Meseország 3. rész - Fehérke és a hét farok

Szavazás átlaga: 8.18 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2024. augusztus 25.
Hossz: 47 228 karakter
Elolvasva: 1 281 alkalommal
Paródia
Eredeti történet: HO WHITE AND THE 7 DICKS
Szerző: the brothers cum, Literotica;2003
Fehérke hercegnő még soha nem látott orgiát. Nem is tudta, mi az az „orgia”. Hallotta, hogy új mostohaanyja utasít egy-egy szolgálót:
"Győződjön meg róla, hogy a nagyteremben van elég ágy az orgiára. 700 embert hívtam meg. "
– Mi az az orgia? – kérdezte Fehérke udvariasan
– Semmi – válaszolta a mostohaanyja.
Ez még jobban felkeltette Fehérke érdeklődését. Tizennyolc éves volt, és utálta, ha a felnőttek úgy bántak vele, mint egy kisgyerekkel. Aznap este Fehérke úgy tett, mintha korán elaludna, de ehelyett csendesen várt. Fél óra múlva elkezdte hallani a jajgatások és sikoltozások halk hangját. Először megijedt. Tényleg akart "orgiát" látni? Lehet, hogy az egy szörnyeteg? Fehérke kíváncsisága úrrá lett rajta, így kimászott az ágyból, és leosont a lépcsőn. A hangok minden lépéssel felerősödtek. A lépcső alján már szavakat is ki tudott venni.
"Baszd meg! Bassz meg még jobban! " – hallotta valaki sikoltozását.
„Ide, az az arcomra! ” – hallott egy másik hangot.
A nagyterem ajtaja félig nyitva volt. Fehérke lábujjhegyen előrelépett, és benézett. 700 meztelen test vergődött a teremben felállított ágyakon. Fehérkéhez legközelebb a szomszédos Loch Ness királynője egy nagy hímtagot szopott. Miközben szopta, a királynő egy másikat simogatott a jobb kezével. Fehérke életében még csak egy férfit szopott le – az istállófiút –, és elcsodálkozott a nő szakértelmén. Loch Ness királynője lelkesen dolgozott az előtte csillogó péniszen. Nyelve olyan gyorsan villogott, mint egy tündér szárnya. A kezelésben részesülő férfi felnyögött:
– Vegyél a szádba – a királynő elmosolyodott, és ajkával megfogta a férfi péniszének hegyét. Elkezdte ide-oda billegetni a fejét, és minden alkalommal többet nyelt le amíg – elképesztő módon – az egész a szájába csúszott.
– Hú – sikkantott fel Fehérke.
Egy másik ágyon a földművelésügyi miniszter egy vörös hajú nő pináját tömte hátulról. A vöröske ugyanakkor egy előtte fekvő nő punciját nyalogatta. Az a nő, akit nyaltak, remegett és sikoltozott:
– Dugja belém a nyelvét. Még! Még többet! Bassza meg a puncimat a nyelvével!
Ez már túl sok volt Fehérke hercegnőnek. Két ujját a csiklójára helyezte, és kis körökben mozgatni kezdte a kezét. Rövidesen már csöpögött a puncija. Mutatóujja hegyét a lucskossá vált ajkai közé csúsztatta, és ameddig csak lehetett, betolta. Azt képzelte, hogy úgy dugják, mint Narnia császárnőjét. Egy hatalmas hímtag dübörgött be és ki a császárné seggében, miközben ő vadul szopott egy még nagyobbat.
„Ha én lennék az” – gondolta Fehérke – „azt a nagyobb faszt a puncimba akarnám, és inkább a másikat szopnám. Micsoda pazarlás!
„Vagy – Fehérke növelte az önkielégítés ütemét – én a puncimban tartanám az egyiket míg a másik meg jöhetne a seggembe.
Fehérke gondolatai csapongtak.
„Ó, Fehérke, bár lenne előtted egyszer öt ilyen farok, amivel játszani lehet” – képzelődött irigykedve, amíg az orgiát nézte.
Fantázia királynője most
b
alf
or
alf
t
öntött az őt körülvevő öt férfi farkára. A királynő egyenként leszopta róluk a
b
alf
or
alf
t
. Ezután ráöntötte a
b
alf
or
alf
t
a hatalmas melleire, és az öt férfi éhesen nekiugrott. Fehérke képzeletében egy merev faszon liftezett – a szobában bármelyik megtenné. Bármerre nézett azt látta, hogy faszokat szopnak, és puncikat dugnak. Vadul ujjazta magát és kinyújtotta a kezét, hogy megtámaszkodjon valamiben.
Sajnos Fehérke pont a nagyterem ajtaját választotta, hogy rátámaszkodjon. Az ajtó kinyílt, és Fehérke beesett a szobába. Rázuhant Óz királyának a farkára. Fájdalmasan felkiáltott. Fehérke megpróbálta megcsókolni, szopni és lenyelni a farkát –, de már késő volt. Fehérke apja kibomlott az öt nőből, akik éppen örömet okoztak neki, és odarohant, Fehérkéhez hogy megnézze, miért ez a nagy kiabálás. Amikor meglátta a lányát, amint boldogan fel-alá billeg Óz királya farkán, feldühödött. Pofon vágta Óz királyát, és kijelentette:
– Az orgiának vége! – és az összes vendéget kikergette a nagyteremből.
A Liliput-i cárnő, aki már csak másodpercekre volt az orgazmusától, annyira dühös volt Fehérkére hogy azt kiáltotta:
– Hadat üzenek az országodnak!
****
Ezt követően Fehérke apját, Fehér August-ot bűntudat gyötörte. Órákon át imádkozott a Keresztanyához, hogy bocsássa meg neki a bűneit.
– A szex csak a szaporodást szolgálja, a szex csak a szaporodást szolgálja – mantrázta dühösen. – Ezt nem tévesztem szem elől.
A Fehér Királyság mélyen vallásos volt, és August egészen a közelmúltig szigorúan követte a Keresztanya törvényeit. Csak egyszer szexelt az első feleségével, ez pedig Fehérke fogantatása volt. August második felesége Aranybozont egy másik királyságból származott, és ő hozzászokott a szexhez, amikor és ahol csak akart. Meggyőzte, hogy szexuálisan lazítania kell, és megszervezte az orgiát. Őt hibáztatta a történtekért. Másnap, amikor Aranybozont belépett a királyi hálószobába, elfordította a tekintetét a lány gömbölyded testéről.
– Aljas parázna – jelentette ki. – Ma este külön ágyban fogunk aludni.
– Ezt nem gondolod komolyan – tiltakozott az asszony.
– De igen – már a látványa is szégyenérzettel töltötte el.
– Ezt nem gondolod komolyan. – Aranybozont kigombolta a felsőjét, felfedve nagy, tökéletes gömbjeit.
– Legyél már szemérmesebb!
– A feleséged vagyok.
– Kifelé – üvöltötte August.
August a következő hónapban minden nap elutasította Aranybozontot. Nem számít, mit mondott, kitartott. Felháborodott. Ahogy telt az idő, haragja egyre erősödő vággyal párosult. Dugni akart! Sok időt kezdett egyedül tölteni varázs-műpéniszével. A mágikus vibrátora nagyon erős, és gonosz tárgy volt. Valójában a boszorkány, aki adta neki figyelmeztette, hogy aki orgazmust tapasztal a használata közben, az mély kómába esik, és soha nem ébred fel. Ez nem jelentett veszélyt Aranybozont számára, mert neki folyton orgazmusproblémája volt.
