Rák

Szavazás átlaga: 8.67 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2024. szeptember 6.
Hossz: 37 807 karakter
Elolvasva: 749 alkalommal
Öt éve fújt ismét össze minket a szél a szerelmemmel, Katával. Én most múltam 30, ő 28 éves. Pár hónap után, megint szerelembe estünk. Néhány hónapnyi szerelmes esték, kirándulások és emlékezetes, érzéki szeretkezések után – a házasságainkból viharosan kilépve, – megkértem a kezét. Nem hezitált, igent mondott, de miért is ne tette volna?

Akkoriban Kata gimnazista, én 20 éves voltam, és az apám fuvarozó cégében segédkeztem a fuvarszervezésben. Ha nem volt sofőr, beültem, és néha Portugáliáig meg sem álltam, majd vissza Anglián át, akár három hetes úttal. Kata érettségi után a közgazdasági egyetemre ment ösztöndíjjal, és ekkor váltak szét útjaink a nagy szerelem ellenére, a szüzességeink egymásnak ajándékozásával, a még kiforratlan, gyerekes, testi kapcsolatunkkal. Neki a vidéki kis sofőrgyerek kevés volt. Nagyratörő álmai voltak, kacsalábon forgó kastély, luxus kocsik, gyémántgyűrűk, a milliomos férfi kellett neki. Utólag kiderült, hogy csak beültették a hintába, kihasználták, megdugták, és mint a használt kapcarongyot, kidobták.

Ez alatt én az érettségimmel és a C+E jogsimmal építgettem a karrierem. Az apám révén és a Fidelitas megyei csapatának oszlopos tagjaként EU-források nyíltak meg, teljesen kinyitva a pénzcsapot. Milliárdos állami támogatások és megrendelések egyengették az utamat, hogy hat év alatt a nulláról építsek fel egy nagy vállalatcsoportot, háttérben a legfelsőbb politikai körökből érkező mentorokkal Új nyergesvontatókat, sóderszállító kamionokat vásároltam, és ezekre fix, hosszútávú szállítási szerződéseket kötöttem. Nem voltam autómániás, nem voltak luxusautóim, mégis ragadtak rám a nők. 18-tól az ötven pluszosig a kis Suzuki Vitarával hurcoltam őket szobára, vagy a szabadba egy laza cumira, nyalásra, vagy egy dugásra. Az érzékiség csúcsától a perverzitáson keresztül, a durva, már-már alja együttlétekig. Miután Kata megszűnt számomra, csak egy cél lebegett a szemem előtt: a farkamat mindig kielégítve hordani a gatyámban. A pénz minden bugyit lehúzott a gazdájáról, sohasem szenvedtem hiányban, mindig volt valaki a makkomra.

Ez a léha élet egycsapásra megszűnt, mikor egy új megrendelés miatt egy szép napon a sóderbányába mentem az új szállítást egyeztetni a régi cimborával.

