A cserediák 6. rész - A legénybúcsú, avagy így lettem hobbikurvából fizetett ribanc (1. rész)

Szavazás átlaga: 8.8 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2024. augusztus 15.
Hossz: 18 230 karakter
Elolvasva: 1 039 alkalommal
Balázzsal még többször voltunk együtt hármasban az első affér után. Mindhármunknak nagyon megtetszett ez a családi szexes szerepjáték, ezért aztán mindig úgy csináltuk. Hatalmas élvezésekben volt részünk, imádtam, amikor kiéhezve megérkezett, szinte már a szemeivel megdugott, aztán gyengéd, szerepjátékos  előjáték után fiatalos hévvel több menetben keményen megdöngetett, s közben anyunak szólított és mocskos szavakat mondott. Igazából én is megszerettem, hogy kurvának, ribancnak nevez, miközben   keményen dugja a puncim, vagy a fenekem. Minden alkalommal megkaptam tőle, amit vártam, s volt, hogy több orgazmusom is volt egymás után. A férjem is nagyon élvezte ezeket az együttléteket, úgy bántak velem, mintha a ribancuk lennék, s ezt én is nagyon élveztem. Aztán, három alkalom után Balázs elmaradt, nem jelentkezett, gondoltuk, becsajozott, így aztán mi sem kerestük. Hagytuk, hogy élje a saját életét.

Már két év is eltelt, amikor egy nap váratlanul mégis üzenetet kaptam tőle. Azt írta, hogy beszélni szeretne velem. Természetesen nem volt ellenemre, hogy újra találkozzunk, így aztán rögtön meg is beszéltünk egy találkát egy kávézóban. Bár anyunak szólított a levélben, de azért furcsa volt, hogy miért beszélgetni hívott egy nyilvános helyre, mivel eddig olyan jellegű volt a kapcsolatunk, ami nem fér össze a nyilvános helyekkel. Nem tagadom, nagyon vágyott a pinám a méretes farkára, ezért elhatároztam, hogy kacér leszek vele és megpróbálom újra elcsábítani. Kicsit izgultam, hogy még mindig fogok-e neki tetszeni, mert, mi tagadás, becsúsztam az ötödik ikszbe, bár neki jó pár évet letagadtam a koromból. Egy mélyen kivágott piros blúzt vettem fel, hozzá térd fölé érő barackszínű szoknyát, egy szép, csipkés bugyit és magassarkút. Meleg tavaszi nap volt, harisnya nem kellett.

Már várt rám a kávézó előtt. Jóképű, kedves és kívánatos volt, mint mindig. A fehér póló most is feszült a mellkasán, s a térdig éri nacija is szépe dudorodott elől, ahogy kell. Azonnal megkívántam, ahogy megláttam. Legszívesebben ott helyben elővettem volna a nadrágjából azt a gyönyörű, nagy fiatal dákóját és leszoptam volna.

– Szia, anyu! – köszönt mosolyogva.
– Szia, kisfiam! – feleltem és szájon csókoltuk egymást.

Leültünk egymással szembe, s rögtön láttam, hogy a szeme szinte beesett a dekoltázsomba. Szándékosan odanéztem, hogy lássa, hogy észrevettem.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.8 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
P
Perverz56
2024. augusztus 30. 14:03
#5
Itt vagyok újra , mert újra írtál , szeretem az írásaidat is .
1
veteran
2024. augusztus 24. 02:55
#4
Ismét jó.
1
kivancsifancsi
2024. augusztus 15. 07:51
#3
Elég hosszú volt a szünet de legalább egy jó írással folytatod. Gratula.
2
Álmoska5
2024. augusztus 15. 00:24
#2
Jobb, mint régen. Örülök, hogy visszatértél.  10.P.

"Álmoska5"
1
T
Törté-Net
2024. augusztus 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1