Élete nagy részében képtelen volt elélvezni. Sok férfi megbaszta, de mindegyiknek túl nagy vagy túl kicsi pénisze volt. Arra vágyott, hogy találjon egy olyat, amelyik éppen megfelel. Néhány hónappal ezelőtt már feladta, hogy valaha is orgazmusa legyen, amikor találkozott a boszorkánnyal. A boszorkány arra utasította, hogy dörzsölje a csiklójához a mágikus vibrátort, és mondja el a varázsigét:
„Zsibongó vibrátor nyomul a puncimba',  
Hol az a fasz, ami rendesen megdugna? ”
És elvezette őt August-hoz.
Rendkívül frusztráló volt számára, hogy August tökéletes farka kéznél van, de nem tudja használni, mert annyira prűd. Minden este lefeküdt, széttárta a lábát, és a bűvös vibrátort a pinájába szúrta. Elképzelte, hogy August lassan és mélyen dugja őt egy órán keresztül. Sajnos a varázslatos vibrátor csak annyit tudott tenni, hogy közel hozta az orgazmushoz. De nem tudott kielégülni, így kétségbeesése fokozódott.
Mielőtt August-tal találkozott volna, könnyebben megbirkózott szexuális frusztrációjával. Most, hogy már tudta mi hiányzik neki, nehezebb volt. Az orgazmus nagy függőséget okozhat, nagyobbat mint az ópium, a kokain vagy a tündérpor. Aranybozont elvonási tünetektől kezdett szenvedni. A nap minden szakában szexuális fantáziák gyötörték. Az ágyékát a bútorokhoz dörzsölte, étkezés közben tapogatta magát, és minden álma egy kielégítő hatalmas dugásról szólt. Minden este könyörgött Augustnak, hogy csak még egyszer dugja meg, aztán visszatérhetnek az absztinenciához, de ő visszautasította. Azt javasolta, hogy mondjon el néhány imát.
Azzal, hogy Aranybozontnak egyre nőtt az orgazmus iránti igénye, kezdte elveszíteni minden logikus és koherens gondolatát. Elvesztette a képességét, hogy matematikával foglalkozzon, vagy hosszú beszélgetéseket folytasson. Csak az elméjében tomboló szexuális igények sűrű ködében élt. Amikor Aranybozont meglátta Fehérke hercegnőt sétálni a palota folyosóin, elöntötte a harag.
– Ez a kis kurva az oka, hogy nem tudok baszni egy jót – káromkodott keserűen.
Egy kis idő elteltével szexuális romlottsága mély gyűlöletté változtatta a haragot. Aranybozont elkezdte beképzelni magának, hogy ha Fehérke meghalna akkor, minden problémája megoldódna.
****
Abban mindannyian egyetértettek, hogy a palota legújabb kertésze furcsa legény. Négy hónappal korábban jött, állást keresett és azonnal kiderült, hogy egyedülállóan alkalmas a kertészkedésre. Csodálatos unikornis szobrokká nyírta a sövényeket, virágkompozícióiban pedig tomboltak a színek. Dick azonban – így hívták a fiatal kertészt – sok kérdést tett fel. Kérdéseket vártak ugyan az új kertészektől, de Dické különös volt. Megkérdezte a palota főkertészét:
– Hányféle bab terem a Fehér Királyságban? Miben különbözik a főtt bab a sült babtól?
Amennyire tudtak válaszoltak, de valamennyien aggódtak Dick józan esze miatt.
Egy reggel Dick egy rózsaágyást gyomlált, amikor Aranybozont királynő kisétált a palotából. Odalépett Dickhez és letérdelt mellé.
Dick meglepődött:
– Ön az felség? Miben lehetek a szolgálatára?
Lágy hangon beszélt.
– Szeretnél ötszáz aranyat keresni?
Dick szája tátva maradt. Ez jóval több volt mint amit egy év alatt kapott.
– Feltételezem, hogy az arckifejezésed „igen”-t jelent – nevetett fel Aranybozont. – Van egy munkám a számodra, de titokban kell maradnia.
– Ahogy kívánja, felség.
– Szeretném, ha elvinnéd a mostohalányomat, Fehérket egy piknikre az öreg erdőbe.
– Szívesen megteszem.
– Vidd be az erdő közepére, majd öld meg.
– Mit? – Dick megrémült.
– Meg tudnád tenni ötszáz aranyért?
– Igen... igen – dadogta.
– Jó. Ha elhozod nekem a szívét, megkapod a pénzt – mondta Aranybozont olyan lazán, mintha csak a konyhán rendelt volna, egy krumplilevest. Megfordult és távozott.
– Csak egy dolog – kiáltott utána Dick. Megállt, és a férfi megkérdezte: – Tudsz véletlenül valamit a babról?
– Bab?
– Igen.
– Nem – Aranybozont zavartan csóválta a fejét. Visszament a palotába.
Az egyik kertész meghallotta Dick kiáltozását, és közeledett.
– Mi ez a megszállottság a bab iránt?
– Nem vagyok megszállott – védekezett Dick.
– Az első kérdés, amit feltettél, amikor találkoztunk, az volt, hogy tudok-e valamit a babról. Megkérdeztél minden kertészt a palotában, minden szakácsnőt, szobalányt, istállófiút, és most a királynőt! Mégis mi bajod van a babbal?
– Ez bonyolult – motyogta Dick és Fehérke szobája felé sétált.
Fehérke-t egy fekete pulóverbe bújva találta. Szűk, fehér lovaglónadrágot viselt, amely feszesen tapadt a fenekére. Azt gondolta magában Aranybozont nagyon szexi volt és a mostohalánya is az, de másképp.
Aranybozont tömör és érzéki volt, Fehérke vékony és sportos.
Aranybozontnak szőke haja volt, Fehérkéé olyan vörös mint a vér. Volt valami különlegesen izgató a vörös hajúakban. Fehérke bőre sima volt és sápadt.
Dick azon töprengett, hogy nézne ki meztelenül. A melle kicsi de nagyon formás és Dick azonnal arról fantáziált, milyen csodálatos lenne lehúzni a pulóverét és érezni a tenyerében. Azt képzelte tejszerűek és puhák lesznek. Abban a pillanatban az egyetlen kívánsága az lett volna, hogy az ágyra döntse, és jól megbassza. Vajon vad szerető lenne vagy megadóan engedelmes? Ugyanolyan könnyen el tudta képzelni amint a lány úgy jajgat, mint egy lápi lidérc és azt kiabálja: „bassz meg! ”, mint ahogyan azt is, ahogy ártatlanul nyöszörög minden lökésénél.
„Abba kell hagynom ezeket a gondolatokat – mondta magában. – Ötszáz arannyal el tudok utazni, ahova csak kell, hogy találjak egy bab-szakértőt. Két éve keresem és nem tudok lemondani erről a lehetőségről, csak azért mert az a nő, akit most meg akarok ölni olyan szexi. ”
Miközben az erdő felé lovagoltak, Fehérke halkan megszólalt:
– Nagyon köszönöm, napok óta tilos elhagynom a palotát. Azt hiszem, apám túlreagálja. Én csak megszoptam kicsit Óz király farkát, azt is legfeljebb húsz másodpercig. Az apám azt hiszi, hogy ez volt az első alkalom, hogy faszt szoptam, pedig azt a szőke hajút... néhányszor... hogy is hívják? – Fehérke gondolkodott néhány pillanatig. – Na jó, mindegy is, soha nem felejtem el a farkát.
Dick megpróbált nem odafigyelni, de ez lehetetlen volt. A szopásról szóló monológja azonnal megmerevítette a farkát.
