80-as évek 34. rész - Érettségi találkozó

Szavazás átlaga: 7.93 pont (42 szavazat)
Megjelenés: 2024. augusztus 21.
Hossz: 39 082 karakter
Elolvasva: 737 alkalommal
Jutinak beütött egy érettségi találkozó, előfordul az ilyen. Még mielőtt nagyon elkezdtem volna készülődni, lehűtött hogy a szervező csaj előre szólt, hogy ez még házastárs nélkül, mert volt aki már házas, de többség még nem, és ne legyen már ciki. Szóval tyúkbuli lesz.
Kora délután befuvaroztam a sulihoz, és megdumáltuk hogy éjfél körül a Park étteremnél, mert utána ott van a bankett, legfeljebb majd várok egy kicsit ha még jól érzik magukat. Éjfélkor meg is jelenek, látok ott még másik két kocsit amiben szintén egy-egy férjnek kinéző alak kornyadozik, mások is várják a saját feleségüket.
A Park étterem üvegfalú, és földig érő függönyökkel van megoldva az elszeparálás, odasétálok, mivel a függönyök azért nem hermetikusak, fel tudom mérni a helyzetet. A hátsó különteremben vannak, vagy tíz-tizenkét nő, megy a trécselés, ajjaj úgy néz ki ez még hosszú ideig fog tartani. Drágám hajkoronája is megvan. Fene fog a kocsiban héderelni, megkerülöm az épületet, be az ajtón, keresztülvágok a nagy éttermi részen meg a táncolókon, besurranok a különterembe, Juti mellé. Szegény egy merő csodálkozás, hogy de hát meg lett mondva a pincéreknek hogy ide senkit ne engedjenek be, én nem is vagyok senki, na meg ha az ember elég határozottan vág át a tömegen, akkor nem kérdezik meg hogy hova megy. Bemutat a nőnek akivel dumál, Krisztina, és a csaj valami nagyon-nagyon katasztrófa hangulatban van. Olyan 50 körüli +/ – valamennyi, gondolom nem osztálytársuk volt, akkor meg ki a fene? Az első ofőjük, mert ők négy év alatt hármat fogyasztottak el. Én úgy elvagyok, végigszemlélem a hölgykoszorút, újfent megállapítom hogy az én párom a leggyönyörűbb (tudom, elfogult vagyok), közben valamicskét hallok a Krisztina sirámaiból, na persze hogy a férjére panaszkodik, meg a környezetére, hogy nem volt élete a férje mellett (ezek szerint most válhatott el)... bla-bla-bla.. női panaszáradat. Még az is lehet be se kellett volna jönnöm, a kocsiban legalább hallgathattam volna a rádiót, de most már mindegy. Kis idő múlva kezdenek szállingózni az eddig kitartók, a Juti/Krisztina páros is feláll, hogy akkor menjünk, körbesmárolják a többieket, mindenki cuki (gondolom ha tudnák hogy ténylegesen mit gondolnak közben egymásról... huhúúú), arra számítok hogy akkor először Krisztinát valahol kidobjuk, de Juti mondja hogy ő magában megy haza. Felajánlom hogy megvárjuk amíg befut a taxi, nem taxi, akkor ha ilyen közel lakik a tanárnő, akkor elkísérjük, nem, kocsival megy haza.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 18 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.93 pont (42 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. augusztus 28. 04:30
#4
Nekem tetszett.
1
didide
2024. augusztus 21. 23:52
#3
Nagyon tetszett
1
kivancsifancsi
2024. augusztus 21. 09:47
#2
Nekem ugyanolyan jó mint az előzmények, csak így tovább.
1
T
Törté-Net
2024. augusztus 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1