékbolt alatti alagsorba vezető lépcső ajtaja fölötti tábla "Barney’s Grill” felirattal állt, de Barneyt igazából Joyce-nak hívták, és ő volt a legjobb barátom a világ e kis darabkájában. Joyce néhány évvel ezelőtt megvásárolta a bárt az eredeti Barney-tól, és nem változtatta meg a nevet. Nem mintha számított volna; aki nem tudja hol van Barney’s, úgysem találná meg a kifakult feliratot, és Joyce nem is hirdette a helyet. A Barney's egyike volt azoknak a bároknak, amelyeket a törzsvendégek tartottak fenn, akik minden este betérnek egy-két italra és az egyik legjobb, ha nem a legjobb sajtburgerre Nashville-ben.
Belül a hosszú, keskeny bár igazán karakteres volt. Az ülőhelyek a kedvenc régi fekvőfotelem kényelmes érzését nyújtották.  Asztalok valódi falappal, fülkék piros vinil kárpittal, dart deszkával a rövid falon. A falakon és a mennyezeten pedig a tojáshéjfehér finom, de kifinomult színével, amelyet negyven év cigaretta – és szivarfüstje lágyított.
Szeretem Barney's-t, mert olyan, mint amilyennek magamat is elképzelem – koros, nem a legkiválóbb, kicsit kiégett, de tele karakterrel, és eltökéltséggel, hogy "nem adom fel". Csak két háztömbnyire van az irodámtól/lakásomtól.
Joyce ugyanolyan, mint a bárja – nincs reklám dögös ruhákkal vagy divatos kozmetikumokkal; megvan az a természetes szépsége, amely nem szorul mesterséges javításra, és több mint negyven évnyi élet intelligens, kecses, érzéki hölggyé varázsolta. Joyce bevalottan leszbikus, ami mindkettőnknek jól jön; a barátságunk a barátság legjobb fajtája: nem zsúfolódnak benne a múlt, a jelen vagy a jövőbeli szexuális kapcsolatokról szóló gondolatok. Beszélhetünk bármiről, vacsorázhatunk együtt, és nem kell félni a hamis elvárásoktól vagy benyomásoktól. Mindig abban reménykedem, hogy egy napon többet lát bennem, mint amennyinek a teste ellen tud állni, és berángat az irodába, hogy
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakoljon
, de hát mindenkinek joga van a fantáziájához. Folyamatosan ajánlgatom neki, és ő mindig kitér előle.
Miközben Joyce újratöltötte a poharamat az aranyos, füstös ízű fájdalomcsillapítóval, felnevetett:
– Mondtam neked, hogy ne menj lányokat fényképezni, igaz? Már megint mi volt... egy műanyag segg?
A jéggel töltött hamburgerzsemle-fóliát egy másik, fájdalmas helyre tettem a fejemen.
– Nem, a fenébe, nem csak a segg hanem lábak is voltak, és nem műanyag volt hanem acélvázas. És nem fotóztam a fehérneműjét. Részt vettem egy pénztári csalás professzionális nyomozásában. Legalább egy kicsit megértő lehetnél.
Joyce megveregette a vállam.
– Szegény, hagyd, hogy anyu megpuszilja és jobban érzed magad.
Kemény csókot nyomott az elsődleges becsapódás helyére, és újra felnevetett, amikor feljajdultam.
– Ezt tudom nyújtani rá, édesem. Hogy áll a jeged? Kell még?
– A jég jól van, a fejem fáj. Mondjuk, pénzt kaptam ezért a fejfájásért. Mit szólsz a ma esti vacsorához? Van egy új grillező a Dickersonon.
– Köszönöm, édes, de tudod, hogy az estéim Sheryl-ről szólnak. Meghívnálak, de tudod, hogy van ez. Minden lány szereti a lányos dolgokat, a meztelen, forró testeket és a vad szexet. A legtöbb férfinak valóban fájna; valószínűleg megölnélek, és utálnék ezért felelősséget vállalni.
Megint nevetett; Joyce nevetése az egyik oka annak, hogy ide járok. Segít módosítani a hozzáállásomat, természetesen a scoth-al együtt. Sheryl, Joyce csinos, szőke, közeli barátja-szerelmese-szobatársa és pincérnője a Barney's-ban a péntek esti munka utáni tömegben. Valójában Joyce és Sheryl olyanok, mint bármely középkorú házaspár, jól érzik magukat egymással, és nagyon szerelmesek. Sheryl eleinte nem kedvelt engem. Joyce azt mondja, azt hitte, hogy megpróbálok beköltözni hozzá, de most már jól kijövünk.

Épp ízlelgettem a scotchomat és a fájdalmat a fejemben, amikor láttam, hogy a nyitott ajtótól az asztalomhoz sétál. Azt mondom, séta, de a mozdulat a telt csípő folyékony lengése volt hosszú, hosszú lábakon, a nagy melle lágy ringatózásával, amely a rövid, szűk, fehér ruhának feszült. A hosszú, sötétbarna, vállig érő haj és a lebarnult bőr remek kontrasztot alkotott, a ruhával. A drága ékszerek kék és piros neon "
s
alf
ör
alf
re
alf
kl
alf
ám
-fényt" villantottak a fülcimpájáról, a nyakáról, a csuklójáról és az ujjairól. Körülbelül harminc-harmincöt évesnek tűnt, és az arca könnyen rákerülhetett volna az egyik régi filmplakátra, amely a bár falait díszítette. Láttam Joyce-t reakcióját: nézett rám, nyelvével érzékletesen végigsimított felső ajkán, majd elvigyorodott.
