Üzleti vállalkozás

Szavazás átlaga: 8.17 pont (42 szavazat)
Megjelenés: 2024. augusztus 27.
Hossz: 19 416 karakter
Elolvasva: 534 alkalommal
A temető ravatalozójában ülök, nézem a porcelán urnát, amiben tatám hamvai vannak. Fülembe csengenek szavai, agyam kattog, mit tegyek a rám hagyott kincsével, a dédpapám keze munkájával, a szőlőhegyi házzal. Ebben a fejtörésben a pap szavai is nyomasztottak:

– „Kedves testvérek, ma összegyűltünk, hogy végső búcsút vegyünk egy olyan embertől, aki hetven évig járt ezen a földön. Élete során szeretetet, bölcsességet és tapasztalatot hagyott maga után. Az ő története már itt a földön véget ért, de emlékeinkben, szívünkben tovább él. Most útjára engedjük őt a Teremtőnk karjaiba, abban a hitben, hogy a túlvilágon békére és megnyugvásra talál. Kérjük az Urat, fogadja be őt szeretetébe, és adjon neki örök nyugalmat. Mi pedig, akik itt maradtunk, őrizzük meg emlékét, és éljünk úgy, hogy tettei, szeretete és bölcsessége tovább éljen bennünk. ”
A temetés után kimentem a birtokára. A szőlő már vele együtt tönkrement, de a ház, a hozzá épített présház és a pince még teljes pompájában ragyogott. Próbáltam a végzett reklámmenedzser szemével nézni, hogyan tudnék ebbe a lecsendesedett épületkomplexumba életet varázsolni. A fejemben kezdett egy koncepció körvonalazódni. Csodás a panoráma az alattunk elterülő városra. A közeli trafóházhoz vezető, – igaz csak egy nyomsávos – aszfaltozott úton könnyen megközelíthető. Bevillant a sok ötletből egy, de tudtam, hogy a megvalósításához kevés vagyok.
Az egyetemi évfolyamról két igaz barátom maradt meg. Éva és Feri. Másnap első dolgom volt őket ugrasztani. Abban a pillanatban szerencsére mindhárman szinglik voltunk, munka után időmilliomosok. Éva a családi vállalkozásban segédkezett. Pályázatfigyeléssel, pályázatírással és intézéssel foglalkozott. Feri titokzatos volt, mindig csak azt mondta, hogy egy amerikai leányvállalat európai való fennmaradásán dolgozik, reklámszakemberként. Magam pedig egy reklám filmstúdióban vagyok szinte mindenes menedzser. A ház megmutatása után a teraszon, a lócán ülve, a hegyvidék egyik legjobb borát kortyolgattuk Ferivel, mert Éva volt a sofőr, ő mustot ivott.

– Na, skacok. Az lenne a tervem, hogy ebből a házból, birtokból, pincerendszerből egy jó kis – falusi turizmus keretében működő – panziót lehetne létrehozni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.17 pont (42 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2024. augusztus 28. 08:38
#7
Ez az írás ismét egy komoly előkészítés eredménye mint már nagyon sok Magam-Kékég tollából. Csajok a hozzászólásotokkal csak növelitek az élményt, ezt köszönöm, Andreas6-ot pedig hagyjuk meg továbbra is a "nyelvőrző" státusában.
3
Éva596
2024. augusztus 27. 17:20
#6
Egy időben szinte csak én foglalkoztam itt s/m-el. Szerencsére többen is kedvet kaptak, és írtak, írnak a témában. Bár hosszú ideje ilyet nem írtam, de most tőletek kedvet kapva, újra írtam egy s/m sztorit, már be is adtam.
Nagyon jó az ötlet, jól kiválasztott szereplők, akik mint életútjukból kiderül szinte ide kívánkoztak. Jól megrajzolt alakok, a helyszín pedig zseniálisan erre lett kitalálva. Ugye milyen egyszerű arra rájönni, hogy az s/m nem erőszak. Minden mindegyik fél beleegyezésével, akaratával történik. Akkor hogy is beszélhetnénk erőszakról?
Várom a további felkészüléseket az éles bevetésre, és az első jólfizető vendégek megjelenését, akik szeretnének kapni is valamit a pénzükért. Megfelelő fantáziával, a hely, az eszközök adottak, fantasztikus sorozatot lehet ebből összeállítani.
5
Lolamacko
2024. augusztus 27. 11:06
#5
Feri a nagyon jó üzleti érzékkel megáldott barát ezt jól kitalálta. Szerintem egy nagyon jól felépített és megírt történet, azzal együtt, hogy ez nem az én világom. Nem leszek ott vendég, de a kalandokat elolvasom, mint ahogyan a rossz véleményt írók is elolvasták. Az S/M szexről lehet véleményünk jó vagy rossz, de az írást minősítve nyomtam 10 pontot.
3
Éva596
2024. augusztus 27. 10:45
#4
Kedves Andreas6!
A te szavaiddal élve ez a véleményed egy nagy kalap szar! Tudom, nem szereted az s/m-et. Szíved joga. De így véleményt mondani egy írásról, ne haragudj, de bunkóság! Leírtad azt az egy mondatot. OK. De hol van tőled leírva, hogy miért? Aki karakteres véleményt nyilvánít, ha azt akarja, hogy komolyan vegyék és elfogadják, az meg is indokolja a véleményét. Én ha véleményt mondok egy írásról, mindegy mi a téma, meg is indoklom a véleményem. Sajnos te gyakran használod ezt: írsz egy kinyilatkoztatást, de nem veszed a fáradtságot, hogy meg is indokold. Pedig e nélkül az általad leírtak annyit érnek, mint a véleményed utolsó szava.
Bocsánat ha kemény voltam, de te kényszerítettél rá. Én most nem a történetet értékeltem, az olyan amilyen, lehet, hogy fogom értékelni, hiszen nekem fekszik az s/m történet, vagy éppen mások is elmondják - remélem - a véleményüket, és nem kinyilatkoztatnak mint te.
4
Ez egy válasz Andreas6 2024. augusztus 27. 09:36-kor írt üzenetére.
Andreas6
2024. augusztus 27. 09:36
#2
Ez egy nagy kalap szar.
0
T
Törté-Net
2024. augusztus 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1