– Na, tesó napi szinten kéne 15 kocsinyi, a jövő héttől, a Strabagnak! – Mondtam Józsinak, a termelésvezetőnek.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 18 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.67 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Magam
2024. szeptember 12. 21:17
#18
Kedves Doktor úr! Csaba!
Nem engem szólított meg, de úgy érzem erre nekem kell reagálni.
Tudja én mindig is pártsemleges voltam és vagyok. A  történet pozitív kimenetele miatt kellet ezt a vonalat vinni? Miért? Mert birkák vagyunk, én is ön is és a rengeteg o1g fan nyugdíjas. Miért nem csüngenek a szar közvilágításon amin meggazdagodtak? Miért inkább megye hármas focicsapatnak építenek stadiont, közben hónapokat kell várni kezelésre aki nem az emberük. Ez nem jut eszébe, drága doktor úr? Minket csépel, vagyis engem, mert a jelen közéleti életet írom meg akik megtehetnek mindent és a tötténetem pozítív lesz nem szomorú, mint az ön valós története. Kérem Kékég e-mail címén keressen ha nem ért egyet velem, ha igen akkor is. Úgy érzem ön egy valóban értelmes, értékes ember és nem csak orvos. Bocsánat ha sokat pofáztam.
1
Ez egy válasz csuba01 2024. szeptember 12. 19:13-kor írt üzenetére.
c
csuba01
2024. szeptember 12. 19:13
#17
Kedves Kivancsifancsi!
Valamit rosszul írtam le, és ezért elnézést kérek. Ami a történetben felháborít, az a fajta arrogancia, és ezt van is mersze a szerzőnek leírni, ahogy két pártkatona megteheti azt, hogy a "becsületesen megszerzett" pénzét kihasználva mindent elérhet a mai magán "egészségügyben". Nem ez a baj, illetve, dehogy nem ez. Ön megteheti, ezt? Ha igen szerencsés. Nem az én "megelégedetségem " a lényeg. A betegeimé. Sajnos nagyon sok betegem 3-6 hónapok vár egy vizsglatra.  Nem az ellátásra, hanem a vizsgálatra! Igen, bajom van ezzel az egésszel. Én már "meggazdagodtam". Van olyan család a praxisomban, akinek a harmadik generációját gyógyítom, gondozom és valószínű, hogy a legifjabb terhességét és én fogom végig vinni. Ezek szerint régóta vagyok orvos. Amikor keztdtem, bár hallottam róla, hogy egy körorvos egy család több generációját gondozza, nem hittem, hogy velem is megtörténik. Tessék e szerint ítélkezni felettem. Még nem mindent láttam, és most is várom az újabb kihívásokat.
Csaba
2
Álmoska5
2024. szeptember 9. 12:19
#14
KOREKCIÓ!

Elnézést kérek mindenkitől! Nem én vagyok az oldal doyenje!  MA JELNE MEG: Papa43
írása, ő idősebb mint én 3 évvel. Bocsánat Uram!

Tisztelettel:

"Álmoska5'
2
Ez egy válasz Álmoska5 2024. szeptember 7. 00:17-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2024. szeptember 8. 11:22
#13
Csodálkozva olvasom tisztelt Csaba doktor úr hozzászólását, de nem lep meg sem Álmos sem az Írónő (Magam) válasza. Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy én is jócskán "hetvenkedem" és sajnos édesanyám a karjaimban távozott múmiaként, mert nyelőcsőrákja volt, a sógornőm szerencsés volt 40 évesen, mert Katához hasonlóan felépült és most 65 évesen a 25 év óta vezetett cég tanácsadója. Megengedtessék akkor, hogy aki ír annak szabad azt írni ami megszületik az okos agyában, mi pedig buta olvasók azt olvassunk ami a buta agyunk elbír. Ha pedig a magyar egészségüggyel van baja vállaljon magán praxist, hogy meggazdagodjon.
2
c
csuba01
2024. szeptember 7. 21:01
#11
Nem tudom, hogy kit is "sértegetek". Ennek a meddő vitának részemről vége.
PS: "lyányom ha beállsz kúrvának, ne csodálkozz, ha megbasznak."
0
Ez egy válasz Magam 2024. szeptember 7. 17:52-kor írt üzenetére.
Magam
2024. szeptember 7. 17:52
#10
Kedves Csuba!
Én igéretet tettem egy közös ismerrősünknek, hogy nem szólalok meg első  hozzászólshoz, de ha több is lesz nem tartom magamba. Engem nagyon mellbe ütött a hozzászólása hiába, hogy egy korúak vagyunk, nagyon sértő volt. Ön bevallása szerint is orvos. Tehát a RÁK szóról nem a tengeri ráknak kellene  eszébe jusson. Tehát ha a cím utal miről lesz szó egy kitalált történetben akkor miért fogott hozzá az olvasásához? Ezért mi szégyeljük magunkat, mert ön nem hagyta abba az olvasását? És amit mamám mondott, "lyányom ha beállsz kúrvának, ne csodálkozz, ha megbasznak." A sértése és vélemény ellen szól, hogy ÖNNEL hasonló cipőben járó ember is lehet, hogy olvasta mégsem sértegeti az írókat. És ha az ön álláspontját nézném akkor minden író szégyelje magát, mert álló nemi szervről ír miközben sok férfinak már nincs is merevedése. Ez nagyon sértő lehet nekik, vagy akit családon belüli erőszak ért, zaklatásban volt része és hasonló sérelmeket kell olvasnia. Tehát kedves doktor úr gondoljon bele, most két ember lelkébe taposott bele szándékosan, miközben mi, vagyis inkább én önt nem szándékosan sértettem/tük meg.
Magam nevében tudok elnézést kérni, hogy nem írtuk az írás elejére, hogy egyes emberek lelkivilágát sérthető történetet írtunk. Ja és a jobb módban élő emberek engeedtessék már meg ha teehetik ne  a szétrombolt egészségügyben várjanak éveket hanem magán úton gyógyítassák magukat.. Ezért miért mi tehetünk? Egy korosztály vagyunk... E-mail címem nyílvános ha nem szeretne nyílvánosan tovább sértegetni. Köszönöm, hogy elolvasta.
2
Ez egy válasz csuba01 2024. szeptember 6. 20:24-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2024. szeptember 7. 17:35
#9
Így, szervusz "csuba01" (Csaba?)  Osztozom fájdalmadban. Én is tehetetlen voltam. Anyám haláloságyán megígértem, hogy összetartom a testvéreket kik még élnek. Ő rajtam keresztül, minden fiának tudott egy végső üzenetet átadni, de mire én következtem volna, karomban egy nagyot nyögött, és kiszállt a lelke valahova. (ez egy keddi nap volt, 1980.O4.30., Mátyásföld) Vasárnap még - utolsó kívánságát teljesítve - odaültettem a zongorához"Álmoska5", de már deréktól lefelé teljesen béna volt, hogy tudjon játszani.