A lábak megálltak az asztalom előtt, és gondolatban végigfényképeztem a fehér tűsarkoktól a sötét szemekig, és csak meg-megálltam, hogy szakszerűen megvizsgáljam a tömör, kerek fenekét és a dús keblét.
– Most, hogy jól megnézte a mellem és a seggem, maga Jase Conford?
– Igen, Jase Conford vagyok. Mit tehetek önért?
– Leülhetek, vagy állva tart?
– Elnézést, elfelejtettem a modoromat. Üljön le. Szeretne egy italt?
– Nem köszönöm. Felhívtam az irodát, és az üzenetrögzítő azt mondta, hogy nézzek be ide. Nagyon örülök, hogy egyáltalán rátaláltam, és most azt kívánom, bárcsak előtte kértem volna egy védőoltást. Istenem, ez a hely szutykos.
– Ez adja a zamatát. Nos, mit óhajt? Ma este fáj a fejem, és még sok mindenen kell keresztülmennem, szóval ha kérhetem...
– Magánnyomozó, igaz?
– Ez van a névjegyemen. Kér egyet?
– Ezért hívtam fel. – Elhallgatott. – Borzasztóan el van telve magától, igaz?
– Sajnálom, de ma rossz napom volt. Kezdjük újra:
– Jase Conford vagyok, magánnyomozó. Miben segíthetek?
– A nevem Carla Hampton. A férjem a lemezüzletben dolgozik, egészen pontosan az én lemezüzletemben, és azt hiszem, kicseszik velem. Azt akarom, hogy kiderítse, és hozzon bizonyítékot. Ha igen, akkor el fogok válni a kis köcsögtől, és gondoskodom róla, hogy ne kapjon tőlem semmit.
– Nos, talán megspórolhatok egy kis pénzt. E gyanúk többsége hamisnak bizonyul; általában a srác csak későig dolgozik, vagy kint lóg a srácokkal valamelyik bárban. Miből gondolja, hogy nem csak ezt teszi?
– Nos, azt hiszem, egy intim kis kártya női kézírással, amelyet a szemeteskosarában találtak, jó, vagy inkább terhelő jel, és a közelmúltban olyan lemezszerződéseket írt alá fiatal női előadókkal, amelyekkel nem igazán lehet pénzt keresni. Az ügynökök azt mondják ezeknek a lányoknak, tegyenek meg mindent, hogy bejussanak az ajtón, és nem ő lenne az első, aki aláírna egy lánynak pár fekvésért cserébe. Nem kerül neki semmibe. Van egy kicsi,
p
alf
ia
alf
ci
résben lévő lemezcégem és sokba kerül, ha kiderül, hogy az énekes tehetségtelen. Mit gondol, honnan származnak azok a három dolláros CD-k?
– Átkutatta a szemeteskosarát?
– Személyesen nem. A biztonságim tette, mint ahogy minden más, szerződéskötési joggal rendelkező cégnél is. Csak rutin biztonsági óvintézkedés. Ez az üzlet a legjobb esetben is nehéz a változó zenei ízléssel, a tehetségekért folytatott versengésekkel és mindennel. Nem passzolhatok át egy jó tehetséget más cégekhez, és nem engedhetem meg magamnak, hogy pénzt kockáztassak olyan művészekért, akiknél nem egészen biztos a tét. Az e-mail – és telefonbeszélgetéseket is figyelem; meglepő, amit ezekből megtudhat. Egyébként nála mindkettő tiszta.
– Miért én? Nem én vagyok a legismertebb nyomozó a városban.
– Először a szokásos ügynökségünket, a Sanderst és a Knoxot hívtam fel. Nem igazán szeretnek ilyen munkát végezni, legalábbis ezt mondták. Megadták a számát. Azt mondták, hogy érdekelheti.
A fenébe is, a Sanders. A helyi PI szervezetből ismerjük egymást. Folyamatosan küldi nekem azokat a baromságokat amiket ők nem akarnak vállalni, és általában a végén megcsinálom, mert a tévés vacsorákat a hűtőben tartja, a scotchot pedig a bárban. Nem szerettem a hazai nyomozásokat sem. Általában sok felügyeletre van szükségük, ami éjszakákat és hétvégéket jelent, és könnyű kifizetni a számlát, ha nem találsz semmit, de Carla erős nő volt, és nekem nagyon jó hely az erős nők számára.
Rendben, nevezzük mentális fogyatékosságnak, de úgy tűnt, hogy meg van győződve róla, és azt hittem, van elég pénze ahhoz, hogy ne bánja az ötszázat, amibe ez kerülni fog neki.
– Háromszáz dollárra lesz szükségem előre, mint foglaló, ki kell kérdeznem önt, és alá kell írnunk egy szerződést. El tud jönni holnap reggel az irodámba?
– Miért nem kezdheti el most?
– Elnézést, hölgyem... elnézést, Mrs. Hampton, de péntek este van, és ahogy mondtam, pokolian fáj a fejem, és még sok italt kell innom, mielőtt jobban érzem magam. Jöjjön el tízre az irodámba, ha még mindig meg akar bízni a nyomozással. Nyolcadik és Union, a gyógyszertár fölött.
– Hívjon Carlának. A Mrs. Hampton öregít. Tetszik a stílusa, Mr. Magabiztos. Holnap találkozunk.

