Egyedülálló anya

Szavazás átlaga: 7.79 pont (121 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 28.
Hossz: 15 799 karakter
Elolvasva: 4 418 alkalommal
Az életemet tizenhét évesen rontottam el. Mélyszegénységből menekültem volna, de nem úgy sült el, vagyis elsült...
Szakközépben, kereskedőnek tanultam. A városunk egyik gazdag vállalkozó fia, akkor már közel fél éve kefélt. Terveztem a jövőmet, hogy majd egy üzletet nyittatok vele magamnak, amikor két hónapon keresztül nem jött meg a menzeszem. Féltem orvoshoz menni, és amikor végül elmentem, kiderült, hogy már késő, nem veszik el a pocaklakó fiamat. Persze, a suliból kivágtak, a szüleim utálattal, szégyenkezve neveltek tovább. Esküvő persze nem lett, hanem gazdagék elzavartak. A fiam időben, egészségesen született. Anyukámék nem tudtak eltartani, a gazdag tata fizette a gyerektartást, és a szomszéd városban, egy nagy lakótelepen intézett gondnoki munkát, egy másfél szobás házmesteri lakással. Ingyen lakhatást biztosított az önkormányzat, csak a rezsit kellett fizetnem. A minimálbérnél kicsit több fizetésért három képcsőházat kellet rendben tartanom, és a lifteket felügyelnem. Segítségem nem volt. A tolószékes szomszéd néni jött át néha, hogy ki tudjak mozdulni, anyáékhoz haza menni, hiszen oda adta be a gyerektartást a nagypapa, addig, míg a fia – főleg fiatalkorúakkal elkövetett –
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
közösülések sorozata miatt, huszonkét évre börtönbe nem került. Az apjáék – mindenüket felszámolva, szégyenükben – külföldre mentek. Utána az állam küldte a korábbi gyerektartás töredékét, de bizony a pénzből hó végéig nem jöttem ki. Sanyikám szerencséjére bőségesen volt anyatejem, de előfordult, hogy én a kukába dobott, de még ehető dolgokat ettem. Télen csak pár órát fűtöttem napközben, hogy legalább tizennyolc fok legyen a lakásban, hajnalban sokszor tizennégy fokra ébredtünk. Ilyenkor a testem melegével melengettem a fiamat.
Ezen körülmények miatt visszahúzódó, nem barátkozó, magának való volt az oviban is, majd az iskolában is. Nyolc éves is elmúlt már, mire a napi háromszori szopásról le tudtam szoktatni, hiszen már ez is közfelháborodást keltett volna a társadalomban, meg hát szinte szárazra szopott ki. Szó szerint az utolsó cseppeket is kifejte, ami már számomra is kellemetlen volt. A hosszú szoptatás miatt alig volt beteg és átlag felett fejlődött.

Az életem szinte aszexuálissá vált. Havi két orgazmussal el voltam, amit Sanyikát kizárva próbáltam lerendezni, és azt a pár alkalmi szeretőt is úgy intézni, hogy se a feleség, se a gyerekem ne tudja meg.
A fiamat apa híján – és apukám halála miatt – férfi nélkül neveltem, baráti viszonyt kialakítva, ha nem kellett a szülői szigor. Már az alsós osztályfőnök is mondta, hogy figyeljünk a gyerekre, mert Isteni áldásként nagyon eszes. Matekversenyeket nyert, érdekelte a műszaki oldal is. Kamaszodva a kihívás az első éjszakai magömlése után kezdődött, amitől nagyon megijedt.

– Figyelj Sanyi! Ez az élet rendje! Kamaszodsz, ivarérett lettél. Nem etetlek azzal, hogy a gólya hozza a gyereket. A felnőttek úgynevezett nemi úton hozzák létre a gyerekeiket. Ennek egyik feltétele az, ami veled történt. Persze, ezt nem csak az úgynevezett
g
alf
ye
alf
rm
alf
ek
alf
nemzéskor
szokták megélni. Most menj a suliba, majd este részletesen is beszélgetünk, lépésről lépésre haladva!
Mondtam, magamban szinte sírva, hogy ezt a terhet is miért nekem kell cipelnem. Anya számomra adott oktatását fordítottam át magamban, fiúra nézve. Anya tematikáját fogom követni, döntöttem el takarítás közben.
Este a csókolózás volt az első lépés. A két nagyujjamból csináltam egy másik ajkat, és így mutattam meg a kezdő lépéseket. Sanyi jó diák, értelmes, figyelmes volt. Az alapokra azonnal rájött, majd az én vágyaim alapján mondtam, hogyan fűzze be a lányokat.