„Meg kell ölnöm” – emlékeztette magát. – „Nem akarok a szexre gondolni... nem akarok a szexre gondolni. ”
De minél többet mondogatta ezt magának, annál élénkebbek voltak a képek amelyekben Fehérke egy izzadt egyesülésben nyomult rá. Nyalni, baszni, harapni, szopni, köszörülni... A nyereg izgatni kezdte a merev farkát. Feltett Fehérkének egy kérdést, hogy elterelje a témát a szopástól. Ez sem segített. Fehérke szellemesebb és érdekesebb volt, mint bármelyik nő, akivel valaha is találkozott. Bármennyire is próbált ellenállni, a lány folyamatosan megnevettette és mindenre aranyosan válaszolt. Mire az erdőbe értek félig már szerelmes volt belé.
Kipakolt neki egy pikniket. Csak néhány gyümölcs volt, amit a konyhából szedett össze, és bűntudatot érzett, amiért az utolsó étkezése ilyen csekély lesz.
Miközben evett, Dick felkelt, és mögé sétált. Elővett egy kést, és felemelte, hogy megtegye amit a királynőnek ígért. Fehérke megfordult és ránézett pont akkor amikor éppen le akarta szúrni. Felsikított. Dick keze előrelendült, megragadta a gallérjánál, és a földre lökte. Felmászott a testére és leszorította. Felemelte a kést a levegőbe, és imádkozott, hogy a Keresztanya bocsásson meg neki. A keze remegett, és Fehérke nyakához nyomta a kést. Egy gyors vágás elég lenne. Olyan egyszerű lenne, mint a vajat felszeletelni. Dick keze megbénult. Nem tudta megtenni.
– Segítség segítség! – sikoltott Fehérke.
Küzdött egy darabig, majd rájött, hogy Dick nem öli meg.
– Nyilván nem akarsz megölni de akkor miért nem engedsz el?
– Sajnálom – mondta udvariasan Dick. – Meg kell öljelek. Ha nem teszem meg, talán soha nem találok babszakértőt.
– Egy babszakértőt? Minek az neked?
– Nos, ez egy hosszú történet.
– Miért nem mondod el nekem? Nem mintha bárhova mehetnék, tehát időm az van.
– Rendben – bólintott Dick. – Nagy családból származom. Hat testvérem van, és anyám nagyon nem volt kreatív. Mindannyiunkat "Dick"-nek nevezett el. El tudod képzelni, milyen kaotikus volt a ház? Ha azt mondta: "Dick takarítsa el az edényeket! ", vagy " Dick ezt vedd fel! " egyikünk sem tudta, kiről beszél.
A legidősebb bátyám az aki rájött, hogy szükségünk van becenevekre, hogy megkönnyítsük a dolgunkat. Sajnos ez az ötlet akkor támadt benne, amikor fürödtünk a folyóban. Beceneveket adott nekünk a mi... hát tudod... ezek alapján – mutatott Dick az ágyékára.
– A farkad? – vetette közbe Fehérke. – Te most az én bérgyilkosom vagy. Azt hiszem, nem kell attól tartanod, hogy vulgárisan beszélsz.
Dick elmosolyodott.
– A legidősebb bátyám elnevezte magát Mighty Dick-nek (Hatalmas), ami szerintem azért erős túlzás. Sokkal megfelelőbb neveket tudtam volna neki kitalálni. A második legidősebb "Itchy Dick" lett (Viszkető), mert mindig vakarta. Volt "Horny Dick" (Kanos), mert mindig felállt neki és "Lengthy Dick" (Hosszú), mert az övé volt a leghosszabb.
Aztán jött "Curvy Dick" (Görbe), és „Veiny Dick” (Eres).
Én a "Tiny Dick" (Apró) becenevet kaptam. A faluban persze gyorsan nevetségessé váltam. Elég nehéz a pici farkammal anélkül is, hogy mindenki tudja, hogy mekkora.
– Nem a méret számít – vigasztalta Fehérke minden nagyobb meggyőződés nélkül.
Dick hüvelyk – és mutatóujját úgy három hüvelyknyire tartotta egymástól.
– Ohhh – sóhajtott fel Fehérke együtt érzően. – Ez tényleg kicsi.
– Évekig tartó
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
tatás
után találkoztam egy Jack nevű fickóval egy kocsmában. Azt állította, hogy varázsbabja van, amiből óriási babszárak nőttek. Eszembe jutott egy ötlet, és megvettem tőle. Aznap este megettem az egyiket, majd a következőt nap, a farkam egy hüvelyknyit nőtt. Rájöttem, hogy még kettőt vagy hármat kellett volna ennem, de miután évekig csúfoltak a farkam miatt, mindet megettem.
– Mennyit?
– Tizenkettőt.
– De akkor a te a farkad... – zihálta Fehérke.
– Tizenhat hüvelyk hosszú. Valójában most rosszabb a helyzet, mint korábban. Bár a nők még mindig nevetnének a pici farkamon, de attól még sikerülne szexelnem egy-két alkalommal. Most a nők sikoltozva menekülnek ha meglátják. Ez baromi kellemetlen. Minden alkalommal beindulok, például akkor is amikor itt lovagoltunk.
Most Fehérkén volt a sor, hogy mosolyogjon. – Felizgultál? Tőlem?
– Természetesen. Tudod, hogy milyen szexi vagy, és végig a szopásról beszéltél nekem.
Fehérke nevetett.
– Ezért akarsz megölni? Szexuális frusztráció? Vannak szórakoztatóbb módszerek is a kezelésére.
– Nem. Az elmúlt néhány évben próbáltam találni egy babszakértőt, hogy meg tudjam fordítani azt, ami a péniszemmel történt. Amikor a mostohaanyád azt mondta sokat fizet, hogy megöljelek, rájöttem: a pénzt arra használhatom, hogy elmenjek Tündérországba. Ott valaki biztosan tudna nekem segíteni.
– A mostohaanyám azt akarta, hogy megölj? – Fehérke megzavarodott. Biztos volt benne, hogy Aranybozont kedveli őt. Olyan jó érzés volt, hogy végre van anyja.
– Sajnálom. Megértheted, nincs más választásom. – Dick feltartotta a kését, hogy lecsapjon.
– Várj – kiáltotta Fehérke. – Bármit megteszek, ha nem ölsz meg. Én lefekszek veled.
Dick keze megállt. Ez nagyon csábító ajánlat volt. Felkelt, és elkezdte kigombolni a nadrágját, amikor hirtelen már nem akarta letolni. Bármennyire is meg akarta dugni Fehérket, tudta, hogy amikor meglátja a gigantikus farkát, sikoltozni szeretne, és elszaladna. Ha tényleg megbaszhatná, az csak azért lenne, mert félt a haláltól. Nem így akarta. Most már rájött, hogy nem félig szerelmes a lányba. Fülig szerelmes volt belé.
Fehérke eközben térdre ereszkedett, és simogatni kezdte Dick combját. Visszagondolt az orgiára. Látott ott néhány dolgot amit ki akart próbálni.
– Hadd húzzam ki azt a nagy farkat, hogy megszophassam – kérte őzike szemekkel miközben kigombolta a nadrágot. Benyúlt, és megragadta a farkát. Kihúzta, és megdöbbentette a hossza és a kerülete. Azt tervezte, hogy egy alapos szopást ad neki, de átgondolta. A farka még fel sem állt, és nem volt biztos benne, hogy a makkját a szájába tudja-e illeszteni. Ez beleférne egyáltalán a hercegi kis pinácskába? Ez a fasz akkora volt, hogy biztosan szétszakítaná.