A reggeli rutinom szokás szerint azzal kezdtem, hogy leestem a kanapéról, amikor megszólalt az ébresztő; Valamelyik napon ágyat kellene vennem, de ez a módszer gyorsan felébreszt. Következett egy gyors zuhany és borotválkozás, és 9: 30-ra már újrahasznosítható ruhák után válogattam a táskámban. Találtam egy inget és egy farmert, de nem volt alsónadrág, így a cipzár bezárása gondosan elvégzett művelet volt. A tegnapi zoknim még nem volt túl rossz állapotban és a csizmám egyébként is eltakarta. Mire Carla megérkezett, megfőztem a kávét, és sikerült elfednem a tegnap esti nyálas leheletet valami rossz ízű, kék szájvízzel.
Nyilvánvalóan Carla hétvégenként lazított. Bejött az irodámba a comb közötti varrásnál levágott farmerben és egy crop top pólóban, amely többet mutatott belőle, mint amennyit elfedett. Láthatóan melltartó nélkül volt, és két nagy mellbimbó folyamatosan beszélt hozzám a pamutszöveten keresztül. Mezítláb, szandálokat viselt, festett lábkörmök kandikáltak ki a hegyén, és a bokája olyan lábakhoz csatlakozott, amelyekért könyörgött a derekam, hogy beburkoljanak. Megráztam a kezét az íróasztalon átnyúlva, és egy székkel
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
alf
m
. Leroskadt, keresztbe vetette a hosszú lábait és fehér csipkebugyija azonnal rám villant a levágott farmerja fél hüvelyk hosszú szárában lévő rejtekhelyéről.
– Gondolom, élvezi, ahogy látja az ágyékomat, de nincs egy kis megbeszélni valónk? Azt hiszem, ezért hívott ide.
Észrevettem, hogy nem változtatott pozíciót; mosolygott, miközben élvezte a pillantásomat. Biztosan ezért is öltözött így; a szíve mélyén exhibicionista volt.
– Igen, tudnom kell a férje szokásos rutinját. Hova megy minden nap, mikor, hova megy ebédelni, kimegy-e éjszaka a házból, ilyesmi. Ez lesz az útitervem a következő néhány napra. Ha el akarom kapni valamiben akkor tudnom kell, hogy mi az ami nem része a napi rutinjának. Így nem fogom követni őt, amikor ebédelni megy, vagy a fogorvosához.
Kötelességtudóan válaszolt minden szokásos "Ismerd meg gyanúsítottodat” kérdésemre, még olyan információkat is bedobott, amelyeket emlékeznem kellett, amikor a következő kérdést feltettem.
– Mi volt az első dolog, ami miatt azt gyanította, hogy a férje megcsalja? A megcsaló házastársak általában nem nagyon vigyáznak az első pár találkozón; de óvatosabbá válnak, ahogy a lebukás kockázata növekszik.
– Egy este tíz óra körül elment. Azt mondta, hogy egy ügynök felhívta egy új férfi C&W-énekes miatt az egyik helyi klubban. Nem hallottam a telefon csengését, de azt hiszem, a mobilja lehetett. Mindenesetre csak hajnali kettőkor tért vissza, és éreztem a borotválkozás utáni szesz illatát amikor bebújt az ágyba.
– Mi ebben a gyanús. Nem kell neki ezt tennie, úgy értem, klubokba járni?
– Soha nem használ borotválkozás utáni szeszt, úgyhogy biztosan megpróbált elfedni egy másik szagot, például a parfümöt. Továbbá, ha valaha járt egy country bárban, tudja, hogy füstszaggal tér haza. Amint hazaért, fel kellett tennie az aftershavet.
Ez és a szemeteskosárban lévő kártya volt az egyetlen tény, amitől gyanakodni kezdett, de ő ismerte a férjét én pedig nem. Legalábbis még nem. Aláírta a normál szerződésemet, írt egy csekket háromszáz dollárról, és megígérte, hogy elküldi a következő hétre szóló határidőnaplóját. Láttam, ahogy aranyos kis puha popsija lógott ki a rövidnadrágjából, ahogy kilépett az ajtón.
Egy hanglemezipari vezetőhöz képest a srác elképesztően hülye volt. Azt hiszem, igaz a régi vicc, miszerint a férfiaknak csak annyi vérük van, hogy egyszerre csak egy fejet szolgáljon ki. A határidőnaplóban az állt, hogy "találkozás Jillian Brogan ügynökkel 11: 00 és 12: 30 között” a jövő hét hétfőjén, szerdáján és csütörtökén. Két perc a telefonkönyvemmel azt mondta, hogy nincs Jillian Brogan nevű ügynök Nashville-ben, vagy legalábbis nem hirdetett a Yellow Pagesben. Ez olyan ritka, mint egy sztriptíztáncos szilikon kancsók nélkül. A helyi "szórakozási lehetőségek" rovat ingyenes példányának megnézése és gyors ellenőrzése után megkaptam a szokásos, száz dolláros reklámképet. Húsz körülinek tűnt, kedvesnek és ártatlannak, hosszú szőke hajjal. A telefonos segélyhívásom még három percig tartott, ezalatt az operátor közölte velem, hogy Miss Jillian Brogan a helyi egyetem közelében lakik, és a telefonszáma a 2xxx-xxx6. Egy fiatal női hang válaszolt a hívásomra. Vizsgálódásom ezen részét a legjobb hazug hangomon fejeztem be.
– Jillian Brogant, kérem.
– Ő beszél.
– Jillian, szerződő ügynök vagyok egy hanglemeztársaságnál itt, Nashville-ben. Azt hiszem, régebben elkaptam a műsorodat a Roundhouse-ban. Tetszettek a dolgaid, és próbáltalak megtalálni. A telefonszámodat a... megszereztem valahonnan... ó, itt is van... egy Phil nevű fickótól, Phil Hamptontól, azt hiszem, az volt. Azt gondolom, hogy fantasztikus vagy, és meg kellene néznem még egyszer. Hol lesz a következő fellépésed?