/: Zongora előtt még az öreg hegedűjét is odakészítettem, mert hegedülni ilyen mereven még tudott jól. A zongoránál a pedált már nem tudta kezelni. Ez oldal három olvasója tudja csak hogy Édesanyám hegedült minden fia Templomi esküvőjén. Így Mátyásföldön az Én esküvőmön is / Guanót /Bach. Áve Mária hegedűre / :/

Eljátszotta az összes kedvenc darabjait ( 1920.06.04.- én nyer felvételt az Akkori Zana Akadémia hegedű és zongora szakára. A Guanot Áve Máriával nyerte el a felvételt.) Liszt Ferenc, Schubert, zongora darabokat játszott főleg.

Tudod Csaba, most közel a nyolcvanhoz hallok egy zongora darabot, vagy meghallom az Áve Máriát hegedűn, a szívem össze szorul, mert Édesanyám a zongora hangjaival és a hegedű mély basszus hangjával köszönt el tőlem!   Míg élek nem tudom ezt a napot kitörölni lelkemből.

ÁMEN

"Álmoska5"
1
c
csuba01
2024. szeptember 7. 15:35
#8
De, megengedhetem"ezt a hangot amit Te/Maga megenged magának". A "Te" egyébként megtisztelő. Csak 60+-os vagyok. Minden tiszteletem az Öné. Én látom évtizedek óta, hogy gyerek, szülő, testvér, férj-feleség milyen heroikus küzdelmet folytat a szerettéért amikor már csak Ő az aki tesz azért, hogy a vég elviselhető legyen mindkettejük számára, mert már mindenki más feladta. Ha van olyan szerencsés, hogy van egy körorvos aki ezt segíti, szerencséje van. Tojáshéjjal  a fenekemen suta, buta, ügyetlen is voltam. Meg is sirattam néhány betegemet. Aztán a kiégés helyett rájöttem, hogy gyakran elég a jelenlét, az együttérzés. Ja és persze a tapasztalat, hogy tudok is segíteni. Hát ahogy tudtam, meg is tettem, remélem. Most is ezt teszem.
csuba01
1
Álmoska5
2024. szeptember 7. 00:17
#7
Tisztelt "csuba01" !
Én mint ezen oldal doyenje, visszautasítom ezt a hangot amit Te/Maga megenged magának. Nincs olyan még egy ember a világon ki ugyan azon két négyzetméteres helyen született és Édesanyját is halála elött ott kezelt, egy 8 kg -os Petefészek Rákos betegségében! Az "Élet" és a "Sors" hihetetlen dolgokat tud produkálni, én átéltem és megéltem sok nehéz időket, de egy se volt olyan, nehéz átvészelni, mint azt ahogyan egy hatodik (kotorék 1500 gramm 46.04.20. Mátyásföld) utolsó FIÚ gyermekként  tisztítottam, ápoltam, azt a helyet ahol én világra jöttem.

