80-as évek 37. rész - Repeta

Szavazás átlaga: 8.22 pont (32 szavazat)
Megjelenés: 2024. szeptember 6.
Hossz: 15 862 karakter
Elolvasva: 501 alkalommal
Jutinak a pécsi kiruccanás nem volt nagy szám, hazafelé beszámolt arról hogy Kinga a valóságban már nem volt annyira lelkes az ötletért. Na persze beszélni könnyű róla, de amikor ott van ténylegesen a szituáció... az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Ráadásul férjuram is úgy túlizgulta magát hogy amikor oda került, akkor szinte már a kapuban, szóval nem volt egy nagyon nyerő az egész. A kocsiban hazafelé Saci szinte áradozott, hogy ez a szerető-dolog, nem is hitte volna hogy ilyen izgalmas. Persze utána amikor már kettesben voltunk, jót derültünk az egészen.
Saci viszont nagyon felpörgött. Már minden nap együtt ebédeltek Jutival, és ha éppen nem is puszipajtások, de nagyon jó kollegális kapcsolat.. egészen addig, amíg nem egyik héten azzal jött nekem Juti hogy vasárnap délutánra meghívta Saciékat egy kis látogatásra. Azzal a bunkó féltékeny férjével? Igen, végül is ha nem adja elő magát a pasi, egész kellemes társaság. Hát, felőlem..
Vasárnap nem sokkal ebéd után megjelennek, annyira nem bunkó a pasi lehet moderálja magát. Káderezem, üzemmérnök akkor lehet rokon szakma? Veszprémben végzett... nagyon üzemmérnök. Ez is csak levizsgázott, és ugyanúgy diplomásnak mondja magát mint én. Lassan inkább az enyémet inkább letagadom. Eldumálgatunk, persze elsősorban a csajok viszik a szót, lassan mindent megtudunk a városháza dolgairól polgármestertől a portásig, közben Ádám egyre sűrűbben fészkelődik és pislog az órájára, mi a baj? Menniük kellene, lerakja az asszonyt aztán ő menne focimeccsre, akkoriban éppen NB1-es volt a Rákóczi. Juti egyből, hogy menjen csak nyugodtan, majd mi hazavisszük Sacit, férjuram egyből rá is áll. Kikísérem a kocsihoz, mire hazaérsz a meccsről feleség már otthon fog várni, hajrá Rákóczi, elmegy. Ahogy visszamegyek, látom hogy a lányok hurcolkodnak, ki akarnak menni a hátsó teraszra, oda még egy-két óráig oda süt a nap. Mondjuk szóltam már a főerdésznek hogy véleményem szerint ott legalább ötven méteres sávban vágásérettek már a fák, azt mondta hogy ha a naplementét is látni akarjuk, akkor van az százötven méter is, de majd megnézi mit lehet csinálni.
Akkor csajok a hátsó teraszon, én meg elővettem a tervemet hogy miként alakítom át a fűtési rendszert, mert ez a tél megmutatta hogy az egykörös végig sorba kötött radiátorok miatt rohadt sokat kellett fűteni, külön körre akarom tenni a két kihasználatlan szobát, meg a nagyterem egy részét, mert jövő télre beüzemeljük a kandallót is.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.22 pont (32 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2024. szeptember 8. 11:47
#3
Kissé kezd begyűrűzni, de még elfogadható.
1
kivancsigi
2024. szeptember 6. 15:02
#2
A tagolatlan szófolyam nem teszi élvezetessé az olvasást.
1
T
Törté-Net
2024. szeptember 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1