– Hűha, Phil azt mondta, hogy tudna segíteni. Jövő hétvégén – hatodikán – Gerrynél vagyok, pénteken hattól hétig, szombaton is hattól hétig. Állítólag itt lesz hétfőn, tizenegykor, ha beszélni akar vele. Átjöhet, ő nem bánja.
– Hé, köszönöm az ajánlatot, bébi, de ne mondd neki, hogy beszéltünk. Ez az ő meglepetése volt, de elfelejtette megmondani, hol játszol. Csak gondoltam felhívom magam. Ne rontsuk el a meglepetését, jó?
– Persze... úgy értem, rendben, nem mondom el neki.
– Hát mennem kell. Találkozunk Gerrynél.
Vicces, hogy egy olyan egyszerű eszköz, mint a telefon, hogyan képes rávenni az embereket, hogy bármit elmondjanak egy totál idegennek, nem igaz? Szeretem az ilyen nyomozásokat; 15 perc a lakásomból ki sem mozdulva, és tudtam, hol lakik a kis úrnő, és megerősítettem Phil érkezési idejét.
Felhívtam a helyi rendőrséget, és azt mondtam nekik, hogy a kisbuszomban fogok parkolni a lakóépület közelében, ahol Jillian lakott, és hogy egy ügyfelet figyelek. Mindig kifizetődő ezt megtenni; soha nem tudhatod, mikor hívja valamelyik környéken járőröző nagymama a 911-et a gyanús férfi miatt, aki az elmúlt négy órában az autójában ült. Egy csapat rendőrautó valóban felrobbanthatja a fedezéket.
A kapucsengő leellenőrzése azt mutatta, hogy Jillian a földszinten lakott és a kompakt távcsövemből való laza bepillantás azt eredményezte, hogy Jillian éppen kinézett az északi ablakon, és sejtésem szerint Philt várta. Szerencsém volt, hogy tökéletes kilátás nyílt az ablakára, és a minikamerám megörökítette őt Carlának.
Körülbelül öt óra tizenegy óra között Phil felhajtott a Caddy-jével, és leparkolt a háztömbben. Miközben a mini-kamera halkan pörgött a kezemben, gyorsan az ajtóhoz sétált, megnyomta a berregőjét, majd egy pillanat múlva kinyitotta az ajtót és besétált. Ahogy néztem az ablakot a zoom lencsén keresztül, láttam, hogy belép a szobába és besétál Jillian ölelésébe. A sok, nedvesnek tűnő csókolózás után, ami alatt a férfi megszorította a melleit, a lány pedig megdörzsölte az ágyékát, kigombolta a blúzát és félredobta. Szép mellek, nem túl nagyok, de szépek. Levette az ingét, és kiakasztotta a lány melltartóját, Jillian az övét tapogatta. Átvette az irányítást, és a nadrágja nagyjából ugyanabban az időben csúszott le, amikor a nő kibújt a melltartójából, majd a farmerjából. Nagyon szép mellek, amolyan hetyke, aranyos kis mellbimbókkal, és feszes kis fenék. Újra összeölelkeztek, még hanyagabb csókkal és ugyanolyan simogatással mint korábban, kivéve, hogy ezúttal csak a kemény kis mellbimbóit tudtam kivenni. Éppen a fehér, pamutbugyiját vette le, amikor a lány a szájához tette a kezét, és gyorsan elhúzta a rolót. Vége a bemutatónak, de elég volt. Garantálnom, hogy Carlának nem lesz sok gondja az anyagi helyzettel.
Felhívtam és megkértem, hogy találkozzunk az irodámban hatkor, hogy megnézze a bizonyítékokat. Addigra legépelhetem a jelentést. Húzhattam volna még pár napig, csak hogy megtartsam mind a háromszázat, de etika is van, bár hajlamos változni a körülményektől függően.
Carla megjelent hatkor, és átadtam neki a jelentést. Olyan koncentrációval olvasott mint aki gyakorlott az olvasásban és a gyors megértésben. Amikor végzett kérte, hogy láthassa a kazettát. Ahogy a jelenet tovább haladt, folyamatosan azt suttogta:
– Te rohadék... te kibaszott barom.
Amikor a képernyő kékre vált, felém fordult.
– Nos, elkaptad őt. Az ügyvédem ezzel elbánik vele, és az a seggfej megkapja, amit megérdemel. Mennyivel tartozom neked?
– A szerződésem szerint ötven dollárt kérek óránként. Négy órát dolgoztam ezen, tehát az kétszáz. Adtál nekem hármat előlegbe, úgyhogy százzal tartozom.
– Megtarthatod a százat. Annyit megér majd látni az arckifejezését. Mondd, mit szólnál egy vacsorához abban a kis bárban amit szeretsz? Az egyetlen dolog aminek jó illata volt, az a sajtburger. Ebből a százból költhetsz rám.

Joyce felvonta a szemöldökét, amikor beléptünk, majd elmosolyodott. Sheryl a bárban ült, és kuncogott, amikor Joyce a fülébe súgott valamit. Kicsit furcsán éreztem magam, amikor a farmeremben és a farmer ingemben ültem a kosztümös Carlával szemben. Rendeltem scotchot – finomat! –, plusz egy sajtburgert és sült krumplit mindenhez, de Carla közbeszólt:
– Kérj kettőt!
