Riválisok 2. rész

Szavazás átlaga: 7.6 pont (67 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 26.
Hossz: 44 705 karakter
Elolvasva: 1 121 alkalommal
Zoárd gond nélkül magára vállalta a balhét. Elmagyarázta a meglehetősen érdekesen néző szülőknek, hogy megígérte Naominak – először –, hogy őt rajzolja le, de Shelly megelőzte, amíg a másik lány napozott. Az ő, Zoárd hibája, bizonygatta, mert megszokta, hogy a modellek a fősulin rivalizálnak és ezt kihasználta itt is. Elnézést, de ezért vesztek össze a lányok. Megmutatta Shelly aktját, amit a szülők elpirulva, kerek szemekkel néztek, Robert bácsi a nyakkendőjét is meglazította és nem nézett a lánya felé. Aztán mosdóra hivatkozva el is ment, otthagyva őket.
Később természetesen megkapták a feddést tőle, hogy nincs vita és veszekedés, bírják ki a nyarat együtt. Van strand, meg mozi, meg vidámpark, vagy bármi, el is mehetnek otthonról, nem kell a napot lustálkodással tölteni, mint Shelly szokta. És akkor nincs vita sem, ha máshogy nem megy. Ennyiben maradtak.
Eltelt egy hét, komoly probléma nélkül. Senki sem sietett megismételni a veszekedést, bár voltak mocorgások, mert ugye a hormonok dolgoztak. Főleg Naomi volt aktív, ő ahol érte, ott nyúlt magához és az sem zavarta, ha a másik kettő tüntetőleg otthagyta. Bevezette azt a szokást, hogy gyakorlatilag pucéran flangált a házban ébredéstől délután ötig. Persze Shelly szülei nem mindig értek haza időben, de akkor bikinit húzott és elbűvölően társalgott a nagynénivel és nagybácsival.

Shelly vállalta a heti bevásárlást, Zoárd pedig elkísérte. Nem volt kedve kettesben maradni fiatalabb unokanővérével, mert Naomi gond nélkül rámászott és az sem szegte kedvét, mikor Zoárd végül unalmasnak nevezte. Úgy tűnt nem igazán értette, hogy ha már egyszer lefeküdtek, akkor  miért nem akarja újra a fiú. Persze Zoárd akarta volna, de akkor elveszti azt a tekintélyt, amit megszerzett a lányoknál – ez pedig fontos volt neki. Úgy kalkulált, hogy majd néha megdugja a lányt, de szigorúan akkor, ha rájön a kangörcs. A fősulin megszokta, hogy ő választ és valójában nagyon messze volt attól, hogy kiéhezett legyen. Plusz ott volt még a veni-vidi-vici is, ahogy magában hívta az első napot. A hülye kis seggfejből, akinek évekig nézték, az undorító ragacsból alfahímmé lett pozíció mindent megért.
Tegyük hozzá azt is, hogy Naomi teljesen extrém szexmániája eléggé kiábrándító volt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 21 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.6 pont (67 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
f
fiesta14
2024. július 29. 15:25
#3
Jöhet a következő
1
T
Tom57
2024. július 28. 03:06
#2
Jónak tartom a két részt.
1
T
Törté-Net
2024. július 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1