Néha olyan dologról is kell írni, az olvasónak meg olvasni ( állandóan tanulni, mint én az s/m - nek "ismerője" most lettem az ismertetése után, amit a nagyon Kedves Éva596 adott át, de nem csak ezt, a kis hímtag és a nagy pénisz érdekes problémái is voltak.

Szomszédba háború folyik száz ezrek halnak meg, mennyi árva gyermek van, mennyi őzvegy. Erről előbb, utóbb, kell beszélni. a rák is egy NÉP betegség. A bőr rák a legalattomosabb betegség!
Tisztelettel:

"Álémoska5"
2
Ez egy válasz csuba01 2024. szeptember 6. 20:24-kor írt üzenetére.
c
csuba01
2024. szeptember 6. 20:24
#6
Szégyelljétek magatokat. Ezért az egészért. Amit leírtatok. A mai egészségügyünk mai helyzetéről, ti is tehettek, de ha így gondoljátok, hogy az így jó akkor ettől a történettől  még inkább hányingerem van.  Aki a jelenlegi "valamiben" , a "pénz nem számít", már annak, akinek van, és benne van a megfelelő körben ,  mint a maguk történetében, és úgy gondolja, mindet megtehet.
Íme az én történetem:  Ehhez az egész mocsokhoz nincs semmi köze. De íme. Van  egy 21 éves lány. Boldogan él párjával, és teherbe esik. Boldogan élnek a megszülető élet reményében. Aztán a második trimeszterben abnormálisan elkezd nőni a hasa. A vizsgálatok petefészekrákot diagnosztizálnak. A nő úgy dönt bármi áron, de megszüli gyermekét. Bár tudja, hogy nem éli túl, de párjáért, és leendő gyermekéért ezt is vállalja. Egészséges fiút szül. Egy Hónap múlva amikor már a fájdalom nincs tovább, vége. Én ott voltam. Soha többé nem akarom ezt átélti. És már ismételten átéltem. Nem lenne baj, hogy belegondolnátok, hogy miről is írtok.
0
kaliban
2024. szeptember 6. 18:05
#5
Egyetértek, szívszaggatóan szép történet. A szeretet, a fájdalom, az erotika és egy kis politika nagyon jó arányú keveréke.  Gratulálok az új szerzőpárosnak, szép munka volt lányok. 😍
3
kivancsigi
2024. szeptember 6. 15:40
#4
Szívbe markoló történet. 10 p.
3
Kexi69
2024. szeptember 6. 13:54
#3
"Az élet nem habostorta, Virág elvtárs"
Idézet a A tanú című filmből, amely (https://hu.wikipedia.org/wiki/A_tan%C3%BA_(film)) Bacsó Péter által 1968–1969 között készült, 1979-ben bemutatott egész estés magyar film, amely betiltása miatt 10 évig dobozban maradt.
3
Ez egy válasz sztbali 2024. szeptember 6. 13:37-kor írt üzenetére.
sztbali
2024. szeptember 6. 13:37
#2
Jónak jó, csak fura, hogy nagy benne az életrajz; amiben sok tragikus esemény szerepel.
2
T
Törté-Net
2024. szeptember 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1