Amikor befejeztük az első italt beszélgettünk a lemezfelvétel – üzletről, és rendeltem még kettőt, amikor Joyce hozta a hamburgereinket. Carla elernyedt, ahogy a scotch a hatalmába kerítette és a munkámról érdeklődött.
– Mindig azt hittem, hogy ti csak egy rakás legalizált kukucskáló vagytok – nevetett egy falat sajtburger után. – Az ablakokhoz lopakodni, hogy lefényképezzem az elcsatangoló embereket. Biztosan jó móka. Fogadjunk, hogy utána leápolod magad ha a filmeket nézed.
– Tulajdonképpen unalmas munka. Ezért a szokásos cégek nem szeretik az ilyen megfigyelést. Legtöbbször megörökíted a srácot aki bemegy a lányhoz, majd reggelig a kocsidban ülsz, és várod, hogy kijöjjön, mert akció közben legtöbbször nem sikerül videót készíteni róla. Csak szerencsém volt. Túl naiv volt ahhoz, hogy leengedje a rolót mielőtt felvettem volna őket a kazettára.
Carla arca merengővé vált, hangja pedig ellágyult.
– Talán tudta, hogy ott vagy és szereti ha látják. Néha arról fantáziálok, hogy látnak. Tudod... meztelenül.
Gyorsan visszatért magabiztos önmagához.
– De nem lehet; túl sokan ismernek a városban. Tönkretenné a vállalkozásomat.
Halkan folytatta:
– De mégis igazi utazás lenne; talán meztelenül a Parthenonban, vagy egy sikátorban lent a Second-on. Ez igazán feldobna – felkuncogott: – Lefogadom, hogy őrültnek tartasz, ugye? Nos, én nem. Én csak egy egyszerű, hétköznapi exhibicionista vagyok.
Újra felkuncogott, és kigombolta selyemblúza felső három gombját.
– Nem gondolod, hogy a srácok szívesen megnéznék ezeket az ikreket?
Kinyitotta a blúzt, és két puha, cserzett, átlátszó fekete nejlonnal övezett mellre pillanthattam.
– Tudod, ők itt valódiak.
Ahogy körülnéztem ki van még a bárban láttam, hogy Joyce és Sheryl hülyén nevetnek rajtunk. Alapvetően egyedül voltunk, kivéve őket, de ez a hamarosan megváltozik, ha Carla így folytatja.
– Talán haza kellene vigyelek, Carla. Túl jól szórakozol.
– Gondolom, igazad van. De az irodában hagytam a kazettát. Menjünk érte, és akkor hívhatsz nekem egy taxit.
Megtaláltam a kazettát (még mindig az asztalomon volt), és odaadtam neki. Elvette, majd visszatette az íróasztalra:
– Van itt fürdőszoba?
P
alf
is
alf
il
alf
ne
alf
m
kell.
Körülbelül tíz percre elment, én pedig összekavartam néhány papírt, hogy fenntartsam a szakmai imázsomat.
– Ó, Istenem, így már jobb. Azt hitszem, eláztattam kicsit magam. A bárban nem akartam elmenni; nem vagyok túl jó a lebegésben, amikor italos vagyok. Olyankor mindenfelé csurgatok.
Anélkül, hogy ránéztem volna a telefonért nyúltam, hogy hívjam a taxit. Egy karcsú kéz visszalökte a kagylót a bölcsőbe.
– Van még valami scotch? Innék még egy italt, mielőtt elmegyek, és legalább nézhetsz, amíg beszélek veled.
A kosztümöt és a blúzt valahol a toalett és az irodám között veszítette el, és csak a csipkés melltartót viselte, egy apró fekete tangát, fekete harisnyát csipke felsővel és fekete sarkú cipőt. A hatás pusztító volt, még az én szelíd etikámnak is.
– "SOHA NE ZÚGJUNK BELE AZ ÜGYFÉLBE! " – sikoltoztak a régi PI-tankönyveim, de hát... hát..., talán soha nem volt olyan ügyfelük, mint Carla.
Előhalásztam a scotch üvegét az íróasztal irattartó fiókjából, és magam elé állítottam. A pohár már gondot jelentett. Általában nem szoktam hölgyeket szórakoztatni az irodámban, ezért csak kortyolok az üvegből. Egyszer volt nálam egy pohár, de leesett az íróasztalról és eltört, és soha nem tudtam pótolni.
– Scotch van, poharam nincs. Sajnálom.
– Nem probléma, édesem.
Lecsavarta a kupakot, és duzzogó, rubinszínű ajkához emelte az üveget. Körülbelül három centiméternyire beszívta az üveg nyakát, majd kihúzta, miközben a nyelve végignyalta. A szemei rám meredtek a félig csukott pillák alól. Amikor az ajka elérte a nyílást, felemelte az üveget, és lehúzott körülbelül negyed hüvelyknyi aranyszínű folyadékot.
– Mmmm, te csak a legjobbat veszed, édesem.
Odaadta az üveget, én pedig követtem a példáját, de úgy döntöttem, nem lett volna professzionális ha a nyakát is szívom. Nem igazán vagyok kapcsolatban a nőies oldalammal. Csak meghúztam és visszaadtam az üveget.
– Meg akarsz
r
alf
és
alf
ze
alf
alf
teni
? Ha igen, akkor nagyon jó munkát végzel. Talán ki akarsz használni engem? Nos, mindjárt meglátod, hogy mibe keveredsz...
