Árvalány 4. rész

Szavazás átlaga: 8.83 pont (46 szavazat)
Megjelenés: 2024. augusztus 26.
Hossz: 190 559 karakter
Elolvasva: 660 alkalommal
Lili másnap összepakolt és az elnöki limuzinnal elutazott. Nem sok ruhát hozott magával, mert a cuccai még mindig Tamás házában voltak. Úgy döntött, hogy nem megy el értük, mert neki is fájna a visszatérés, és nem akarná Tamást sem fölzaklatni.
A lakás, ahol lakni fog egy régi házban volt, több kiadó lakás között. A házban az idős szigorú tulajdonosnő csak lányokat fogadott és tilos volt férfi látogatót fogadni. Lilit ez nem zavarta, mert tényleg a tanulásra akart koncentrálni. Beszerezte a tankönyveket, körbejárta az egyetemet és fölvette a megfelelő számú órát. Nagy élvezettel olvasgatta a könyveket, amiket kötelező olvasmányként adtak ki. Az órák kezdete előtt egy héttel ő már mindet elolvasta. A tanítás előtt még elutazott megnézni az intézetet és reménykedett, hogy összetalálkozik, ha véletlenül is Péterrel.
Az intézetben csak a fiatal építész volt és vezette őt körbe, majd meghívta a házába, ahol a kislány, Anna nagy örömmel fogadta. Este kikönyörögte, hogy meséljen neki a hercegnőről, aki elszökött és álnéven élt az emberek között. A férfi hálás volt a lánynak, és megkérte maradjon náluk éjszakára. Hallotta, hogy elvált Széchenyi Tamástól és bár nagyon kíváncsi volt miért, de nem faggatta a lányt.
Lili nagyon jól érezte magát a férfival. Vacsora után, amikor a kicsi is már elaludt ők még a nappaliban beszélgettek. A férfi a munkájáról beszélt, majd megemlítette, hogy Péter mennyire letört az utóbbi időben. Lilinek lelkiismeret furdalása volt. A férfi délután beszélt Péterrel és elmondta neki, hogy a lány itt van és ő arra számított, hogy a szerelme majd odarohan, hogy lássa, de az még a másnapi találkozókat is lemondta. A lány másnap reggel, miután fölkeltette a kislányt és megreggeliztek, elbúcsúzott a kicsi apjától és visszament az új életébe.
Az egyetemen alig ismert valakit. Nem is kereste mások társaságát. Az a két lány, akik még a fővárosból ismerték és az előkelő társaságban találkoztak, időnként megkeresték, sejtette, hogy megbízást teljesítenek, azzal, hogy néha kimozdítják, de a velük lévő programokat is sűrűn lemondta. A tanulásba temetkezett és próbált fölzárkózni azokhoz, akik előnyben voltak vele a biztos háttér és igényes magániskolák miatt.
A szállásadónője kedves volt vele és anyáskodott is a lány fölött. Lili, soha nem panaszkodott neki, pedig a fürdőszobában sokszor nem volt melegvíz, ami őt nem zavarta, mert az intézetben is gyakran előfordult ez.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 87 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.83 pont (46 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
c
csuba01
tegnap 18:17
#9
Ez nagyon szép volt.
2
kaliban
2024. augusztus 28. 17:34
#8
Nem tudom, hogy sajnáljam, vagy irigyeljem Pétert. Az biztos, hogy nyugodt élete nem lesz ez mellett a tüneményes boszorka mellett. Bízom benne, hogy azért boldogok lesznek ennyi kavarodás után, és Lili is kitart végre a választása mellett.
Lolamackó! Köszönöm ezt  a szép, kalandos és romantikus "regényt".
😍
2
Lolamacko
2024. augusztus 27. 20:33
#7
A lány addig zárt életet élt és aztán rögtön házas lett, igazából még nem is élte meg a fiatalságát és mikor kiszabadult a házasságból is és az intézeti szigorúságból is, végre szabad volt, felszabadultan próbálgatta a szárnyait, kissé bohókásan, de aztán okosan, mert nem züllött el, nem kezdett drogozni, inni. Ő mégiscsak egy okos, megfontolt lány, aki a sorstársain szeretett volna segíteni, hogy azok igazi gyerekkort éljenek meg és boldog fiatalságot.
1
Ez egy válasz Andreas6 2024. augusztus 27. 20:25-kor írt üzenetére.
Andreas6
2024. augusztus 27. 20:25
#6
Tetszett, de nem értem, hogy miért kell leállni csókolózni mással is ,mint akibe szerelmes az ember.Szerintem időnként túl van ragozva az egész.
0
veteran
2024. augusztus 27. 08:35
#5
Nagyon gyönyörű romantika.
2
didide
2024. augusztus 26. 16:19
#4
Romantikus
2
kivancsifancsi
2024. augusztus 26. 14:36
#3
Én ezt nem tudom értékelni:"ilyen nincs de van", elképesztően gyönyörű.
2
Tiltakozó77
2024. augusztus 26. 00:21
#2
Lola szinten  megírt" rövid" történet ami romantikával van tele. 10 p.
2
T
Törté-Net
2024. augusztus 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1