– Szép szavak, gyengédség, egy szál virág, – akár az árokpartról, – cukorka, csoki. Ez a kedveskedés első lépése, majd fogd a fejét a két tenyeredbe, húzd az ajkadhoz, és ahogy az ujjaid között tetted, dugd át a nyelved. Oké? – Bólintott.
Ez nem is ment nehezen, de ez csak a jéghegy csúcsának felső pár centije. Vajas kenyeret készítettem párizsival, és egy pohár teával. Míg csináltam a szenyókat, Sanyi kirohant, és egy
t
alf
ör
alf
ök
alf
sz
alf
ekfűvel
jött vissza, amit az előkertből szakított. Meghatódtam, a szemem fátyolos lett, és nem figyeltem eléggé. Kis tenyerével átfogta az arcomat, és az ajkát az ajkamhoz nyomta, pici nyelve már az én nyelvemet simogatta a számban. Hirtelen löktem el magamtól, és szülői szigorral szóltam rá.

– Nem, fiam, ezt ne tedd többet, nem helyes!
– Miért? – Jött a
g
alf
ye
alf
rm
alf
ek
alf
i
kérdés.
– Mert az anyád vagyok!
– Igen, és? Pont azért, mindent szabad!
– Hát nem! Neked nem, mert a vérem vagy!
– Miért vagyok én rosszabb, mint azok a bácsik akik...
– Elég! – Csattantam fel, és rájöttem, hogy ezek szerint biztos megfigyelt.
– Tilos! Megértetted?
– Igen, de a cicid is szopiztam, és sokszor magadhoz ölelsz az ágyban! Az nem tilos?
– De tilos, de a cicimből tápláltalak, és mikor megölellek, akkor melegítelek. Vannak genetikai és írott jogi szabályok, de mindenekfelett vésd eszedbe, hogy ez tilos! Felnőttként majd megérted.
– Jól van anya, de az nem tilos, hogy elmond a – hogy is mondják – ööö szexuális felvilágosítást?
– Persze, azt lehet, csak nekem elég nehéz ez. A fiúknak az apjuk szokta, de tudjuk, hogy az nálunk nem lehetséges, szegény tatád sincs már, no meg azt nem is akarnám, hogy olyan link ember legyél amilyen ő volt.
– Miért, ő miért volt az?
– A Mamád szerint még a legyet is megcsinálta reptében is.
– És miért?
– Ezt hívják szexuális vágynak.
– És azt honnan tudom?
– Hát a fütyülőd kemény lesz és ácsingózik, meg a belsődben egy kellemes érzés lesz.
– Igen, a nyolcadikos fiúk mondták, hogy kiverik maguknak. Azt hogy?
– Na, látod, ezért kéne férfi... Én csak azt tudom elmondani, amit nekem is mondtak, hogyan csináljam. – Gondolkodtam hangosan.
– Akkor mond azt!
– Hát, ha feláll, akkor marokra kell fogni, és a bőrét húzogatni fel-le. Állítólag, ha megnyálazod, jobban csúszik.
Míg mondtam, a fiam lehúzta a nadrágját és a kisnadrágját. A meztelenséggel nem volt gond, hiszen kisgyerek kora óta nyaranta meztelenül vészeltük át a meleget. Most az egyre jobban fejlődő kukija bár – tizenkét évesen – még vékony volt, de már most hosszabb az apjáénál. Nagyot nyeltem. Harminc évesen hiába a kicsi fiam, de... Nem töprengtem, csak néztem, ahogy a kicsi keze, ujjai közre fogják, és húzgálja.

– Csukd be szemed, és gondolj valamelyik lányra tornaórán tapadós dresszben, vagy a képekre, amiket nézegetsz, amiket valahonnan kivágtál.
– Én rád gondolok! – Ez már sok volt, és úgy döntöttem, hogy visszavonulót fújok, és kimentem.