Kuncogott és megtisztított egy helyet előttem az íróasztalon. Újra felkuncogott, miközben felkúszott az íróasztalon, majd átlendítette a fejemen az egyik fekete cipősarkát, és megfordult, hogy leüljön, és mindkét oldalamon lebarnult láb lógott. Ebben a helyzetben a combjai szét voltak tárva, és a tanga lépésközét képező kis "Y” anyag csak centiméterekről meredt rám.
– Fogadjunk, hogy ez a fekete jobban tetszik, mint a szombati fehér. Ez kisebb; szinte semmit nem takar el. Fogadjunk, hogy te is szeretnéd látni a csúcsokat, nem?
Még egyszer meghúzta a scotchot, letette az üveget, és meghajlította a hátát, miközben kezei kiakasztották melltartója elülső kapcsát. Lassan szétválasztotta a kosarakat és nagy, telt keblei lágyan ereszkedtek a mellkasára, két barnított halmot alkotva sötétrózsaszín felfelé fordított mellbimbókkal.
– Harmincnyolc C – az első kérdésedre válaszolva, és igen, szeretik ha megérintik – válaszolva a másodikra is.
A fenébe, remekül néz ki, és a gondolatomban is tudott olvasni.
Mutatóujját bedugta a scotch üvegbe, és megrázta. Megnedvesítette az ujját. Aztán az egyik mellbimbóra helyezte, és lassan körkörösen dörzsölte. A nagy ráncos mellbimbó nagyobbra nőtt és felfigyelt a simogatásra. – Mmmmm – dorombolta.
A mellét a szájához tapasztotta és lenyalta a scotchot. Még egy "mmmmmm".
– Vajon innen származik a vajas mellbimbó-ital? – kuncogott. – Nem olyan mint a vaj de nagyon finom, édes. Ki kellene próbálni magadnak.
Carla felemelte hosszú lábait, és egy-egy tüskés sarkot támasztott a székem mindkét karjára. Szélesre tárta a combját, és a kis, fekete "Y” ismét rám meredt, a csipke nyílásai bőrtónusú szemeket formáltak.
– Carla, nem hiszem, hogy ez olyan jó ötlet. Te vagy az ügyfelem, és... – A hangom elakadt ahogy karcsú ujjai lefelé nyúltak, és félrehúzták az anyagot. A borotvált kis rés felnézett, és esküszöm, rám kacsintott. Csak kinyílt magától, majd újra becsukódott.
– Tudod, erre nem sok lány képes. Sok gyakorlást igényel a tükör előtt. És Istenem, szeretek gyakorolni.
A másik karcsú kéz elválasztotta az ajkakat, felfedve a harmattól csillogó rózsaszín szirmokat, és a csuklyája alatt megbújó kis csiklóját. Két ujj beszorította közéjük a rejtett kis bimbót, finoman megszorította, majd lecsúszott és eltűnt a rózsaszín belső ajkak között. Carla kihúzta ujjait, amelyek most már tiszta folyadéktól ragyogtak, és áthelyezte őket várakozó nyelvére.
– Mmmm, talán vajas puncinak kellene nevezniük ezt az italt. Ezt is meg kéne kóstolnod, édesem. Tégy vele csodákat, nem beszélve arról, ahogy most érzem magam.
Mint mondtam már van etikám, de megengednek bizonyos mértékű rugalmasságot a körülményektől függően, ahogy azt is mondtam. Itt ültem, és egy nagyon szexi, nagyon kész nő vonzerejét szemléltem csak pár centire az arcomtól, egy ideje senkivel nem feküdtem le és volt bennem annyi ital, hogy elfelejtsem, Carla ügyfél. Valószínűleg elfelejtettem volna, hogy ő az ügyfelem még a scotch nélkül is, de ez profibb kifogás volt, mint az "ember, szükségem van néha egy jó faszra”.
Előrehajoltam, és csókolgatni kezdtem felfelé a bal combjánn. Libabőrössé vált az érintésemre, de ahogy közelebb értem a célomhoz, a pici dudorok visszahúzódtak a nagyon meleg, puha, comb-bőrbe. Az illata is eljutott hozzám, amikor az orrom hozzáért a sima dombjához: egy nagyon erotikus parfümhöz keveredett a nemének fülledt, pézsmás illata. Hátradőlt a kezére, kinyitotta magát nekem, és most már lágy volt a hangja:
– Nyitva az ajtó, édesem kérlek... gyere be.

Ajkaimmal beleharaptam sima résébe, és megízleltem a puffadt puhaságot. Az ajkak ismét kinyíltak, de csak egy kicsit és a nyelvem becsúszott, hogy megízlelje a belső felületét a sima, nedves bőrt, amely a nagy ráncos belső szirmait támasztotta. Megkóstoltam a szirmok minden redőjét megkóstolva ennek a nőnek az ízét és állagát, aki pillanatnyilag halkan nyögött és a csípője felém ringatózott.
– Awvvv, édesem, ez nagyon finom! Mmmmm, igen. Istenem, remek a nyelved!
Miközben a nyelvemmel kerestem a nyílást, kezeim felcsúsztak puha hasán a telt keblére. A gyengéd szorítás, simogatás több apró, lágy szerelmes hangot csalt ki belőle és amikor finoman megdörzsöltem a mellbimbók hegyét, megremegett a teste.
– Ó, igen, kicsim. Játssz velük! Istenem, ezt úgy szeretem!
