Egy véletlen találkozás

Szavazás átlaga: 8.23 pont (44 szavazat)
Megjelenés: 2024. augusztus 8.
Hossz: 9 536 karakter
Elolvasva: 614 alkalommal
Sziasztok Évi vagyok egy nemrég történt történetet akarok veletek megosztani. Magamról annyit, hogy 54 éves vagyok 163 cm, és 57 kg, közepes cicik, festett fekete vállig érő haj. A minap összefutottam egy régi ismerősömmel egy volt kollégával akivel személyesen már nem találkoztam majdnem egy éve, de telefonon tartjuk a kapcsolatot név, és szülinapkor mindig felköszöntettük egymás. Így kimondottan örültem mikor összefutottunk! Laciról annyit, hogy egy 47 éves pasi, van humora meg... majd beültünk kávézni a második kávé és süti után már émelygett a gyomrom... így kimentünk a levegőre, és sétáltunk, beszélgettünk meg ilyenek. Majd elmesélte, hogy 2 hónapja elvált. Sajnáltam, mert tényleg jó ember Ő az a pasi aki mindig megnevetettet, amikor rossz napom volt. Ha nem lett volna felesége biztos, hogy jobban rá nyomultam volna. Benne megvan minden, ami egy nőnek szüksége lehet...
Egyszer egy csapatépítőn már eléggé jó kedvünk volt, már majdnem elcsavartam a fejét, de Ő piszkosul rajongott a feleségéért!
Házi nyúlra nem lövünk! És a jegygyűrűjét mutogatta. Bár egy nagy dumás és vicces pasi volt, de most nyomát se láttam rajta. Így megfordult a fejemben, hogy meghívom egy búfelejtő italra hozzám. Biztos jól esne neki?! És már én is kiengedném a gőzt, ugyanis én sem jártam mostanában a gyönyörök birodalmában így haza felé vettük az irányt. A második pohár után már éreztem, hogy melegem van, a harmadik után pedig elég jól felbátorodtam, és gondoltam itt az ideje, hogy más irányba tereljem ezt a találkozást így elmentem a fürdőbe... mielőtt a rövidebb fürdőköpenybe bujtam volna kiszaladtam a hálóba egy nyitott fekete franci bugyiért, na nem azért, hogy legyen rajtam valami, hanem mert imádok bugyiban szexelni. Volt is csodálkozás, mikor kicsi terpeszbe állva szétnyitottam a köntöst!
Laci szeme a puncimra szegeződött. Most megkaphatsz!
Te most dugni akarsz? Nocsak, nocsak visszatért a jókedv? Naná, ahogy nézed a puncimat tudom, hogy megdugnál! Na irány a fürdő!
Mikor megjelent Laci olyan jót nevettem! Felvette a másik köpenyt ami a fogason lógott igaz, hogy kicsit kicsi volt a közel 190 cm magasságához, de azért felvette.
Most mi van? Majd széttárta a karjait, és megláttam a borostás, vastag gyönyörfakasztó farkát ami már kezdet ágaskodni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.23 pont (44 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. augusztus 16. 02:58
#5
Tömény sex, romantika alma.
1
K
Kampó
2024. augusztus 8. 08:52
#4
Bocsánat, de hol volt ebben a romantika?!
1
sztbali
2024. augusztus 8. 05:08
#2
Nem az igazi.
1
T
Törté-Net
2024. augusztus 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1