Az esztergályos 2. rész

Szavazás átlaga: 8.72 pont (46 szavazat)
Megjelenés: 2024. augusztus 22.
Hossz: 11 398 karakter
Elolvasva: 667 alkalommal
– Persze, ha meg megvan még a csapás! – Fékeztem és megleltem a fák között az erdészeti munkások kocsijától letaposott kocsi nyomot.
Enyhén ringatózva haladtunk befelé. Egyre csökkent a fák által áteresztett fény. Visszaemlékezve, annak idején hosszabban kellett menni a tisztásig, de talán az emlékek, a kerékpár akkori tolása csapta be az agyam. Kocsival gyorsabban haladtunk. Hirtelen tört ránk a tisztást betöltő napfény. Hunyorogva álltam meg a tisztás szélén lévő méretes farakás mellett. Évával egyszerre léptünk ki a kocsiból. Tiszta levegő járta át a belsőnket. Szótlanul öleltük egymást, csókolózni kezdtünk. Biztos mindkettőnk fejében más emlékek cikáztak, de a testiség felszínre törését már a pillanat heve hozta ki belőlünk. Éva bontotta az ölelésünket, gyerekesen szaladgált, repülést imitálva.

– De jó, de jó, hogy elhoztál. Kár, hogy nincs egy plédünk.
– Miért ne lenne? Még a télről maradt a kocsiban.
Kinyitottam a csomagtartót, előhúztam a táskába behajtogatott nagyméretű plédet, és a farakásra dobtam. Éva boldogsága mindent megért. Szinte tényleg repült a nyakamba. Lendületét kihasználva feltettem a derekamig érő farakásra dobott plédre. A nyakamba karolva húzott magához, szó szerint kiéhezett ragadozóként falta az arcomat, harapdálta az ajkaimat, szívta magába a nyelvemet. A testi vágy elemi vadsággal tört fel bennünk. A felsőjével együtt túrtam fel a melltartóját, kiszabadítva csodás melleit. Én – bár gyengédebben, mint ő – de elkezdtem a melleit birtokolni, felfalni az ajkaimmal, míg a kezem a szoknya alatt matatott, a félre húzott bugyi mellett a már nedves szőrrengetegben keresgélve a függőleges vágatot. Előbb a pillangószárnyat érintettem, majd a síkosságtól, mint a szánkó a havon, csúszott a kezem a tátongó kráter felé. Két ujjamat úgy nyelte be, mint egy víznyelő a farönköket. Nagyon puha, nagyon sikamlós, az ujjaim bőrét nagyon áztató volt. A még regenerálódásban lévő farkamnak egyre kényelmetlenebb lett a nadrág fogsága. Éva – kis dögként – kihúzta az ujjaimat magából, és kéjesen eltüntette az ajkai között. Nyalta, szopta le ujjamról a rátapadt puncilevet. Megjött az étvágyam. Letérdelve elé, bugyiját a seggébe behúzva tettem a puncit teljesen szabaddá. Bódító illat csapta meg az orromat a szőrbozonton keresztül. Mint a vér szagát érző ragadozó, vetettem a prédára, a pinára magamat, a fejemet, és benyaltam a mélyébe.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.72 pont (46 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. augusztus 23. 03:21
#5
Gyorsan befejezted, vagy lesz tovább.
1
Álmoska5
2024. augusztus 22. 19:53
#4
Szép!
10.P.

"Álmoska5"
1
didide
2024. augusztus 22. 10:24
#3
Ez igen. Jöhet tovább
1
kivancsifancsi
2024. augusztus 22. 09:04
#2
Ilyen folytatást vártam. Gratulálok.
1
T
Törté-Net
2024. augusztus 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1