A nyelvem rátalált a csiklójára – a csuklyája alatt rejtőzött-, és a lágy nyalogatással kezdtem kibújtatni. Becsúsztattam a hegyét a 'motorháztető' alá, és kötekedően megérintettem a kis bimbót, miközben finoman megcsíptem az egyik mellét. Carla teste felém ívelt, és felnyögött az extázistól. A kis csikló úgy döntött, hogy kijön játszani, ezért mindkét ajkamat köré simítottam, és kiszoptam a kis sátrából, miközben finoman gurítottam és meg – meghúztam a mellbimbóit. Éreztem, ahogy nedvessége beborítja az államat, ahogy a rózsaszín szirmai közé fészkelődött.
– Ahm... ahm... ah, ah, ah, ah... igen, szívd meg! Szeretem, ha szoptatják a csiklómat. Ah, ah, ah, ah... óóóóóó... igen drágám, ne hagyd abba!... még nem.
Éreztem ahogy a kis bimbó feláll az ajkaim között, és végigsimítottam rajta a nyelvem. Carla csípője hozzám görbült, és az élvezet apró sikolya szökött ki az ajkán. Másodszor is megérintettem és újra jött a sikítás, kicsit halkabban. Carla ismét az arcomba kezdett nyomulni, és megpróbálta diktálni az ajkaim és a nyelvem ritmusát.
– Ne hagyd abba!... óóóó... igen... igen... istenem!... igen... mm... mm... istenem, baszd meg, kérlek! Azt akarom, hogy most bennem legyél... mm... mm... Istenem!, kérlek... most!

Büszke vagyok rá, hogy gyorsan vetkőzök, és néhány pillanat múlva lerúgtam a csizmámat, kibújtam az ingemből és ledobtam a nadrágomat. Ilyenkor nem bánom, hogy nincs tiszta rövidnadrágom, mert Carla alig várta, hogy megszabaduljak tőle. A nyelvemet hosszú ujjaira cserélte, és magát simogatta, miközben nézte, ahogy levetkőzök.
– Olyan meleg... mm, a puncim olyan meleg... olyan nedves... mm, mm, mm, mm... basszad meg!... mm, mm, mm... basszad meg!... forró, forró punci... baszd meg!...
A feje hátrabillent, ahogy halk suttogással motyogta a szavakat, és ujjai csapkodni kezdtek a csiklóján.
Felemeltem a csípőjét, ő pedig segített az íróasztal széléhez csúsztatni, én pedig lehúztam a tangáját. Carla érezte, ahogy a farkam ütögeti a bejáratát. Puha, karcsú ujjaival finoman körülölelte, és a nedves, lüktető bejáratához vezette. Becsúsztam amíg a makkom bele nem temetkezett, majd kihúztam magam. A duzzadt belső ajkai is vele jöttek, mintha vissza akarnák tartani.
– Ó, Istenem, tedd be!... kérlek, told belém!... szükségem van rád itt bennem.
Addig csúsztam befelé, amíg a farkam száraz bőre visszagördítette a szép szirmokat, majd kihúztam, bevonva a nedvességével, majd vissza, mélyebbre, újra és újra, amíg a farkam be nem borította a csillogó nektárjával, és már könnyen becsúszott. A belső járata olyan volt mint az olajozott selyem és apró összehúzódások hullámoztak a farkam körül, ahogy a testében lüktetett. Amikor ismét felnyögött, ("baszd meg! ”), lassan simogatni kezdtem, befelé és kifelé, és imádtam a rózsaszín ajkak látványát, amelyeka farkamra kulcsolódtak, ahogy visszavonultam. Egyik kezén egyensúlyozott, a másik pedig újra megtalálta a csiklóját, és dörzsölni kezdte. Előrehajoltam, hogy megcsókoljam és a szája megpróbálta felfalni az ajkaimat, a nyelve az enyémet kereste. Apró nyögések rezegtek a számban, ahogy nyelvünk találkozott. A mellbimbóin és a mellén simogató ujjaim hatására a gyakoriság és a hangerő növekedett. Lihegve szakította meg a csókot.
"Ahm... hah-uh-hah... ah... ah... ó Istenem, hah-uh-hah, mmmm, mmmm, hah-uh-hah, mm... mm... mm, mm, mm. "
A teste megfeszült, és az első görcs felkúszott az eltemetett farkam hosszában, és magot fejt belőle.
– Aaaah...
Ismét feszültség, és egy újabb görcs még mélyebbre húzott a testében. Növeltem az lökéseim sebességét éreztem, hogy eljön a saját felszabadulásom.
– Ó... Óóóó!...!
Kitartottam, de nem nagyon. Lüktető puncija és simogató ajkai megnehezítették a várakozást. Aztán Carla keményen a farkamnak nyomult, és a teste megremegett;
– MOST! MOST!
Mélyen belé nyomtam, Carla pedig rám lökött,
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítve
a farkamat amíg a golyóim hozzá nem szorultak a fenekéhez. Az orgazmusa borzongással kezdődött, amikor átkarolt és a mellkasomhoz húzta a melleit. A puncija elengedte a tartást a farkamon, én pedig kisimítottam, majd vissza. Miközben Carla rám akarta feszíteni magát, kifröcsköltem a magomat. Magas hangú jajveszékelése arra késztetett, hogy belesimítsak, és újra belespricceljek.
– Ó, baszd meg! KÉREM, BASSZÁL meg!
Carla összerándult, megborzongott és megpróbált még jobban rám nyomulni, miközben újra és újra belelövelltem. Imádtam a hullámzó hüvelyét, és a farkamra markoló ajkait.
– Ó, Istenem... MOST... MOST MOST... MOST, ÁHÁÓÓÓ... ÓÓóóóédes!
