Árvalány 3. rész

Szavazás átlaga: 8.54 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2024. augusztus 21.
Hossz: 74 540 karakter
Elolvasva: 969 alkalommal
Másnap reggel a nagy csomagokkal elindultak a reptérre. Tamás megnyugtatta a lányt, hogy bármennyi csomagot hozhat és adott neki ajándékba egy bőröndszettet, de arra is figyelmeztette, hogy ahová mennek ott is lehet mindent kapni. Lili nem vitte túlzásba a pakolást, amin a férfi meg is lepődött. Ő ahhoz volt szokva, hogy a nők, akikkel utazott az egész gardróbjukat bepakolták, és amikor odaértek, akkor mégis arról panaszkodtak, hogy mennyi mindent otthon hagytak. A lány panaszára is fölkészült. A repülőút neki már nem jelentett nagy élményt, megszokta és nem foglalkozott vele. Úgy viselkedett, mintha csak kocsival ruccanna át egyik helyről, a másikra, de a lány csodaként élte meg a repülést és ezt a csodát meg is akarta osztani a férfival. Tamás örült, hogy a családi géppel mentek és más nem látta a lány lelkesedését, bár emlékezett arra, hogy Péter is mennyire imádta a repülést. Lilit nem lehetett elhúzni sem az ablaktól, ahová szinte rátapadt és lelkendezve nézte a hófehér felhőket, a pici autókat, a házakat, a tájat, amely innen föntről annyira más és csodálatos volt számára. A leszállás után hosszan csókolta a férjét.
– Köszönöm neked ezt a csodát! – mondta rajongva.
– Nincs mit – a férfi nem tudta átélni a csodát, de élvezte a lány lelkesedését, mert tudta, hogy őszinte.
A reptéren egy kocsi várta őket sofőrrel, és tényleg nem kellett a csomagokkal foglalkozniuk, a város felé indultak, ahol a tengerhez érve egy hajóba szálltak át. Lili ezt is lelkesen fogadta. Csodálattal nézte Velencét, a házakat, a vizet, a hajókat. A kis mólóra lépve újra körülnézett és a férje nyakába csimpaszkodott.
– Mondtam már, hogy mennyire imádlak? Ezért a látványért nem is tudom, mit adhatok neked cserébe – Tamás elmosolyodott.
– Nem kell mindenért adnod valamit, de a látványért majd azért behajtok némi jutalmat, hiszen minden rajtam múlt, az is hogy most süt a nap.
A lány is elnevette magát. A férfi fölkapta és már vitte is a karjaiban fölfelé a lépcsőn a márvány lépcsőházban. A sofőr ment mellette, nyitotta neki az ajtót, majd a kezébe adta a kulcsokat és elköszönt. Lili próbált körülnézni, de nem igazán sikerült, mert a férfi a hálószobába vitte és letette az ágyra.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 34 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.54 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
c
csuba01
2024. augusztus 23. 18:58
#9
Most nem úgy tűnik, hogy bárki számára vert a helyzet, ha van folytatás, ha nincs. Mindenki tovább éli az életét. Kétségtelenül Lili a leghatározottabb, Ő felnőtt. A grófok meg az arisztokratikus életüket majd élik tovább. A folytatást természeten nagyon várom, hogy kedves Lolamacko, hogy Te mit hozol ki ebből.
Egy gonoszkodó megjegyzés a "mindig jót akarok nekik"-ről:
"A pokolba vezető egyik út jó szándékokkal van kikövezve, csak hosszú. A gyorsabb útvonalat a tudatlanság köve borítja, ebben pedig azok az okosak a legjobbak, akik nem akarnak tudomást venni róla. (Mark Lawrence) (https://www.citatum.hu/idezet/74813)"
2
Lolamacko
2024. augusztus 22. 00:08
#7
Még lesz egy rész. Ha egy icipicit is ismersz, akkor tudnod kell, hogy szeretem annyira a szereplőimet, hogy mindig jót akarok nekik.
1
Ez egy válasz kivancsigi 2024. augusztus 21. 22:55-kor írt üzenetére.
kivancsigi
2024. augusztus 21. 22:55
#6
Kedves Lolamacko,
azt hiszem, ezt a nagy dilemmát láttam előre az előző rész után. Akkor azt írtam, hogy bízom benned, hogy találsz jobb megoldást. Ez a vég meg sem fordult a fejemben és remélem, mégsem ez a vége. Eddig a három megkedvelt emberből egyik sem lett boldog. De nem biztattál folytatással. Különösen Lilit sajnálom. A két szék között a pad alá esett. Persze a pad alatt még találhat kincset. Elvben.
2
Álmoska5
2024. augusztus 21. 17:14
#5
Az Álmoska5 meghajol a tudásod elött.

10.P
"Álmoska5"
3
didide
2024. augusztus 21. 15:23
#4
Egyszóval jó és érdekes.
4
kivancsifancsi
2024. augusztus 21. 14:10
#2
ISTEN adjon erőt-egészséget, hogy még sok ilyen lenyűgöző élménnyel örvendeztesd az olvasóid.
3
T
Törté-Net
2024. augusztus 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1