„Na jó – gondolta – nincs sok választásom. ”
Dick látta Fehérke arckifejezését, és így szólt:
– Állj meg! Támadt egy ötletem. Úgy tehetünk mintha meghaltál volna. Elviszem egy állat szívét a mostohaanyádnak, és azt mondom, hogy a tiéd. Megkapom érte a jutalmat.
Fehérke meglepődött.
– Ez nagyon rendes tőled. Már nem is akarsz megbaszni?
– Dehogynem, Természetesen igen. Gyönyörű vagy és tartozol nekem azzal a faszszopással. Megyek keresek egy babszakértőt, és ott folytathatjuk, ahol most abbahagytuk, amikor majd visszatérek.
– És én mit csináljak addig?
Dick gondolkodott egy darabig. – A testvéreimnél maradhatsz.
Ezzel Dick elvitte Fehérkét az otthonába, és bemutatta neki Mighty-t (Hatalmas), Itchy-t (Viszkető), Horny-t (Kemény), Lengthy-t (Hosszú), Curvy-t (Görbe) és Veiny-t (Eres). Búcsúzóul megcsókolta, majd elindult, hogy rendbe tegye a farkát.
****
A hét testvér egész életében mindenért versengett. Fiatal korukban az anyjuk figyelme és a nagyobb darab csirke miatt. Ahogy idősebbek lettek, atlétikában, játékban és a nőkért. Mindig a legidősebb testvér Mighty volt a győztes. Ő volt a leggyorsabb, legerősebb, legmagasabb és legokosabb a testvérek közül. Sajnos ezt tudta ő is, és könyörtelenül zaklatta hat testvérét. Egyetlen alkalmat sem hagyott ki, hogy orruk alá dörzsölje a felsőbbrendűségét.
Amikor Fehérke beköltözött a nyaralójukba, Horny odasúgta Mightynek:
– Nagyon szexi.
– Igen – mondta Mighty. – Én leszek az első közülünk, aki megbaszhatja.
– Nem hiszem, mert azt én teszem meg – vágta rá egyszerre Itchy, Curvy, Veiny és Lengthy.
Így kezdődött a testvérek újabb versenye.
Fehérke gyorsan rájött, hogy mi történik, és el volt ragadtatva. Mi lehet jobb annál, mint ha hat kanos fiatalember próbál bejutni a bugyijába? Annak ellenére, hogy ő maga is zizegett már, úgy döntött, időt szán a döntésre. Nevetni kezdett a gondolattól, hogy jól felingerelje mind a hatot. „Véletlenül” elfelejtette begombolni a felsőjét, így a mellei szinte teljesen láthatóak voltak. Vacsora közben minden falatnál mélyen nyögött, és gondoskodott róla, hogy nagyon hangosan jelezze, amikor fürdeni megy. Természetesen a hat testvér azonnal követte őt, és elbújt a bokrok között. Egy kis folytatásos műsort rendezett nekik. Kezdetben egyszerűen csak fürdött, majd néhány nap múlva elkezdte simogatni a testét, hadd szórakozzanak. Mosdás közben hosszasan elidőzött a mellén és a punciján. Izgatta a tudat, hogy figyelik. Azt képzelte, hogy mind a hatan játszanak magukkal, miközben őt nézték és ebben abszolút igaza is volt.
Egy napon tovább ment. Letérdelt a folyó partján, a fenekét feltolta a levegőbe és kétségbeesetten ujjazni kezdte magát. Egyre hangosabban sikoltozott is hozzá: "Baszd meg, bassz meg... még! Keményebben, Dick! Könyörgöm, bassz meg! "... és mindegyik testvér meg volt győződve arról, hogy róla beszél.
Mindegyik testvér kitalált egy stratégiát Fehérke elcsábítására.
'Viszkető' kipróbálta az érzékeny módszert. Kis verseket írt és virágokat szedett neki. Szerencsétlenségére Fehérke aggódott amiatt, hogy a folyamatos vakarózása szexuális úton terjedő betegséget is jelenthet.
'Eres' megpróbálta leitatni Fehérkét, de alaposan lebecsülte a lány
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
alf
tűrő
képességét. Jóval  előbb kötött ki az asztal alatt.
'Hosszú' amilyen gyakran csak tudta, beszélgetés közben megemelte a hosszú farkát. De Fehérke már látta bátyja, Tiny tizenhat hüvelykes faszát, így nem tudta vele lenyűgözni.
'Görbe' úgy döntött, hogy összebarátkozik Fehérkével, de túl jól csinálta. Hamarosan amolyan közeli barátként gondolt rá, és már el sem tudta képzelni, hogy lefeküdjön vele. Fehérke sem tudta már irányítani az eseményeket. Valahányszor meglátta, csak biccentett neki és megpróbálta megsimogatni valahányszor beszélgettek.
És akkor ott volt még Mighty (a Hatalmas).
Mighty végtelenül ingerelte Fehérkét, mert annyira magabiztos volt. Alig üldözte. Egyáltalán nem hízelgett neki, és egyáltalán nem beszélt vele. Csak önelégülten mosolygott, valahányszor meglátta. Nevetett testvérei szánalmas udvarlási technikáin, és azt sulykolta nekik, hogy semmi esélyük nincs. Mighty durva és arrogáns volt, de Fehérke nem tudta nem észrevenni izmos testét, és volt valami a cizelláltan jó a megjelenésében ami arra késztette, hogy folyamatosan az arcát nézze. Furcsa volt. Mindegyik testvérnek hasonló szögletes vonásai voltak, kék szeme és szőke haja, de Mighty arca jobban elbűvölte.
Egy nap vacsora Mighty után odahajolt, és a fülébe súgta:
– Tudom, hogy dugni akarsz velem de azt szépen kell kérned.
Fehérke feldühödött. Azt fontolgatta, hogy lefekszik az egyik testvérével, csak azért, hogy bántsa őt, de nem igazán akarta egyiket sem. Azon az éjszakán nem tudta megállni, hogy Mightyre gondoljon. A pofátlansága arra késztette a lányt, hogy még jobban vágyjon rá. Behunyta a szemét, és elképzelte, hogy megcsókolja a férfi ajkát. Puhának tűnt. Milyen íze lenne? Elképzelte, a hogy ezek az ajkak csókokkal futnak végig a tarkóján, és a mellbimbói megmerevedtek. Hagyta, hogy az ujja végigsöpörjön a hasán, és megcsiklandozta a szeméremtestét. Egy köröm a csiklójához kapart. A lány felnyögött. Gondolatában Mighty nyalogatta: lassan, türelmesen. Nem ürügyként, hogy megbassza – nyalogatta csak a nyalás kedvéért. Fehérke lágy, gyengéd körökben dörzsölni kezdett. Ezzel egy időben ujja a hüvelye forró mélyébe fúródott. Ki-be nyomta a redőiből, és bevonta a nedveivel.
Önkielégítését kuncogás zavarta meg. Kinyitotta a szemét, és Mighty állt az ágya lábánál.
– Rám gondolsz?
– Kifelé! – sikoltotta a lány, de még akkor is, amikor ezt kimondta, remegni kezdett az orgazmustól.
Mighty felnevetett, és kiment a szobából.
A tánc még egy hétig folytatódott. Fehérke Mighty iránti igénye exponenciálisan növekedett. Végül Mighty-hoz közeledett, miközben az a folyóban fürdött. Vigyorogva, mint mindig, kilépett a partra. Meztelen volt, de nem zavarta. Hullámzó izmairól vízcseppek peregtek. Vastag farka szabadon lendült a lábai között.