Egy héten keresztül próbáltam felvilágosítani a fiamat szexuálisan lépésről lépésre, kisebb nagyobb sikerrel. A következő hetek bonyolódtak körülöttem. A régi közösképviselőt leváltották, az új a modern szeleket hozta be. Fizetésemelést kaptam, és plusz három lépcsőházat, amiről tudtam, hogy rutinból lenyomok, ha az elején rendet teszek, ami embert próbáló volt fizikailag is, mivel az elődöm csak ott takarított, ahol a papok táncoltak. Megelégedés gyanánt a lakók borravalót dobtak össze, ami jól jöhet majd a téli fűtésre. Ebben is mellém állt a szerencse.
Egy általános iskolai osztálytársam jött a gázórát cserélni. Megörültem neki, és ő is nekem. Testi ellenszolgáltatás fejében egy hitelesített, de manipulált gázórát szerelt fel, a kollégája nevében, az ő bélyegzőjével. Mind a szolgáltatás, mind a fizetség jól esett. Rövid, de agyvelőmig ható dugás közepette érezhettem magam ismét nőnek, és nem csak a pincében masztizásom adott örömet. Mióta tudom, hogy fiam kifigyelt, mióta tudom, hogy éjjelente mellettem masztizik és közben néha „véletlenül” hozzáér bizonyos testrészeimhez, azóta kerülök előtte bármi szexuálisan romlott viselkedést.
A tél a rosszul mérő gázóra miatt meleg volt. A megszokott díjat fizettem, és huszonhárom fokot tudtam tartani a lakás minden pontján. Ezért – a fiam bánatára – külön is aludtunk, de szinte minden reggel én dobtam ki az ágya mellől a megkeményedett, összegyűrt papírzsebkendőt, aminek semmivel sem összekeverhető szaga volt.
A fiam könnyedén elvégezte az általánost. A kitűnő bizonyítványa miatt a gimibe is soron kívül vették fel. Jó tanuló volt, de zárkózott, csak a két háztömbbel arrébb levő konditerembe járt el. Teltek az évek. Én összekeveredtem a közös képviselővel. Géppel elkészített teljesítménylapokat és tisztítószámlákat kellett heti rendszerességgel igazolásképpen aláírnom, aminek a fejében szinte a fizetésemnél is több fekete pénzt kaptam, és természetbeni juttatásként – a felesége tudta nélkül – az irodája szőnyegén szeretkeztünk. Mindig kölcsönös orál – szopás, kinyalásom – után húzott a nem nagy, sőt, inkább picuri farkára, de ez is több volt a semminél, tudva azt is, hogy a gyerekem tanulmányi versenyeit is röhögve tudom finanszírozni.
Az életemben csak az az egy zavart, hogy a fiam – bár voltak átmeneti barátnői, de – lassan tizennyolc évesen, saját bevallása szerint, még szűz volt, mert nem mert kezdeményezni. Tudtam a közös képviselőtől, hogy a huszonkét éves, – anyai ágról cigány – Rékát, az utolsó képcsőházból, a férje futtatja. Alig vártam, hogy Réka egyszer egyedül maradjon és beszélhessek vele.

– Szia, Réka!
– Szia, Kati! – Nézett rám nagy szemekkel.
– Mi járatban? – Kérdezte, hiszen két éve, amióta itt laknak, tán egy órát beszélgettünk összesen.
– Ha lehet, ne a folyosón.
– Ok gyere be.
– Csak az előszobába.
Megálltam, és kerek-perec elkezdtem a mondókám.

– Nem köntörfalazok. Tudod, van a fiam, a Sanyi...
– Az a helyes srác, tudom, aki segíteni szokott takarítani.
– Igen. Nos, róla lenne szó. Félénk, kicsit elvont, az okos feje miatt, és a lényeg, hogy szűz.
– Semmi gond, küld át.
– A gond az, hogy pénzem nagyon nincs... mennyi lenne? – Kérdeztem, és láttam, hogy Réka gondolkodik.
– Tudod mit? Itt akkor nem lehet, mert Trikk csak pénzért engedi mással csinálni, és mindenről tudnia kell. Mondjuk, ha pénteken hét után lemennék hozzátok, és ott beavatnám a szépfiút? Persze ingyen, az ismeretségre és sármos fiadra tekintettel. Trikk pókerpartira megy és ilyenkor nincs kuncsaft.
– Jó megoldom, köszönöm.
A fiam persze dühös lett, morgott velem, láttam a szemében, hogy ha nem az anyja lennék, kiabálna. Pénteken már 6-kor átmentem a közösképviselői irodába. Tóni örült is, mert a felesége délutános volt, a kislányát meg a mama intézi iskola után. Pár harapdálás és csók után megszólalt.

