Postás örömök 2. rész

Szavazás átlaga: 7.84 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 23.
Hossz: 19 359 karakter
Elolvasva: 1 068 alkalommal
Timikével 6-8 naponta jöttünk össze egy jó dugásra, orális kölcsönös kényeztetésre. Egyre több pózt, módszert próbáltunk ki, hogy mi lehet a jobb a másiknak. 6. alkalommal már ridegebb, talán visszahúzódóbb volt Timike. A szeretkezésünk utáni csak fekszünk, pihenünk alatt felült, rám nézett.
– Józsikám, úgy érzem az a tisztességes, ha elmondom, hogy kb 3 hete találkoztam az egyik volt katonatiszttel. Régen is volt egy kialakult vonzalom köztünk, de mindketten házasok voltunk és az erkölcsi morálunkba nem fért be egy szeretői kapcsolat. – megsimogatta az arcom. – Már fél éve ő is özvegy, így egyre szorosabb kapcsolat alakult ki köztünk. Hétvégén le is feküdtünk. – Ujjait tördelte. – A testiség alapjai megvannak, működik a kémia és még ha nem is olyan intenzív vele a dugás, de nem tudnám mellette a veled való találkozásokat folytatni... ne, ne szólj. Tudom én sem vállalnálak fel, de szeretőt meg nem akarok tartani... – hallgatott. – Remélem nincs harag és ahogy a pk. Mondta soha ne mond, hogy soha, vagyis nem kizárt a farkadra szorulok, de most itt véget kell vetni ennek a románcnak. – puszilt szájon.
– Ez természetes. Tiszteletben tartom a döntésed. A számom is tudod és bizti jönni is fogok még hozzád a munkámmal kapcsolatban. Köszönöm ezt a pár alkalmat is. – könnyes szemmel simogatta a kézfejem. Öltöztem, majd egy hosszú csók után emelt fővel távoztam.
Az elkövetkező napokban sokat gondolkodtam, hogy ez ebben a formában nem fenntartható és már nézelődtem a neten a kurvák között. Elég szégyen rám nézve, hogy az is örömmel töltött el, hogy majd 200 ezer forintot megspóroltam.
Hazudnám ha nem nyitott szemmel járnék hátha találnék még egy Timikét, de alkalom és merészség sem volt, hogy lépjek a korom béli nők felé, vagy akár a Timike korosztálya felé. Maradt a fizetős verzió a nők tekintetében. Magamat is meglepett, hogy már inkább a korosodó nőket nézegettem és nem a pénz miatt. Egy bevallása szerint 51 éves nővel kezdtem egyeztetni. Szinte időpontot kellett csak fixálni.
Jucihoz egy a Nyugdíj hivataltól érkező ajánlott levelet vittem. Kedves asszony volt vagyis nő, mert világ életében lány maradt, a város és az egyház szégyene, hogy lány fejjel esett teherbe kétszer is. Míg élt az anyja, ő segített a két fiát nevelni. A nagyobb Franciaországba költözött, a kisebbikkel élt együtt unatkozásokkal töltve idejét. A levelet átvette, de láttam toporog kicsit és szembe állt velem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.84 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. augusztus 4. 05:16
#9
Igazi postás mese.
1
kivancsifancsi
2024. július 23. 12:26
#7
Köszi a helyes kifejezést, nálunk a kiejtettet használták.
1
kivancsifancsi
2024. július 23. 12:05
#6
Édesapám (postás volt) használta ezt a kifejezést a nyugdij kihordáskor kapott borravaló megnevezésére.
1
kivancsifancsi
2024. július 23. 08:07
#3
Egy ügyes postásnak a tringelt mellett mindig volt olyan lakás ahol kávét is kapott, főleg faluhelyen, tapasztalatból mondom. Jöhet a következő.
1
T
Törté-Net
2024. július 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1