– Mit akarsz?
– Tudod, mit akarok.
– Nem, nem – mondta Mighty. Odalépett Fehérkéhez. – El kell mondanod.
– Nem, nem.
– Akkor megyek – mondta, és elhaladt mellette.
– Várj – mondta.
Mosolyogva megfordult.
– Rendben van, te barom – mondta Fehérke mérgesen. – Te azt akarod, hogy könyörögjek, hát rendben. Meg akarlak baszni. Azt akarom, hogy letépd a ruháimat, és úgy dugj meg, mintha az életed múlna rajta.
– Nos, ha már ilyen szépen kérted... – Mighty azonnal lecsapott.
Letépte a ruháját, és egy pillanat múlva ő is meztelen volt. A tenyere a combján. Húsa kemény volt, és hideg a teste. Tenyere gyorsan felemelkedett, és megállt a lábai között. Megfogta a hüvelyét, és a nő hozzádörzsölte. Ez még nem volt elég. Szüksége volt a farkára. Kezét a férfi rúdjára csúsztatta, és lassan maszturbálta. Megdöbbent, milyen kemény lett. Megszorította, és a hímtag megremegett.
– Vegyél a szádba – mondta rekedten.
– Arra most nincs idő – válaszolta a lány. – Feküdj le!
Látta, hogy az elutasítás késztetése villódzik a fiú szemében, majd eltűnik. Valahogy elnyomta a vágyat, hogy durva legyen. Lefeküdt, és a lány leereszkedett rá. Csak a farka hegyét engedte magába és gyorsan ringatni kezdte a testét. A
k
alf
ín
alf
alf
s
egy percig folytatódott, majd Mighty felívelte a csípőjét, és behatolhatott az átázott pinába. Lágyan találkozott a lökésével, és ellene hullámzott. Fel-alá kezdett mozogni, és ahogy lovagolt rajta a bensője egyre forróbb és nedvesebb lett. Mighty teste még mindig nedves és csúszós volt a víztől, Fehérke pedig vízcseppeket csókolt le a nyakáról. Sós ízük volt. A lány tovább dugta lassú ritmust teremtve mintha hullámok csapódnának a parthoz. Hagyta, hogy a teste minden pillanatot teljesen átérezzen, és egy mély nyögést hallatott. Úgy érezte mintha belül megolvadna. Erőteljesebben kezdte forgatni a csípőjét Mighty ellen. Teste lüktetett az izgalomtól. A tartós súrlódás finom volt. Néhány perc múlva Fehérke térde Mighty derekára nyomódott, és erősen megszorította. A feje hátrafeszült. Érezte ahogy felforr benne az orgazmusa.
De aztán valami különös történt.
Annak ellenére, hogy lenézett Mighty-re, és a farka mélyen a puncijába nyomult, Fehérke azon kapta magát, hogy a testvérére gondol. Nem Viszkető, Görbe, Eres, Kemény vagy Hosszú lebegett a szeme előtt. A kép, ami elébe ugrott, Tinyről szólt. Amint a férfi képe eszébe jutott, öröme tízszeresére nőtt. Átzuhant a határon, és felrobbant az orgazmustól.
– Ó, Dick – jajgatott fel, és Mighty azt hitte, hogy róla beszél.
Mighty folytatta a lökéseit. Az orgazmusa után Fehérke azon töprengett, vajon miért gondolt Tinyre. Miközben tovább dugta Mightyt, visszaemlékezett arra a napra amikor Tiny elvitte őt az erdőbe. Eszébe jutott hogyan kímélte meg az életét. Ha a mostohaanyja, Aranybozont megtudta, akkor Tinyt már lefejezték.
„Az életét kockáztatta értem”, ébredt rá. Arra is emlékezett, Tiny nem
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítette
, hogy szexeljen vele. Olyan édes volt! Bárcsak itt lenne.
Fehérke lenézett Mightyre, és rájött, hogy az összes testvér közül ő hasonlít leginkább Tinyre. Ezért vonzódott hozzá, annak ellenére, hogy lusta volt! Lehúzta a punciját Mighty farkáról.
– Hé! – tiltakozott. – Én még nem élveztem el.
– Szar ügy – nézett rá a lány hideg tekintettel. – Meggondoltam magam.
– Miiii? – Mighty hangja fojtott volt. A farka egyenesen állt, mint egy ottfelejtett oszlop.
– Elnézést de nem akarlak tovább dugni.
– Akkor kaphatok legalább egy szopást, amíg utánad nem jövök én is?
– Attól tartok, nem. Sajnálom, de most jöttem rá, hogy szerelmes vagyok a tesódba.
Mighty döbbenten és félig hitetlenkedve nézte, amint Fehérke felkelt, és elkezdett öltözni.
– Nem hagyhatsz itt így! – tiltakozott.
– Fejezd be magad mert én biztosan nem fogom – mondta Fehérke és elindult.
– Melyik testvérem? – követelte csalódottan Mighty.
– Tiny.
Ez volt az utolsó dolog, amire Mighty számított. Tiny volt a legcsendesebb testvér, a legkevésbé okos testvér, a leggyengébb testvér.
– Ez nem történhet meg – motyogta.
Mighty a következő napokban megpróbált újra lefeküdni Fehérkével, de ő minden alkalommal visszautasította. Még soha senki nem részesítette előnyben egyik testvérét sem vele szemben. Ez idegesítette. Hamarosan Fehérke megszállottja lett. Most jobban akarta őt, mint bármi mást. Meg kellett kapnia!
****
A Fehér Királyság palotáját homály töltötte be. Fehérke eltűnése óta Fehér August király lehangolt és depressziós volt. Töprengéssel töltötte a napjait, és szigorúan elutasította Aranybozont szexuális törekvéseit. Aranybozont úgy intézte, hogy Fehérke meggyilkolásáért a liliputiakat okolják, akik éppen háborúban álltak a Fehér Királysággal. August minden erejét a háborús erőfeszítésekre fordította. A bosszú volt az egyetlen amiért még élni tudott.
Aranybozont eközben kétségbeesett. A teste ki volt éhezve a szexre. Semmilyen önkielégítés nem segített rajta. Orgazmusra volt szüksége! Aranybozont átkozta August-ot.
„Más elhanyagolt feleségek bezzeg megcsalhatják a férjüket” – gondolta dühösen.
És ha nem August farka lenne az egyetlen megfelelő? Aranybozont hirtelen rájött, hogy valószínűleg nem is ő az egyetlen. Soha nem is gondolt rá, pedig sok esze volt. Hány lehetséges péniszméret és – forma lehet? Bizonyára volt valahol a bolygón egy másik fasz is amely tökéletesen passzolna hozzá.
Elővette a varázslatost, és széttárta a lábát. Lábai közé nyomta a vibrátor elefántcsont hegyét, és kimondta a varázsszavakat:
„Zsibongó vibrátor nyomul a puncimba,  
Hol az a fasz, ami rendesen megdugna? ”
A vibrátor azonnal életre kelt. Fényesen izzott. Aranybozont számított erre; elvégre August a közelben volt. Elpakolta a vibrátort, és felvett egy fekete parókát. Közönséges ruhába öltözött, és ezzel az egyszerű álruhával ellovagolt a kastélyból. Amikor néhány mérföldnyire járt elővette a vibrátort. Felizzott amikor a palota felé mutatott de figyelmen kívül hagyta. Tovább forgott, és halványan felvillant nyugati irányba is. Mosoly ragyogott az arcán.