– Figyelj, bébi! Most kicsivel többet tudsz kiharapni a kasszából, de ezért egy kis különlegességet kérek. – Nyújtotta át a borítékot, ami tényleg vaskosabb volt a szokásosnál. Jól jött, mert gyűjtöm a pénzt, hogy hitelt is felvéve megvehessem a házmesteri lakást kedvezményesen az önkormányzattól.
– Köszi! – Összefogtam hátul a hajam, hogy elkezdjem szopni. Már kezdtem térdelő állásba helyezkedni, de Tóni visszahúzott
– Várj! Mondtam, hogy egy kis extrát kérek! – Kérdőn, felhúzott szemöldökkel néztem rá.
– A seggedbe akarom! – Kicsit meglepett, de mivel elég kicsi a mérete, és mindig gumit használ, valamint alaposan megmosakodtam, mielőtt eljöttem, hát a cél érdekében tegye, ha neki ez kell.
– Jó, csak az nekem még szűz. – Mondtam természetességgel.
– Semmi gond. Vedd le a szoknyád, meg a bugyid!
Hiába volt zárva az iroda, mert pénteken délig van ügyfelezés, soha nem vetkőztünk meztelenre. Míg vetkőztem, Tóni a rejtekhelyről elővette a gumit, és a hűtőből a margarinos dobozt.

– Állj négykézláb és jól tedd szét lábad!
Odadobta a kanapéról a párnát a fejem elé, hogy majd azon támaszkodjak. Volt rá precedens, hogy
k
alf
ut
alf
alf
ba
alf
n
baszott meg, így már tudtam a dolgom. Az meglepett, hogy a puncim után a seggem kijáratát is nyalta bő nyállal, hosszan, és igencsak kellemes érzéseket keltve vele. Később egy, majd két ujját tolta belém. Zavart, hogy nehogy barnamacis legyen az ujja, de nem éreztem szagot, amikor kihúzta. Jó sok margarint vitt be a szarólyukamba, így a nyalás, a tágítás és a margarin megkönnyebbítette a dolgát a behatoláshoz, nekem a fogadáshoz. Előbb lassan, majd egyre gyorsabban kefélt. Olvastam, hogy azon a helyen a lazulást a saját izgatásom segíti, így előbb a csiklómat simogattam a fejemen támaszkodva, majd betoltam az ujjam az igazán ideális lyukba. Fura érzés volt egy hártyán át érezni Tóni makkját. Neki is tetszhetett, mert egyre hangosabban artikulált, biztatva magát. Örültem, amikor végre kirántotta, és hallottam a gumi csattanását, ahogy lehúzta:

– Gyere, szopd ki a gecim!
Megkönnyebbülés volt a gyors szájba élvezés, miközben a melleimet markolászta, én meg simiztem az altestemet. Kicsit késve követtem az orgazmusommal. Tóni a kézmosóban megmosakodott, és elviharzott. Én az egyre jobban sajgó seggemmel haza tipegtem. Csendben mentem be. Az előszobában csak a túlzott parfümszagot éreztem, a lakásban síri csend honolt. Bekukucskáltam a szobámba, majd a fiam szobájába. Anyaszült meztelenül bámulta a plafont.

– Milyen volt? – Kérdeztem a fotel karfájára térdelve, hisz lehet, hogy beszartam volna, ha leülök, meg a székelési inger se múlt még el, de tudtam, hogy ez csak az utóhatás
– Jobb volt, mint amire számítottam! – És tényszerűen felsorolta, hogy miben mi volt a jó.
Nem tudtam teljes figyelmemmel a szavaira koncentrálni. Elsődlegesen a hátsó behatolás keltette nem kellemes érzés miatt, és bár tudtam, hogy komoly, érett fiam lett, – de most így látva kigyúrt testét, oldalra billent, inkább még félmerev farkát, mint töpörödött pöcsét, – elkalandoztak a gondolataim. Nem volt közöttünk a testiség tabu egy pillanatra sem, de a tudat, hogy fiam kefélt, és most kielégülve látom, elég bizarr gondolatokat keltett bennem, az én néhány első dugásomat felelevenítve magamban.