Egy utolsó remegő görcs után abbahagyta a mozgást, és hosszan, tátott szájjal és nedvesen megcsókolt. Ölelésében tartott, feje a vállamon, ajkai a nyakamat harapdálták. A farkam összezsugorodott, kibújt belőle és végül közös folyadékainktól nedvesen feküdt az asztalon, és spermám kiszivárgott belőle.
Kinyitotta a szemét, rám nézett, mosolygott és suttogott.
– Jase, nagyszerű voltál. Fogalmad sincs, mennyire szükségem volt rá. Phil hat hónapja nem szeretkezett velem, és az ujjaim sem pótolták. Köszönöm.
– Csodálatos vagy, Carla, de miért én? A te külsőddel és pénzeddel olyan férfit kapsz, amilyet csak akarsz.
– A legtöbb férfit elriasztom, mert az enyém a cégem. Keménynek és szilárdnak kell tűnnöm ahhoz, hogy irányíthassam a vállalkozásomat, és amellett a férfiak vagy melegek, vagy azt hiszik, hogy a húszéves lányok jobban bejönnek, mint a hozzám hasonló harminchárom évesek. Gondolom, szeretik a kemény kis ciciket, és a szopást, amit egyébként nagyon jól csinálok, de nem bárkinek. Különben is, mindannyian ostobák, amikor szemben állnak velem, és engem nem tud felkavarni egy olyan ember. Azon az első éjszakán a helyemre tettél, és úgy éreztem, hogy te bármikor kiállsz velem szemben ha úgy adódik. Nekem egy erős férfival kell lennem ahhoz, hogy izgatott legyek. Felizgattál azon az éjszakán, ezért kipróbáltalak a rövidnadrágomban és pólómban. Amikor rám néztél, az ágyékomra és a mellbimbómra – úgy értem nem is próbáltad titkolni – tudtam, hogy te igazi férfi leszel.
– Szóval a rövidnadrág egy próba volt, hogy úgy mondjam?
– Kicsit az, de én is élveztem. Nagyon szeretem ha látnak meztelenül és máshogy. Nem vicceltem a Parthenonnal: egyszerűen szeretek meztelenül lenni mások előtt, akárcsak most, veled.
Ez úgy hangzott, mint egy "elválok a férjemtől, és veled élek örökre” beszéd, ezért úgy döntöttem, hogy visszaállítom az etikai és a személyes szabályaimat.
– Elnézést kérek, ha túl sokat feltételezek itt, de nem vagyok benne hosszú távú kapcsolatokban. Mindig olyan rendetlenek számomra, és utálom szétverni őket.
– Istenem, Jase, neked tényleg van egód, igaz? Én sem keresek semmi állandót. Szerelmet sem keresek. Nincs időm szerelmes cuccokra, a munkám túl sok időt vesz igénybe. Nem zavarlak többé ha nem akarsz engem, de szeretném úgy érezni, hogy a barátom vagy. Szükségem van egy barátra aki nem fogadja el a hozzáállásomat ha kiigazításra szorul, azért, hogy visszatérhessek a valóságba, És ha időnként szívesen lefeküdne velem annál jobb, de semmi kötöttség. Ezt a csomagot tudom felajánlani. A megfelelő férfinak ingyenes és szerintem te vagy a megfelelő ember, legalábbis egyelőre.
– Hogyan csináljuk mindezt? Egy nő a te pozíciódban nem szeretné, ha olyan magán-fasza lenne mint én. Tönkretenném a társadalmi helyzetedet.
Nevetett:
– Mindig is szerettem volna egy privát farkat, de abban reménykedtem, hogy nem állok fel, amikor találkozunk. Azt hiszem, ez egy érdekes kihívás lehet... ”
Rám nézett ismét komolyan.
– Mindig megtalállak a Barney’s-ban. Megszokhatnám azt a helyet és a remek sajtburgereket, ha nem nagyon nézek körül. Sötét van, senki más, akit ismerek soha nem menne oda és hacsak el nem tévesztem a tippemet, a barátnőd, aki ezt vezeti mondjuk úgy, hogy az élet lágyabb oldala felé hajlik. Nem lenne féltékeny rám, ezért nem mondana el senkinek semmit. A pokolba is, lehet, hogy egy nap kalandvágyó leszek, és kihívom őt. Joyce-nak hívják, igaz? Soha nem csináltam még ilyet, de azt hallottam, hogy a megfelelő lánnyal ez tiszta mennyország. Ez féltékennyé tenne?
– Nem, az embereknek azt kell csinálniuk, amiben jól érzik magukat, és amit élveznek. Hajrá, de figyelmeztetnem kell téged: Joyce és Sheryl egy készletben jönnek, így többet kaphatsz mint amennyit megalkudtál.
– A csinos kis szőke Sheryl? Nos, valószínűleg én is jól tudnám érezni magam vele. Jelenleg viszont szeretnék kényelmesen elhelyezkedni a kanapédon. Ma este itt maradok hacsak nem akarod, hogy többé ne legyek a közeledben...
Felemeltem az íróasztalról, és a kanapéhoz vittem.
– Van itt valahol egy lepedőm és néhány takaróm. Hadd találjam meg őket, és annyit legyél körülöttem, ahányszor csak akarod, amikor csak akarod.
Megcsókolt, majd a fülembe lehelte:
– Baszd meg az ágyneműt, és baszd meg a takarót is. Bassz meg engem is... megint... ezúttal hosszan és lassan.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.24 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2024. szeptember 8. 06:44
#2
Nagyon tetszett . Remélem hogy lesz még folytatása.
1
T
Törté-Net
2024. szeptember 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1