– Szóval van egy másik is – suttogta.
Néhány órát lovagolt. Amikor behatolt az öreg erdőbe, megdöbbent. A vibrátor fényesen világítani kezdett. Arra számított, hogy egy másik birodalomba vezeti.
„Gondolkodni! ” – szólt magára szórakozottan. – „Egész idő alatt olyan közel volt a problémám megoldása. ”
Vágtára ösztökélte a lovát. Alig várta, hogy végre egy jó fasz közelében legyen.
Kicsit később leereszkedett egy ösvényen egy szőke fiatalemberhez aki fát vágott. Az inge le volt húzva, és a lány csodálta a kidolgozott mellkasát. El volt ragadtatva. Attól félt, hogy egy ősz hajú idős betegnél találja meg a tökéletes farkat. Leszállt a lóról, és odament a fiatalemberhez.
– Jó napot.
– Jó napot – jött a felelet.
– Mi a neved?
– Mighty Dick – mondta büszkén.
Aranybozont kis híján nevetésben tört ki, de elfojtotta a késztetést. „Nem kell erre időt vesztegetni”, döntötte el, és levette az ingét.
– Nos, lehet egy személyes próbát tenni, hogy milyen erős az a fasz?
Mighty csodálta Aranybozont nehéz kebleit, de nem mozdult felé.
– Sajnálom, hölgyem. Ha egy héttel ezelőtt jöttél volna hozzám, biztosan lefeküdtem volna veled, de én most csak egy nőt akarok.
– Ne aggódj – nyugtatta meg Aranybozont. Megfogta az egyik mellét, és megszorította. Az ajkához emelte a gömböt, megnyalta a mellbimbót, és nyálkoronával vonja be. – Soha nem fogja megtudni.
– Nem – mondta Mighty, és elfordult. – Fehérkén kívül senkit nem érdekel.
Aranybozont felsikoltott a haragtól. – Kinek nevezted az imént?
– Fehérke – ismételte meg. – Ismered őt?
Aranybozont nem hitt a fülének. Annak a kis szajhának halottnak kellene lennie. Soha nem lett volna szabad megbíznia abban a kertészben.
– Igen, ismerem – felelte és visszafojtotta dühét. – Régi barátok vagyunk. Fehérke most hol van?
– Csak egy mérfölddel feljebb az ösvényen – mondta Mighty. – A bátyáimmal és velem lakik. Mighty felkapta a fejszéjét, és folytatta a tüzelő aprítását.
Aranybozont felkapaszkodott a lovára és magában megátkozta Fehérkét. Az a kis kurva még most is közé és az orgazmusa közé került! Meg kellett ölnie. Ezúttal ő maga csinálja. Fellovagolt az ösvényen, és rájött, hogy nincs nála fegyver. Nem volt elég erős ahhoz, hogy megfojtsa a kis ribancot, és nem volt mérge sem. Csak az ami benne fortyogott...
Felmerült benne egy emlék: amikor megkapta a vibrátort, a boszorkány azt mondta:
„Akinek orgazmusa lesz a használata közben az mély kómába esik, amiből nem tud felébredni”.
– Tökéletes – mondta magában. – Tökéletes!
Amikor meglátott egy házikót az ösvény végén, leszállt a lóról. Arcát csuklyával takarta el, és meggörnyedt mint egy öregasszony. Kiabálni kezdett.
– Dildók eladók, vibrátorok eladók! A legjobb minőségű vibrátorok eladók!
Véletlenül Fehérke abban a pillanatban éppen arra gondolt, mennyire szeretne már egy faszt. Úgy döntött, hogy soha többé nem bassza meg Mightyt, és Tiny-re vár amíg visszatér a küldetéséből. Nagyon kanosnak érezte magát, így amikor meghallotta, hogy "eladó dildók" az ajtóhoz rohant. Meglátta az öregasszonyt és hozzá sietett.
– Milyen vibrátoraid vannak? – kérdezte Fehérke.
– Sajnálom – hangzott a válasz. – Már csak egy vibrátorom maradt, de ez egy nagyon különleges darab.
Óvatosan, nehogy felfedje az arcát, Aranybozont elővette a varázslatos vibrátort. Átadta Fehérkének.
– Hú – kiáltott fel Fehérke és megérintette a gyémánt betéteket.
– Attól tartok ezt nem engedhetem meg magamnak. Bárcsak megtehetném
– Mennyi pénzed van?
– Egy lyukas garasom sincs – jött rá Fehérke. – Sajnálom, hogy az idődet vesztegettem.
– Várj – hangzott a határozott válasz. – Van valamid amit elcserélhetnél?
– Nem vagyunk túl gazdagok. A házban csak fakupacok vannak és néhány alma.
– Tökéletes – mondta Aranybozont. – Nagyon éhes vagyok. Odaadom ezt a vibrátort egy almáért.
Fehérke gyanakodott. Miért adna el az öregasszony egy ilyen drága vibrátort olyan közönséges dologért, mint egy alma? Esetleg csak egy
k
alf
ín
alf
ai
hamisítvány? Beszaladt a házba és hozott egy almát. Kihozta és megkötötték az üzletet.
– Köszönöm szépen, Fehérke – hálálkodott Aranybozont és elment.

Fehérke túlságosan izgatott volt a vásárláskor ahhoz, hogy azon töprengjen, honnan tudta az öregasszony a nevét. Visszarohant a kunyhóba, és lefeküdt az ágyára. Mind a hat testvér kint dolgozott, így egyedül volt a házban. Széttárta a lábát, és a hüvelyéhez nyomta a vibrátort. Testét melegség töltötte el. A teste bizsergett. Tényleg van valami különleges ebben a vibrátorban! Érezte, hogy a hő fellobbant az ágyékában, és a nedves redői közé tolta a vibrátort. Szinte kigyulladt a pinája. Csípője őrjöngve rángatózott és megpróbálta összeolvasztani magát a vibrátorral. Hüvelyéből bőséges nedv ömlött ki, és a vibrátor elefántcsont hosszúsága csábítóan simogatta. Tovább terpesztette a lábát. Az élvezet patakjai csorogtak végig a testén, ahogy a vibrátort teljesen a puncijába tolta. Felnyögött az örömtől. Lelassította lökéseinek ütemét.
„Nem kell sietni, a világ összes ideje az enyém! ”
Abbahagyta a kezével a vibrátor mozgatását, és egyszerűen a helyén tartotta. Csípőjével csiszolta, mint egy szeretőt. Az érzés óceánja, amelyben Fehérke elmerült, csodálatos volt. Elvesztette az idő és a hely fogalmát. Csak ő volt és a varázslatos vibrátora.
Fehérke szeme csukva volt, így nem vette észre, mikor kezdett fényleni a vibrátor. Csak annyit érzett, hogy hirtelen megnövekedett az általa nyújtott élvezet. Bár csak a puncija kapott figyelmet, úgy érezte, mintha száz szerelmes simogatná és nyalogatná. Érezte, hogy elektromos vibrálások úsznak át rajta, és gyorsabban baszta magát. Meggyötörte a kiéhezett pináját a vibrátorral, hevesen ki-be döngölte. Feje képek és érzések özönétől örvénylett. Testének minden idegszála izzott az eksztázistól. Az ágyékában felgyülemlett a csúcspont. A csiklója lángokban állt, és teste kontroll nélkül remegett. Jajgatott, és egyre erősebben nyomta a punciját a vibrátorra. Be, ki, be, ki, be, ki. Újra és újra és újra.
