Mester és szolga

Szavazás átlaga: 5.36 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2024. augusztus 2.
Hossz: 7 991 karakter
Elolvasva: 665 alkalommal
Hajnalka a gazdájához készült. Ez volt az első gangbangje, és rettenetesen ideges volt. Annyira felizgatta, hogy annyi férfi veszi majd körül, hogy az új tangája elázott, ezért levette. Szinte azonnal rájött, hogy ma este úgysem kellene viselnie, úgyhogy a válság elhárult.
Az agya mélyén a félelem érzése jelent meg. A pornófilmek és a történetek alapján a gangbang olyan egyszerűnek tűnt, de ez most nem egy megrendezett videó lesz egy olyan lánnyal, akinek van tapasztalata, vagy egy sztori teljesen kitalált karakterekkel.
Ugyanúgy néz magára utána? És a gazdája? Különleges kötelék alakult ki közöttük a sajátos kapcsolatuk során, amiről tudta, hogy egy napon véget ér, ezért úgy döntött, hogy élvezni fogja. Élj a pillanatban, mintha semmi más nem számítana!
Az utasításoknak megfelelően fekete magassarkút, és fekete leggingset viselt, hogy kiemelje feneke domborulatait, és egy szűk topot, ami látszódni engedte a hasát és a mellbimbógyűrűjét. A top fehér volt, és barna mellbimbói átlátszottak, de nyilván egyik férfi sem bánja majd. Szeretett egy kicsit incselkedni.
Gazdája, Olivér úgy üdvözölte, hogy elvette a táskáját és a kabátját, majd csettintett az ujjaival, és ennyi. A földre zuhanva Hajnalka úgy helyezkedett, mintha egy engedelmes lenne. A térden ült, lábait maga mögött támasztva, kezét a feje tetejére tette. A gazdája játszott a hosszú, sötét hajával; megbillentette az állát, hogy felnézzen rá, amit a lány meg is tett, és alaposan megnézte gyönyörű kurváját.
Hajnalka tényleg szemrevaló, bár nem tartotta magát szépnek, talán csak csinosnak. A férfi duplán megérintette álla alját, kinyitotta a száját, és beleköpött.
– Nyelj! – utasította.
Amikor meghallotta a nyelést, már nem vizsgálta a száját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lány úgy csinálja-e, ahogy mondta neki. Megbízott benne, miután egy jó ideje ismerték egymást.
– Vedd le a ruháidat, és hozz három whiskyt! Menj!
– Uram, hadd...
– Nem!
Hajnalka térden maradt, mert a mester nem mondte neki, hogy felállhat. Miután kivetkőzött a ruhájából, kicsoszogott és elkészítette az italokat. Egy tálcára tette őket, és a padlón óvatosan addig tolta, amíg vissza nem került a szobába. A Mester mellett ugyanolyan jóképű, nagyjából a harmincas éveik végén járó férfiakat talált, mint ő.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.36 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. szeptember 17. 15:23
#5
Nem lett valami jó.
2
veteran
2024. augusztus 10. 03:50
#4
Kárvolt az időért.
1
sztbali
2024. augusztus 2. 21:41
#3
Nem hozott lázba.
1
T
Törté-Net
2024. augusztus 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1