Az ominózus eset után – a jellegzetes parfüm és a testiség szagának keverékéből – mindig tudtam, hogy Réka mikor látogatta meg a fiamat. Soha nem beszéltünk róla.
Ő egyetemre kezdett járni. Bejáró volt, hiszen jóeszű gyerekként sokszor a profok mondták neki, hogy ne látogassa az óráikat, mert rossz hatással van a többiekre az ő túlzott nagy tudása. Egy ilyen – számomra nem tudott napon – javában takarítottam, amikor az egyik idős néni megkért, hogy váltásam ki a gyógyszerét. Aznap jól haladtam, kevesen beszélgettek velem, így volt időm elmenni a gyógyszertárba, de azt gondoltam, hogy előtte átöltözöm, és fújok magamra valamit, hogy a munka szagát eltüntessem.
Már az előszobában feltűnt a parfüm. Belém bújt a
k
alf
is
alf
ör
alf
alf
g
. A fiam szobájához lopakodtam. A szégyen és a látvány azonnal gyökeret vert a lábaimon keresztül. Réka plafonnak emelt segge, a fiam combjain pihenő szilikon cicik, és az igen csak nagy pénisz látványa, amit Réka szopott, nem engedett hátrálni. Égő pofával kuksoltam, ahogy a fiam felszopása után Réka ráereszkedett a falloszra. A fiam higgadt nemtörődömséggel tűrte. Fura volt, hogy nem fogta a melleket, segget, nem csinált semmit, csak feküdt. Egy idő után misszionárius pózba fordultak, a fiam azonos tempóban, hangtalanul kúrta tovább a csajt. Na, Réka dobálta a fejét, egyre hangosabb volt – az összeszorított ajkakon keresztül is – a nyögdécselése. Lábaival átkarolta a fiam derekát, irányítva a mozgást. A fiam izmos combja megfeszült, ahogy az általam fokhagyma seggnek nevezett hátsója Rékát pár nyomással a matracba préselte, majd rázuhant. Nem tudtam eldönteni, hogy Réka valóban élvezett, vagy kurvás színészkedés volt-e? Még éppen időben surrantam ki a saját lakásomból, és visszapillantva Réka pont akkor lépett ki, amikor én elfordultam a háztömb végénél.

Teltek a hónapok, de fiam nem akart normális nőt. Hiába faggattam, hogy miért nem szed össze egy magához való csajt, mindig ugyanaz volt a válasza.

– Van egy nő, akibe halálosan szerelmes vagyok. Idősebb nálam, de számomra elérhetetlen, így marad, és jó nekem a Réka!
Csak ezt szajkózta, hiába próbáltam trükkösen kérdezni. Volt két-három rákérdezés, amikor zavartan, elgondolkozva elvörösödött. Ezekből arra következtettem, hogy vagy feleség, vagy az egyik professzorasszonya. Kezdtem beletörődni, és azért imádkoztam az úrhoz, hogy Ámor nyila végre nála is betaláljon.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.79 pont (121 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
feherkalman1
2024. július 30. 23:26
#8
Remélem lessz tovább , anya megkapja a magáét.
0
t
tibee72
2024. július 30. 14:18
#7
Biztosan anyuka lesz az az idősebb nő.....
1
f
fiesta14
2024. július 29. 15:41
#6
Jó volt
0
Tiltakozó77
2024. július 28. 23:43
#5
Ez az igazi kékég stilus.10.p.
0
didide
2024. július 28. 10:49
#4
Tetszik. Szeretném ha nem az anya lenne a fia szerelme..
-1
sportyman (alttpg)
2024. július 28. 09:48
#3
Nagyon jó sztori alakulhat ebből. Érdekes folytatása igérkezik családi területen. Izgatottan várom! Keves Kékég! Az eddigi alkotásaidhoz méltó történet!
1
kivancsifancsi
2024. július 28. 07:10
#2
Tetszik, kezdésnek elmegy, de várom a folytatást.
0
T
Törté-Net
2024. július 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1