Emese 1. rész

Szavazás átlaga: 8.23 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2024. augusztus 16.
Hossz: 7 648 karakter
Elolvasva: 745 alkalommal
Emese jópár éve takarít nálunk heti rendszerességgel – a szomszédok ajánlása alapján lett fontos része a háztartásnak. Átlagos, alacsony ötvenes székely nő, amolyan kis töltöttgalamb, mindig vidám, mindig lelkes, aki mindenkivel megtalálja a közös hangot. Férje, felnőtt van, mindig úgy gondoltam amolyan szolíd konzervatív vasárnap templombajárós háziasszony típus. Mivel home office-ban dolgozom, sokszor csak én voltam otthon amikor jött. Húztuk egymást, bizonyos határokon belül pikáns megjegyzések hangzottak el, néha ábrándozva néztem titkon a hatalmas kannákat és persze néha szolidan kifakadtam, hogy két gyerek és munka mellett az asszonynak nincs ideje rám...
Történt egyszer nyáridőben amikor éppen a feleségem is otthon volt, Emese dolgozószobámban takarított és addig addig hajolgatott egy nagy v kivágású bő felsőben, amíg egy elfojtott sóhaj hagyta el a számat miközben meredted figyeltem a dekoltázsból kibuggyanó látványt! Rám nézett és kacagva megjegyezte, hogy hátrább a szemekkel, jelenleg nincs pucér takarítás a szolgáltatásai között. Automatikusan vágtam rá, hogy ezt azért nagyon sajnálom! Majd mikor rájöttem, hogy ezt hangosan is kimondtam majd elsüllyedtem szégyenemben, de csak mulatott rajtam! Fél perc múlva kérte, hogy álljak el az asztalomtól, kiporszívózna alatta meg letörölgetné az asztalt. Az előző zavarom még tartott, így szó nélkül felálltam, a bő otthoni vászonnadrágom azonban feltárta az előző hajolgatásának eredményét, így ott dudorodott előtte a teljes 18 centim, ahogy kiszakítani készült a vásznat.
Most már mind a ketten zavarban voltunk, pláne amikor belőle is előtört egy sóhaj! Inkább kimentem a szobából, mielőtt válna a dolog, és eltűntem balfenéken az emeleten.
Kb fél óra múlva úgy ítéltem, hogy talán már lecsillapodtak a kedélyek, és leballagtam a lépcsőn, de a lépcsőforduló meglepetést tartogatott – Emese éppen a lépcsőt söprögette kicsit előre hajolva, így tökéletes belátásom nyílt ismét – de immáron a hatalmas csöcsöket nem zárta kalodába melltartó! Azonnal elérte a kívánt hatást, a faszom kőkeménnyé vált! Felnézett, elégedetten morrantott, majd kicsit hátradőlve kinézett oldalra a lépcsőházból és látta, hogy a feleségem a teraszon tesz-vesz, visszanézett rám:
– Akarod látni őket?
Kiszáradt szájjal csak bólintani tudtam!
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.23 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tátrai Attila
2024. szeptember 1. 10:19
#5
Jó történet
1
veteran
2024. augusztus 26. 04:55
#4
Hatásos, de néha zavaros.
1
kivancsifancsi
2024. augusztus 19. 19:03
#3
Várom a folytatást, mert ígéretes az Emese hozzáállása.
1
C
Csabi81
2024. augusztus 16. 15:09
#2
Ez csodálatos! Kiszáradt a szám, miközben olvastam, s altesti tájékokon is megtette a hatását...
1
T
Törté-Net
2024. augusztus 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1