Karrier 2. rész

Szavazás átlaga: 9.06 pont (49 szavazat)
Megjelenés: 2024. augusztus 25.
Hossz: 26 966 karakter
Elolvasva: 996 alkalommal
Előzmény: Úgy léptünk ki a szobából, mintha csak éppen most hoztam volna fel az ominózus kávét. János Imre irodájához indult, én az étterembe, felvenni a következő rendelést. Kissé reszketeg lábakon, de sikerült eljutnom a szolgálati helyemre. 
Két és fél óra! – Nézett rám jelentőségteljesen Béla, a konyhafőnök. – nem szokott egy, max. másfél órát fent tölteni. – Tette hozzá elismerően. Csak a kávét vittem fel, de túl forró volt, várni kellett, míg meghűl – válaszoltam kaján vigyorral, még mindig remegő lábakkal. 
Jól jött a pénz így karácsony előtt, és bíztam benne, hogy a fenomenális kefélés még egy párszor megismétlődik. Nem is csak a pénz miatt. Imáim meghallgatásra találtak, havonta – kéthetente János megkívánta az általam felszolgált kávét a panzió hetes szobájában. Egyre lazábban vettem a tanítást, hiszen a bevételemnek csupán a töredékét adta, de mégsem akartam felmondani – legalábbis egyelőre – a szolgálati lakás, meg a biztosítotti jogviszony miatt, meg egyébként is szerettem tanítani, élveztem, amikor megláttam felcsillanni a nebulók szemében az „AHA élményt”. A nyár végére összegyűlt annyi pénzem, hogy futotta egy tíz éves Suzukira, sőt, még néhány napra a Balaton partján is, amikor az étteremben egy hét leállás volt a nyári szabadságolások, és az igencsak megcsappant forgalom miatt. Imre meg is jegyezte, hogy ki kellene találni valamit a városvezetésnek, hogy ide vonzzuk a turistákat, mert nyaranta gyakorlatilag kiürült a kisváros.
Az iskola és az étterem sodrásában gyorsan teltek a hetek, hónapok. Pikk-pakk karácsony lett, aztán mire észbe kaptam, már jött az évzáró. Jött a nyári szünet, benne a hat napos munkahét, napi 12 órás robottal az étteremben. Fáradt voltam, a hétfőket általában alvással töltöttem, aztán jött a következő tanév. Kezdtem belefáradni a szüntelen robotba, szinte csak a Jánossal töltött fenomenális kefélések – és az azzal járó paraszolvencia – tartották bennem a lelket. A negyedik végig robotolt nyár végére annyi pénzem volt, hogy elkezdett komolyan foglalkoztatni egy saját ingatlan vásárlása. Augusztus utolsó hetében egy kisebb csoport érkezett este bulizni, köztük egy volt tanítványom, Andrea. Kiderült, hogy a helyi bankfiókban dolgozik. Megbeszéltük, hogy pár nap múlva bemegyek hozzá, hogy megnézzük, milyen lehetőségeim vannak.
Amikor beléptem a bankfiókba, Andi már messziről kiabálva köszönt.

– Jó napot tanárnő! Már vártam!
– Szervusz Andi! Vágjunk a közepébe! Hol tudunk leülni?
Bevezetett a VIP szobába, magunkra csukta az ajtót. A több, mint két órás beszélgetés végén lelombozódva jöttem ki, mert kiderült, hogy hiába van megtakarított pénzem, és a lakáshoz szükséges hitel törlesztő részleteit is tudnám fizetni, de az éttermi bevételeim a banknál nem számítanak jövedelemnek, mert sehol sem látszik hivatalosan.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 9.06 pont (49 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. augusztus 28. 09:24
#8
Ez is remek, várom a folytatást.
1
Kexi69
2024. augusztus 25. 17:47
#3
Köszönöm!
A folytatás már készen van, megjelenésre vár 🙂
2
Ez egy válasz Éva596 2024. augusztus 25. 13:27-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. augusztus 25. 13:27
#2
Kedves Kexi!
Tetszik az anyagod, kellemesen vezetett, jól megírt történet. És imádom a szexkedvelő főszereplő nőket, akik néha kétségbe esnek, de mindig akad egy szintén szexkedvelő férfi, aki meg tudja vigasztalni. Van benne a valós élet sajátosságaiból, a felszín alatti összefonódásokból, az egymással szívesen kiszúró ellenfelekből. Kíváncsian várom az igazgató és a polgármester reakcióit, lehet még ebből háború. De a háborúk tartozéka időnként a szex is.
Az eddigi két részhez gratulálok!
0
T
Törté-Net
2024. augusztus 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1