A csúcspont figyelmeztetés nélkül jött. Elveszett egy áttekinthetetlen kavarodásban. A puncija minden izma összehúzódott. Nem kapott levegőt. Nem tudott gondolkodni. Az öröm túl heves volt.
Felsikoltott, amikor az orgazmus megrázta a testét. Olyan volt, mintha eddig még semmi sem élt volna át. Orgazmusa káoszában zene hangját hallotta. Nem tudott nevet adni, mert nem hangszerek vagy hangok alkották. A nyers élvezet megtestesülése volt. A zene magával ragadta, és a hüvelye egy kitörés epicentrumává vált. A robbanás a csiklójában kezdődött, majd átterjedt a testére. Elképesztő volt!
Fehérke elvesztette az
e
alf
sz
alf
alf
le
alf
tét
.
****
A hat testvér este visszatért a házikójukba, és Fehérket meztelenül, kómában találták a hálószobájában. Letakarták egy lepedővel és megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült. Teljesen élettelen volt. Fogalmuk sem volt, mi történt, és mindannyian felzaklatott elmével aludtak el.
Mighty-t nem sokkal éjfél után ébresztette egy koppintás az ablakán. Felkelt és kinyitotta. Aranybozont állt kint.
– Bejöhetek? – kérdezte,
Mighty kissé zavartan beengedte, és felkapcsolt egy asztali lámpát. A szoba fényt kapott, és kiderült, hogy Aranybozont vékony negligee-t visel, amely szinte átlátszó volt. Azt kívánta, bárcsak valami mást viselne, mint a pizsamáját, mert a merevedő farka fájdalmasan nyilvánvalóvá válik.
– Hallottam arról, hogy mi történt Fehérkével –   kezdte Aranybozont.
– Nagyon furcsa volt. Holnap orvost fogunk hívni.
Aranybozont Mightyre vetette magát, és átkarolta a vállát. Úgy tett, mintha sírna.
– Ohhh, annyira aggódom miatta! Kérlek, tarts szorosan!
Mighty átkarolta őt. A királynő hozzásimult, és a férfi érezte testének melegét a negligee-jén keresztül. A mellei a férfi mellkasához csapódtak, és a férfi érezte mellbimbóinak ikerpontját. Aranybozont lehelete forró volt a nyakán, és a fiú libabőrös lett. Nagyon akarta őt. Kíváncsi volt, mi változott délután óta. A válasz nyilvánvaló volt.
Akkoriban Fehérke még
e
alf
sz
alf
alf
le
alf
ténél
volt. Nem arról volt szó, hogy Mighty szerelmes lett volna Fehérkébe. Egyszerűen nem tudta elviselni a gondolatot, hogy a lány jobban akarja Tinyt, mint őt. Most, hogy kómában volt, és Tiny sem kaphatta meg, elméje szabadon értékelte Aranybozont testét. És micsoda test volt az!
Mighty tenyere leereszkedett, és megfogta Aranybozont fenekét. A halmok melegek voltak az érintése alatt. Megszorította. Diadalmasan elmosolyodott, és a férfi ágyékához nyúlt. Megdöbbentette, milyen erősen megmarkolta a hímtagját.
– Végre – motyogta Aranybozont rekedten. Mighty visszafeküdt a matracra, Aranybozont pedig gyengéden megsimogatta a farkát. Az olajlámpa gyenge fényében márványoszlopnak tűnt. Merev. Sápadt. Hívogató. Tovább becézte a faszt ujjbegyei tollpihe simogatásával. Mighty elernyedt, és néhány percig élvezte a figyelmét. Az élvezet addig épült, amíg már túl sok volt neki. Felmordult és rárontott. Agresszíven megragadta, és az irányításért birkóztak. Legurultak az ágyról. Mighty Aranybozont testére helyezkedett és megmarkolta a farkát. Ünnepelve felkiáltott. – Igen!
Aranybozont hatalmas lelkesedéssel és energiával dugott. Vágya olyan régóta erősödött, hogy gyorsan elérte az orgazmust. A körmei a háta húsába mélyedtek, és vér serkent ki a nyomában. A nyaka megfeszült, a medencéje remegett, majd vonaglott.
– Igen, igen, igen! – sikoltotta amikor elérte a crescendo-t. Végre megkapta azt az orgazmust amire várt.
Mighty tovább dugta, de az orgazmusát követő pillanatokban Aranybozont már tisztábban látott. A szexuális szükségletek sűrű köde, amely addig elhomályosította az elméjét, szertefoszlott. Most olyan ocsmánynak látta tetteit, amilyenek valójában voltak, és a bűntudat lett úrrá rajta.
– Állj! – parancsolta.
Mighty farkából már majdnem kitört a spermaáradat, és tovább dugta. Válaszul Aranybozont megragadta a vállánál és meglökte. Visszatolta az ágyhoz és felállt.
– Mit csinálsz? – követelte Mighty. – Még akarom...
– Mennem kell – válaszolta Aranybozont, és kirohant a szobából.
Mighty zavartan nézett maga elé.
– Már megint – zihálta. – Nem hiszem el, hogy újra megtörtént!
Aranybozont teljes vágtával lovagolt vissza a palotába, és amikor ott volt, mindent elmondott Augustnak.
Könnyes arccal elmesélt neki mindent, amit tett: a kertészt, a vibrátort, Mighty-t.
August egymásnak ellentmondó érzelmek örvénylését érezte: haragudott Aranybozontra, bűntudatot érzett amiatt, hogy az önmegtartóztatása ilyen cselekedetekre
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítette
, megkönnyebbülést, hogy Fehérke életben van, és félelmet, hogy talán soha nem ébred fel. Azonnal kiküldött egy csapat katonát, hogy Fehérke kómában fekvő testét azonnal hozzák a palotába.
***
Meseországban nem ez volt az első alkalom, hogy egy hercegnő olyan mély álomba merült amiből nem lehetett felébreszteni. Köztudott volt, hogy az északi Csipke Rózsa hercegnő már száz éve mélyen aludt. Egy herceg csókjára volt szükség, hogy felébressze, ezért August és a bűnbánó Aranybozont mind a négy irányba küldöncöket küldött. Bármelyik herceg aki felébreszti Fehérkét, feleségül veheti és a Fehér August trónjának örököse lesz.
A Fehér Királyság rendkívül gazdag és kívánatos nászajándék volt, így az összes létező herceg pár héten belül megérkezett. Az első egy lendületes fiatal fickó volt, barna hajjal, amely lobogott a szélben. Büszkén odabicegett Aranybozont ágyához és gyengéden szájon csókolta. Nem ébredt fel. Három hét múlva megérkezett a következő herceg. Ő is megcsókolta, és megint nem ébredt fel.
– Ne aggódj – nyugtatta meg Aranybozont August-ot, aki végre kezdett megbocsátani neki. – Amint egy hozzá méltó herceg jön a palotába, felébred.
Úgy tűnt, hogy nagy hiány van igazán méltó hercegekből, mert a következő nyolc hónapban hetvenegy herceg próbálta felébreszteni Fehérkét, és mindegyikük kudarcot vallott.

Eközben Tiny Dicknek végre sikerült a küldetése. Utazásai a veszedelmes Tündérországon keresztül vitték, mígnem találkozott a föld tündérével. A természet uralásával különleges babszárat növesztett. A babtól, amit neki adott, végre összébb zsugorodott a farka.
Amikor éppen elhagyni készült a birodalmát, Dick meghallotta, amint a Föld tündére a legkisebb fiával kiabál:
– Hogy lehettél ilyen balfasz? Tudod te milyen gazdag a Fehér Királyság? Csak fel kellett volna ébresztened a hülye lányukat!
– Miről van szó? – kérdezte Dick az egyik tündér udvaronctól. Meséltek neki az alvó Fehérkéről, és arról, hogy aki felébreszti az álmából, az feleségül veheti. Dick útja minden egyes napján Fehérkére gondolt. Neki kellett megtennie.
„De én nem vagyok herceg – kesergett. –  Mégis, ha ezek a hercegek kudarcot vallanak talán még mindig van esélyem. ”
Elhatározta, hogy háttérkutatást végez.
Dick elhagyta a Földtündér birodalmát, és északra utazott. Eljutott a legendás Csipke Rózsa birodalmába. Lehetetlen volt bejutni a palotába ezért a királyi kertészetben jelentkezett állásra. Keményen dolgozott a következő héten, és folyamatosan próbálta megtalálni a módját, hogy egyedül találja a férjét, Sármos Herceget. Egy héttel később adódott rá esélye, amikor meglátta a királyfit, aki magában motyogva sétál a kertben.

Amikor látsz engem, magadat nézed,  
De ha megcsókolsz, remegek.  
Tudok kemény és puha is lenni,  
Néha a levegőben lebegek. ”

– Mit mond, felség? – kérdezte Dick.
– Ez egy rejtvény. Az az idegesítő Mogyoróvaj herceg fogadott, hogy nem tudom megfejteni. A palotában eddig senki sem tudott rájönni.
Dick gondolkodott néhány pillanatig. Mindig is élvezte a találós kérdéseket.
Ha látsz engem, magadat látod... ” Nos, ez lehetne egy tükör?
„De ha megcsókolsz, remegek. ” Akkor talán valami hercegnő szeme lesz. De egyetlen hercegnő sem repülhetett a levegőben.
– Megvan – jelentette ki. –   A válasz a víz. Látod benne a tükörképed, megremeg ha megcsókolod, olyan kemény is lehet, mint a jég, és tud repülni ha elpárolog.
– Ragyogó – örvendezett Sármos Herceg –  Köszönöm.
– Talán cserébe tudnál nekem segíteni? Kíváncsi voltam, hogyan ébresztetted fel Csipke Rózsát.
– Köztudott, megcsókoltam.
Dick elmagyarázta a helyzetet Fehérkével, és Sármos Herceg mosolygott.
– Azok a hülye hercegek! Jellemző. Segítettél megfejteni a rejtvényt, ezért neked elmondom, de titkokban kell tartanod! –  ezzel a herceg utasításokat suttogott Dicknek.
Dick megköszönte, majd egészen a Fehér Királyságig lovagolt. Lehetőséget követelt, hogy láthassa Fehérket.
– Nem vagy herceg – mondta August.
– Ennek ellenére tudom hogyan kell felébreszteni.
August hitte is, nem is. Gyanította, hogy Dick csak egy esélyt akar arra, hogy megcsókoljon egy hercegnőt, de a sok béna és sikertelen herceg után már kétségbeesett. Aranybozont emlékezett Dickre.
– Te vagy az a kertész, akit azért küldtem, hogy megölje Fehérket, ugye?
– Igen, beismerem. Sajnálom, hogy nem engedelmeskedtem.
– Nem! Én köszönöm, hogy nem tetted meg. Akkoriban bolond voltam – August-ra mosolygott, és a férfi ágyékára pillantott.
– Azóta rendszeresen kapok egy speciális gyógyszert.
August elpirult és Dicket Fehérke szobájába vezette. Dick felsóhajtott amikor meglátta. Olyan gyönyörűen nézett ki!
– Lenne szíves kimenni? –   kérdezte a királytól.
August tiltakozott.
– Ezt egyedül kell megcsinálnom – erősködött Dick. – Ha nem ébred fel, kedved szerint megbüntethetsz.
August bólintott, és kiment a szobából. Amikor egyedül maradt vele Dick odament az ágyhoz. Sármos Herceg tanácsa egyszerű volt:
„Nem az a lényeg, hogy Fehérkét hogyan csókolod meg, hanem az hogy hol. Mégis hogyan ébreszthetnél fel egy lányt egy csókkal az ajkain? ”
Dick felhúzta Fehérke szoknyáját, és a lány lába közé temette az arcát. Gyengéden megcsókolta a csiklóját, és hallotta, ahogy álmában felsóhajt. Megnyalta, és a pici kis szerv az ajka alatt merevvé vált. A nyelve lecsapott. Kétszer körberajzolta a lány duzzadt nagyajkait, majd visszatért a csiklóhoz. Beszívta a szájába. Fehérke felnyögött, és a combjai önszántukból kezdtek kitárulni. Megragadta a csípőjét, és tartotta. Aztán könyörtelenül nekivágott. Nyelve majdnem tíz percig csapkodta a csiklóját, majd ujjaival széttárta a hüvelyét, és megízlelte a hercegnő nedveit. Sós-édes íze volt.
Úgy használta a nyelvét, mint egy péniszt, és ameddig csak lehetett a már nedves hüvelyébe tolta. Nyelve érdes felületét a nő felső hüvelyfalához nyomta, és elidőzött egy kicsit. Arcáról már csöpögtek a lány nedvei. Hirtelen kezek ragadták meg a fejét, és egyre erősebben húzták Fehérke puncijához.
– Ne hagyd abba – sikoltotta.
Ébren volt! Dick lelkesen folytatta. Nyelvével dugta az egyre nedvesebb pinát, élvezte nehéz lélegzetét és nyögését. Csípője meggörbült.
– Most hagyd abba, és bassz meg! – kérte a lány, de a Tiny nem hagyta abba. Továbbra is az ajkát és a nyelvét használta a lány síkos pináján. Két ujját becsúsztatta a puncijába, és folytatta a nyalást.
Fehérke teste vibrált. Megszólalt az a zene, amit még azelőtt hallott, hogy kómába esett. Zihálva lélegzett az édes érzések minden idegszálát megtámadták. A kiemelkedő csiklója lüktetett. Az öröm már túl heves volt.
– Igen, igen, igen! – sikoltotta a lány. – Bassz meg a nyelveddel. Csinálj, amit akarsz, csak ne hagyd abba! Ne merészeld abbahagyni!
Ujjai ráfeszültek az ágyrácsra, lábai pedig Dick háta köré kulcsolták magukat. A teste remegni, majd görcsösen vonaglani kezdett, és az orgazmus áradata végigfutott a testén.
Csak most nézett le, és látta, ki ez az ügyes puncinyaló a lábai között. Nagyon boldog volt. Szorosan átölelte.
– Szeretlek.
– Ez nagyszerű – válaszolta Dick. –   Mert én is szeretlek az első perctől.
– Visszajöttél. Sikerült?
– Igen. És minden rendben
– Ez... – kezdte Fehérke, majd megállította magát.
Dick látta a félelmet az arckifejezésében, és felnevetett.
– Ne aggódj, nem lett megint három hüvelyk. Épp csak annyi babot vettem be, hogy szép tekintélyes hét hüvelykesre alakítsam.
Fehérke ismét megölelte, majd arckifejezése huncut mosolyra váltott.
– Ha jól emlékszem, egy faszszopással még tartozom neked...

Folyt. Köv.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.18 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. augusztus 28. 11:21
#5
Nem tetszett.
1
Z
Zoy11
2024. augusztus 25. 13:45
#3
Nagyon tetszik
1
T
Törté-Net
2024. augusztus 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1